mhmtgngr38 ' Alıntı:burdur il jandarma 309 kd.sürrealistt ' Alıntı:aydinay ' Alıntı:Burdur KD yokmu?
var 309 kd ordan kıbrıs
askerlikle ne alakası var bence torpili olan bugün öğrenir, torpili olmayanda yarın aranır, belgeyi kazanamayanlarda cuma siteden öğrenecek sanırım ;Dhakan_alt ' Alıntı:askerlik muhabbeti başladıysa bu sınav haftaya ancak açıklanır
tayka ' Alıntı:mhmtgngr38 ' Alıntı:burdur il jandarma 309 kd.sürrealistt ' Alıntı:aydinay ' Alıntı:Burdur KD yokmu?
var 309 kd ordan kıbrıs
sahi benim kanka 309 kd burdur ordan kıbrıs yaptı gazi magosa
servetciftci ' Alıntı:yusuf yusuftayka ' Alıntı:cetinyurt, tayka, handesis, asu052, fertekc, oztemiz80, neslihanak, sürrealistt, shqiptar, servetciftci, mhmtgngr38, bilginsucu, honest, zeyna78, ısırgan, haktan, Allegro, smmm38, aydinay, edogan, stonhand, taner.., ateş34, battibalikyangider, okan_38, accor, akseker, elyesa.06, sule1984, OSMAN_55, sev_demm, fidandurmaz, sedateroglu, caillou, yahyausta, BRONZİ, consultant, bil57, cakmasmmm, yucemuhasebe, es.esen, SERHAT123, egem16, gokhan1903, senerr, Kadir27, nisay, hakanakay, snowflake, MGS, idealist, morego, themurt, sefazdemir, s3m, esperado (+ 1 Gizli) ve 165 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Soru: Yukarıdaki gizli kimdir
a) Moderatör
b) Yücel Bey
c) Yusuf Sürmen
d) Nail Şanlı
e) Kedidir kedi
SerbestMüşavir ' Alıntı:bende merak ettim şimdi AĞRI 315 K.D. varmı aranızda arkadaşlar,
ateş34 ' Alıntı:bende dağalrda yaptım 5 terörist öldürdüm ikisinin kafasını kesip nihat doğana yolladım memleketimizi kurtardım diyesağolsun oda beni burger kinge götürdü yemek ısmarladı
aahh ahhh çok zor şartlar altında askerlik yaptım dağlarda yattık aç kaldım vatanı nihat doğan bana emanet etmişti bende savaştım![]()
sürrealistt ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:bende dağalrda yaptım 5 terörist öldürdüm ikisinin kafasını kesip nihat doğana yolladım memleketimizi kurtardım diyesağolsun oda beni burger kinge götürdü yemek ısmarladı
aahh ahhh çok zor şartlar altında askerlik yaptım dağlarda yattık aç kaldım vatanı nihat doğan bana emanet etmişti bende savaştım![]()
Bravoo...komikk
servetciftci ' Alıntı:arkadaşlar sonuçlar odalara iletilmeye başlanmış yarın aramalar cuma sabah erkenden sonuçlar sitede olacakmış
geçen dönem gibi olmaz inşallah dedim siteye girilmiyordu hayır önlemler alındı iş bundan sonra odalarda dedi yücel bey
ateş34 ' Alıntı:napıyım yaaa muhabbete katılmak istedim işte : )) idare edin