Ynt: Şafak kaç sizce??
ankaradan aradılar smmm oldum
ankaradan aradılar smmm oldum
tantam ' Alıntı:tesmer internet safasında so nucların yarın 16:00 aciklanacağı duyruldu. simdi bekle allah bekle![]()
sedateroglu ' Alıntı:zeyna78 ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:hemen bir para sayma makinası alıcazz sorma ..:))
İnanamıyorum arkadaşlar
biri para basıyor diğeri para sayma makinesi alıyor..
Mükellefleri kim getirecek![]()
Senin araba da pert olmuştu di mi Bi ara ofise uğra da bastığımız paralardan birazını veririz sana![]()
taşkın06 ' Alıntı:oleyyy en sonunda oldu ankara heyyyyyyyttttt
serkanbulut ' Alıntı:ankaradan aradılar smmm oldum
ateş34 ' Alıntı:franboğazlı çikolatalı tatlı yemek isteyenler buyrun patronum bana parti veriyo
SerbestMüşavir ' Alıntı:sınav sonuçlarını burda öğrenmeyi bekleyenlerin nerdeyse % 85 belgeyi aldı, bakın arkadaşlar şimdiden söylüyorum, bu türmobda ki , tesmerdeki hödüklere bugünlerin hesabını sormazsanız hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum
es.esen ' Alıntı:ismmmo smmm yim....çok şükür bittti....
SerbestMüşavir ' Alıntı:sınav sonuçlarını burda öğrenmeyi bekleyenlerin nerdeyse % 85 belgeyi aldı, bakın arkadaşlar şimdiden söylüyorum, bu türmobda ki , tesmerdeki hödüklere bugünlerin hesabını sormazsanız hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum
nevermind ' Alıntı:es.esen ' Alıntı:ismmmo smmm yim....çok şükür bittti....
tebrikler senin de son hakkındı dimi![]()
SMİRNOFF040 ' Alıntı:SerbestMüşavir ' Alıntı:sınav sonuçlarını burda öğrenmeyi bekleyenlerin nerdeyse % 85 belgeyi aldı, bakın arkadaşlar şimdiden söylüyorum, bu türmobda ki , tesmerdeki hödüklere bugünlerin hesabını sormazsanız hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum
Haklısınız size katılıyorum, sürmen belasından dolayı çok sayıda bekleyen vardı, bu şekilde büyük temizlik yapıldı, bu kazanan insanlar da aslında çoktan kazanmayı haketmişlerdi, sadece geç gelen bir adalet oldu....
es.esen ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:es.esen ' Alıntı:ismmmo smmm yim....çok şükür bittti....
tebrikler senin de son hakkındı dimi![]()
çok tskler evet son haktı muhasebeydi ve bitti....çok mutluyum![]()
alev tebrikler bizimki tatlılar bitti bile bütün fabrikaya ısmarladım afiyetle yesinler.....ateş34 ' Alıntı:gelin partiye arkadaşlar hepinizi bekliyorum tatlı yemeğe : ))) patronum sağolsunnn
servetciftci ' Alıntı:ALLAHIN şükürler kazandım tüm smmm olan arkadaşlar hayırlı olsun kazanamayanlar temmuzda ALLAH nasip etsin
çom mutluyummmmmmmmmmmmmmmm