uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

günaydınn...

inşallah çok gzl bi gün olur..özellikle finansal muhasebezedeler ve son hakkı olanlar ben dahil bu işş bitmiştir...

amin inş..benim de içimde bugün açıklancak hissi var ya da forumca buna inandık...

bugun beklemeyın arkadaşlar.cuma günü açıklanacaktır.

günaydın arkadaşlar,

aranan ya da sms alan olursa haber verirse çok iyi olur...
tek finansal kaldı umarım herkes belgesini alır altın bileziği koluna takar...

yahu cuma gününden önce beklemeyiinnn neden erken açıklasınlar ?

mrb arkadaşlar boşuna tesmeri aramayın az önce aradım komisyondan bize bişey gelmedi diyolar

öncelikle hayırlı sabahlar allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun...notlar girilmeye başlansa arkadaşlar tesmerin sitesi açmaz yada çok zor açılır bence fazla umutlanmayın hani açıklansa iyi olur ama, cumadan önce açıklanacağını sanmıyorum..allah hepimizin gönlüne göre verir sınav sonuçları inşallah istediğimiz gibi olur..allah a emanet olun....

ya rüyama girdi sonuçlar.meslekten kalmışım.vergiden bıde muhasebeden geçmısım.ya artık sınava girmek istemiyorum.....

BRONZİ ' Alıntı:
yahu cuma gününden önce beklemeyiinnn neden erken açıklasınlar ?

daga önce erken açıklanan sınavları neden açıkladılar acaba? hem şu bulunduğumuz dönem erken sayılmıyor. ne diyor kanunda 60 gün içinde açıklamak zorundalar. yani şu ana normal bir zaman.
60 günü geçirirlerse geç oluyor o sınav için. şu an 57 veya 58. günlerdeyiz daha önce 52 günde açıklanan sınav arkadaşım.

soran ' Alıntı:
mrb arkadaşlar boşuna tesmeri aramayın az önce aradım komisyondan bize bişey gelmedi diyolar
daha önce odalar sınav sonuçlarını açıkladığı zaman bile bize bişey gelmedi diyorlardı. çokta takmayın tesmeri

çok gerginsinizde tesmer ne derece sallıyo acaba sizi yada bizi? bakalım hep baraber göreceğiz ?

BRONZİ ' Alıntı:
çok gerginsinizde tesmer ne derece sallıyo acaba sizi yada bizi? bakalım hep baraber göreceğiz ?

tesmer bizi sallamazda hiçbir zaman ama ben yücel bey dedi diye bekliyorum bugün.

BRONZİ ' Alıntı:

siz rahatsınız dimi bronzi bey tek ders sınav mükemmel hadi hayırlısı :D

yücel beyin demesiyle olacak işdeğil bu mütevazi biri olabilir ama onuın demesiyle olmaz adamlar cuma açıklayacaklar şimdi açıklıcaklar bi sürü tesmere telefon ne gerek var cuma açıklıcak saat 7 den sonra zaten tesmerde 5 den sonra kapalı 2 gün herkez rahat daha bakacaklar komisyon ne yapmış kendi tanıdıklarını geçirmişmi bırakmışmı bunların organizasyonu yapılacak tanıdıklar geçirilecek aceleye gelmez bu işş

BRONZİ ' Alıntı:
yücel beyin demesiyle olacak işdeğil bu mütevazi biri olabilir ama onuın demesiyle olmaz adamlar cuma açıklayacaklar şimdi açıklıcaklar bi sürü tesmere telefon ne gerek var cuma açıklıcak saat 7 den sonra zaten tesmerde 5 den sonra kapalı 2 gün herkez rahat daha bakacaklar komisyon ne yapmış kendi tanıdıklarını geçirmişmi bırakmışmı bunların organizasyonu yapılacak tanıdıklar geçirilecek aceleye gelmez bu işş

bir duyum varsa bizlerle paylaşırsanız sevinirim, eğer yoksa moral bozmayalım

Herkes Yücel beyi ararsa açıklanır bugün. sonuçlar büyük ihtimalle Tesmer de