uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

532 liler arasın 535 lilere cevap vermiyor :D

yazdıklarımı okumuyosunuz galiba ali babanın çiftliği tesmerde yücel beyin demesiyle iş olmuyor

bu yücel beyi sicili temiz daha önce söylediği günlerde açıklanmıştı sonuçlar ulaşıpta teyit ettirebilirsek güzel olur aradım bakmıyo

fazla dayanamadım odayı aradım henüz bişey yok dediler heralde cumaya kaldı

532 li telefonum. bakmadı adam yine de . benim numaramı beğenmedi.

BRONZİ ' Alıntı:
yazdıklarımı okumuyosunuz galiba ali babanın çiftliği tesmerde yücel beyin demesiyle iş olmuyor

O zaman ben arayayım ben ararsam dinlerler beni

arkadaşlar bencede Yücel beyi daha fazla arayıp rahatsız etmeyelim.
cuma günü bazı arkadaşlar aradı biliyoruz. Adamcağız pzartesi demiş.
sınav öncesi aramak moda oldu. hele bir 61. gün olsun açıklanmasın o zaman yapalım ne yapacaksak.

işte budur klasik türk zihniyeti gerşey songün olacak kdv ler songün verilecek muhtasar öle kurumlar öle sınavlarda son gün açıklanacak işte bu cumadan önce beklemeyinn tesmer gibi hiçbir işe yaramayan kurumdan çalışmasını beklemeyin orası maaş dağıtmak için kurulan bir çiftlikk

tesmere inanmayın bence arkadaşlar yücel bey her zaman doğru bilgi verir

sanırım bugün açıklanmayacak açıklanacak olsaydı bu saate kadar odalara mailleri giderdi ve tesmerin sitede ilan edilirdi

tayka ' Alıntı:
sanırım bugün açıklanmayacak açıklanacak olsaydı bu saate kadar odalara mailleri giderdi ve tesmerin sitede ilan edilirdi

yooooo geçen dönem 3-4 gibi aramalar oldu sanırım...linki bulursam atarım buraya ama..ama ben çözdüm
pzt açıklandığında aramalar sabahtan oluyor cuma açıklandığında da öğleden sonra başlıyor :)

sınavı geçtik, artık sınavın ne zaman açıklanacağını çözmeye çalışıyoz :D
:P