uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

inşallah kazanmışsındır ömer kardeş forumdaşların sevincini bende yaşamal isterdim 2 sayfa doldurduk maliyetten yine kaldık

mesaj gelmedi. demekki bu sefer vergiden tosladık.
mali müşavir olan arkadaşları tebrik ediyorum..darısı en kısa sürede başımıza

arkadaşlar mesaj geldi bana son hakkımdı ve tek dersim maliyetti geçmişim şükürler olsun Allah herkese nasib etsin

sm³ ' Alıntı:
Smmm olarak aramıza katılan tanıdığım ve tanımadığım bütün arkadaşları can-ı gönülden kutluyorum, Allah bahtınızı açık etsin, hayırlı işler bol kazançlar nasip eylesin...

Sağol dostum. ayrıca arayarak ta tebrik ettin. Tekrar teşekkürler... zırıl zırıl ağlıyordum kusura bakma...

visal58 ' Alıntı:
inşallah kazanmışsındır ömer kardeş forumdaşların sevincini bende yaşamal isterdim 2 sayfa doldurduk maliyetten yine kaldık
yav inşallah bir öğrenseydik sende üzülme çalışır öbüründe yaparsın ruh sağlığın içinde forumdan çık yav millet çatır çatır smmm oluyor insan bir yandanda kıskanıyor bea :)

sedateroglu ' Alıntı:
zeyna78, SERHAT123, ates34 ve kendimi tebrik eder başarılarımızın devamını dilerim :)

heyecanla beklediğim tüm arkadaşlarım mutlu sona ulaştılar.

belgesini bu dönem alamayan arkadaşlarım inşallah bir sonraki dönem alırlar.

özellikle belirtmek isterim ki;

yine her zaman ki gibi.. Odaları Tesmeri ve ilgilileri arayarak, sınav sonucu ile ilgili HAKLARINI arayan tüm arkadaşlar sayesinde bu sonuçlar bugün ilan edildi.

cumaya kalmasına müdahale ederek... orayı burayı arayan, hakkını arayan tüm meslektaşlarımı tekrar tebrik ediyorum. stajyerlikte olduğu gibi meslek mensubu olduktan sonra da bir arada durursanız sizleri kimse ezemez, yıkamaz, incitemez, mağdur edemez.

her şekilde ve zamanda, umudunuzu kırmak isteyecek insanlar sizden sayıca da fazla olacaktır. aldanmayın.

güzel haberleriniz için tekrar tebrik ederim.

kalın sağlıcakla

battibalikyangider ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
zeyna78, SERHAT123, ates34 ve kendimi tebrik eder başarılarımızın devamını dilerim :)

heyecanla beklediğim tüm arkadaşlarım mutlu sona ulaştılar.

belgesini bu dönem alamayan arkadaşlarım inşallah bir sonraki dönem alırlar.

özellikle belirtmek isterim ki;

yine her zaman ki gibi.. Odaları Tesmeri ve ilgilileri arayarak, sınav sonucu ile ilgili HAKLARINI arayan tüm arkadaşlar sayesinde bu sonuçlar bugün ilan edildi.

cumaya kalmasına müdahale ederek... orayı burayı arayan, hakkını arayan tüm meslektaşlarımı tekrar tebrik oluyorum. stajyerlikte olduğu gibi meslek mensubu olduktan sonra da bir arada durursanız sizleri kimse ezemez, yıkamaz, incitemez, mağdur edemez.

her şekilde ve zamanda, umudunuzu kırmak isteyecek insanlar sizden sayıca da fazla olacaktır. aldanmayın.

güzel haberleriniz için tekrar tebrik ederim.

kalın sağlıcakla

arkadaşlar yardımcı olun yawww bizim kayseri odası halen aramadı, elimize gelen bişey yok diyor beyin özürlümüdür nedir bunlar...

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim sayenizde bekleme sürecimiz bile zevkli geçti bu süreçte benim merak ettiğim arkdaşım alev veya ateş 34 arkadaşımız hala kazandım mesajını göremedim. Herkesi aynı anda bilgilendirmeyi akıl eden değerli dostum Yahya Arıkan a da teşekkürler

YASİNEMRE08 ' Alıntı:
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim sayenizde bekleme sürecimiz bile zevkli geçti bu süreçte benim merak ettiğim arkdaşım alev veya ateş 34 arkadaşımız hala kazandım mesajını göremedim. Herkesi aynı anda bilgilendirmeyi akıl eden değerli dostum Yahya Arıkan a da teşekkürler

herkes bir kereden yüklenince kaçırmışsın, o da kazandı...