uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

bütün arkadaşlar alır inşallah bu safhaya gelmiş herkez fazlasıyla hakediyor bu belgeyi...

Antalya Odasından başkan beni de arayıp 5/5(2 derse girmedim) yapmama rağmen tebrik ettiğine göre Maliyetten dökülen aday sayısı fazla olduğunu ve bununla ters orantılı olarak belge alan kişi sayısının da düşük olduğunu düşünüyorum.

sedateroglu ' Alıntı:
Vay arkadaş şimdi biraz ağır takılmak lazım di mi?

Odanın nescafe makinesini sömürmeyeceğiz.

Elimizi olips şekerlere daldırmıyacağız

Bankodaki görevliye abi/abla diye hitap etmiyeceğiz.

Boynumuzdan kravatı, üstümüzden takım elbiseyi eksik etmeyeceğiz.

Eski hayatımı geri istiyorum ben :( :( :(

hepsini yapmaya devam edicem :D heleki koktely olduğunda korkun benden :D kuruyemişleri bana bırakın

handesis ' Alıntı:
kibelesr ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
kibelesr ' Alıntı:
arkadaslar benım tek ders vergı arayan yok :(
yanı gecen donemlerde aranmayıp kazanan olmus mudur acaba?
yarın ıcın bı umudumuz olsun mu :( onun ıcın soruyorum..
evet aranmayıpta geçen oldu geçen dönem arkadaşım umarım sende onlardan biri olursun

tesekkur ederım bı umut olsun barı :)

hiç moral bozmayın,bizim şirkette iki arkadas vardı biri arandı diğeri aranmadı,her ikisi de mali müşavir olmustu.

cok tesekkur ederım moral verdıgınız ıcın yarın bellı olacak bakalım umarım gecmısımdır :) ama yarını beklemek cok zor olacak :(

arkadaşlar bağlı olduğunuz odanıza vermiş olduğunuz cep telinize msj gelecek veya aranacak,şu an kullandığınız tel olmalı,değiştirdiyseniz odanıza bildiriniz,cep telinizin geçerliliğine dikkat edelim..

ben numaramı degıstırdım arkadasım ama ınternetten guncelleme yaptım
sınavla ılgılı mesajlar geldı ama odayı arayıp guncellemedım ozellıkle
zaten benı bu gune kadar hıc cep telınden aramadılar hep calıstıgım buroyu aradılar bulan oylede bulurdu off..

kibelesr ' Alıntı:
ben numaramı degıstırdım arkadasım ama ınternetten guncelleme yaptım
sınavla ılgılı mesajlar geldı ama odayı arayıp guncellemedım ozellıkle
zaten benı bu gune kadar hıc cep telınden aramadılar hep calıstıgım buroyu aradılar bulan oylede bulurdu off..

bende vergiden muallaktayım. çok kötü değildi ama iyide değildi geçmişimdir dedim ama msj gelmediğine göre kaldım :((pof

merhaba
arkadaşlar bende kazanmışım oda başkanı aradı
Sivas'tan 3ders vardı geçmişim vergi.finansal muh.denetim
darısı diğerlerinin başına

vergıden daha ne yazılabılır bılmıyorum son hakkım kaldı bıdaha calıssam bundan fazla yazamam sanırım :((

gecen butun arkadasları tebrık edıyorum ınsallah bız de yazrız bı gun buraya :D

son hakkım ve son dersim maliyetti çok çalıştım çok uğraştım ve o garip soruya rağmen bu sınavı verdim çok şükür ankara smmo dan arandığımda kalbim duracaktı

ben sadece maliyetten girdim çok umutluydum ama maalesef ne arandım nede sms geldi şimdi merakla açıklanacağı anı bekliyorum ve kazanamadığım takdirde temmuz maliyet sınavını düşündükçe mideme ağrı giriyor kimbilir belkide yarın açıklandığıda geçtiğimi görürüm sonra ne bileyim işte hayal kurmak bedava neyse ama kazanan arkadaşları kutlarım hayırlı uğurlu olsun...

ben maliyetten ve finansaldan geçtim bu dönem ve belgeyi aldım.Notumun kaç olduğunu bilmiyorum.Ama birinci dağıtım ve 2.dağıtımı yaptım.2.dağıtımda son bir genel yönetim gideri tarzında birşey vardı.Onu eşit dağıtmam gerekiyormuş sanırım ben farklı bir dağıtım anahtarıyla dağıtmıştım sanırım kişi sayısı ile dağıttım.Orda yanlış yaptım.Daha sonra safha sorusu vardı devamında onun miktar dengesini yaptım.İlk sorunun 3.sorusuna yetişemedim.Birde muhasebe kayıtlarını da yapmıştım 2.sorudaki.

herkese günaydın.

dün hasta ziyareti için saat 16 civarı çıktım..

saat 5 e geliyordu asmmo başkanı aradı hayırlı olsun diye :)

bi ton sitem ettim dedimki çok kastırdınız merkez ankara ama sonuçları tüm türkiye'den sonra sizden öğreniyoruz. ayrıca tanıdığı olan sonucunu öğrendi mutluluğu bile yaşadı niye bu kadar strese sokuyorsunuz insanları didim...

sadece güldü hayırlı olsun dedi

artık bende müşavirim sınavlar bittii diyemiyorum önümüzde bağımsız denetim var..

saat 16 :00 da site kitlenır mı yoksa cumartesıye falan sarkar mı?
16:00 da site kitlenecek gibi gözüküyor..
ALLAH yolumuzu açık etsın...

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler bu sıkıntılı süreci güle oynaya atlattık beraberce.İnşallah bu birlik beraberlik hep devam eder.