Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şafak kaç sizce??

ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
ben bişiy kaçırıyorum kim nerde ne reklamı görüyo yaaa ??

Bişeyi de kaçır beeaa...

olmaz yaaa sölesenize neyin reklamı nerde çıkıyo kim yapıyo

Yuh ya nasıl kaçırırsın böyle bir olayı...

Yer yerinden oynadı senin haberin bile yok...

amann dün bende görmüştüm o kadar önemli bişey değil ateş34:) erkekler bu kadar abartıyo

ve alev artık eski formunu kaybetmiş bedbah şekilde forumda dolaşır ,ne yapacağını bilemeyen aleve araba çarpar ve gözleri açılır.........................devamı az sonra

bak yaaaaa dediklerine bak şunların küçüklere s evgiyle yaklaşın benim mailime tuhaf tuhaf reklamlar geliyo ama burdaki reklam nedir anlamadım niye gelir onuda anlamam ne sevgilim var ne kocam nede erkeğim :D erkekleri ilgilendiren şeyler atıyolar hep bana

onu bunu boşverinde diğer sitedeki eleman halen açıklama yapmıyor, ya şaka yaptı, yaa heyecandan bayıldı ;D gerçi bende malimüşavir olsam banada bişeyler olurdu herhalde

E hadi bugünde bitti ;D ;D cümleten kolay gelsin bugünde akşam ettik :P :P :P şurda cumaya ne kaldı

merkose ' Alıntı:
burası iyce geyiğe dönmüş ya...
e zaten burası sınav geyik yeri başka ne beklenirki geyik olmasa ne anlamı varki sonuçta tesmerin sitesinde sonucu gören buraya yazacak açıklandı diye

beyler artık yücel beyden umudun kesin bence yine diyecek eli kulağında açıklandı açıklanacak

merhaba arkadaşlar herkese günaydın.burada benimde beklediğim gibi sonuçların açıklanmasını bekleyen arkadaşlarımın tümünün bilgilerinin taze olduğunu düşünerek şunu merak ediyorum: diyelimki sınavı kazandık ve gittik kendimize smmm bürosu açtık fakat bağkur primi ödememek için eski çalıştığımız şirketten ssk çıkışımızı yapmadık sgk çatısı altında olduğumuz için sizce bu mümkün mü? biliyorum 3568 sayılı yasamız buna müsaade etmiyor ssk lılığa sadece bağımlı çalışan meslek mensuplarında olur diyor yinde yorumlarınızı merak ettim.ve birazada konu üzerine tartışıp fikir beyan edip zamanın çabuk geçmesi adına tartışalım diye hep aynı şeylerden yücel beyden tesmerden sonuçları beklemekten usandım:)