uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar hoş olmayan bir duyum aldım fakat doğrulatamadım ancak doğru olma ihtimali yüksek

maliyet komisyonuna YUSUF SÜRMEN gelmiş bu dönem sorular ondan gelmiş

hadi canım ne diyorsun bu imkansız o adam gitti yahu.

Bende 2. girişimde bitirdim bu işi mesaj attılar sağolsunlar :) Kazananları Tebrik Ediyorum. Kazanamayanlarda üzülmesin İNŞALLAH öteki sınavda sizlerde kazanacaksınız.

neslihanak ınsallah dıyorum :)))))))))))))))) senın dedıgın gıbı olması ıcın ama zor yanı ben de sans olsa bu gune kalırmıydım son hakkıma kaldım yaa.. ılk gırısımde 9 aylık hamıleydım ıkıncıye gıdemedım malum dogum sonra bebekle 2 ser ıkıser verdım.. burada kurs ta yok ıste ıkı uc gunde bır oturup ne kadar bakabılırsem calıstım 6sıını verdım.. vergıye annem bıraz yardım ettı de bıraz daha fazla calıstım ama gordum kı az calıssam daha cok not alırmısım :)) bu sınava nasıl calısırım onu hıııc bılmıyorum :)))

vergici bu dönem sıkıntı yaratmış anlaşılan : .

bir yerden çıkartıyorlar işte. .

sistemleri bu .
sınav dönemlerine yayınca kolay sınava denk geliyo
sabırla beklemeyi tavsiye ediyoum ..

sserpil senın oda en azından notların acıklandıgını farkında ben aradım "dur bakayım" dedı sonra "aa acıklanmıs" dedı yanı haberlerı bıle yok al buradan yak kotunun de kotusu var sagolsun soyledı ona bısey dıyemem de:)) yardımcı olmaya calıstılar ama bna faydası olmadı o da ayrı :))

SERHAT123 ' Alıntı:
vergici bu dönem sıkıntı yaratmış anlaşılan : .

bir yerden çıkartıyorlar işte. .

sistemleri bu .
sınav dönemlerine yayınca kolay sınava denk geliyo
sabırla beklemeyi tavsiye ediyoum ..
bir senedir yusuf sürmen karın ağrısı uğraştırdı bizi şimdi de maliyet muhasebesi ve vergi hukuku ne zaman kolay sınava denk geliniyormuş anlamadım.
sınavı geçen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ama bir senedir ne çektiğimizi ne çabuk unuttuk. belgeyi alınca odaya şunu yapacağım birliğe şunu yapacağım tesmere bunu yapacağım... hadi bakalım

Dün tasfiyeden çıkarken seni gördüm...!!!

Aşkına matrah olmanın gerçek kazanç vergisi kadar güç olduğunu biliyorum. Fakat ne yapayım, kasadaki deste paralar kadar cazipsin.

100 dolarlık banknotlar gibi latif yüzünde ; gözlerinin hisse senedi gibi bakışını hiçbir mevzuatla izah edemem. O anda veraset yolu ile bana intikal ettiğini zanne...ttim.

Kasa kayıtları kadar karışık saçlarına vurulmamak elde mi!

Aşkımı sana tahakkuk ettirmek istiyorum.

Sana talip olabilmek için ihalene girdiğim bu gönlünü makbuz karşılığında bana ver.

Şayet geç kalırsam; Sevgim Türk Ticaret Ceza Usul Kanunu Uyarınca; faiz tahakkuk ettirecektir. Çünkü bu hareket 252. Md'ye göre; kaçakçılık halleri dişında kusurdur.

Lütfen sevgimi 1. dereceden hesapet. İleride mağdur olmazsın.

Çünkü Seni Şubeler Cari Hesaptaki destelikler den daha fazla Seviyorum.

Bu arada Senden bir ricam olacak....!!!

Lütfen bana karşı; Sevginden ve muhabbetin' den iskonto uygulama.

Aşkımın ve Sana olan o eşsiz Sevgimin kaybedecek zamanı yoktur.

Aslında Sana daha önceden açılmak isterdim; fakat işlem vergisinin tahakuka ait hükümleri peşimi bırakmadı ki!

Benim Sana olan Sevgimi; Şüpheli Ticari alacaklar gibi meçhulu olmayan bir belirsizliğe sürüklemeni istemiyorum.....!!!

Ah.....! ah.....!

Bugün itiraz ve temyiz komisyonlarından çıkmış dosya gibiyim.

Unutma ki; Sana olan ihtiyacım; Gelecek Yıllar İhtiyacı Stoklar kapsamındadır.

Yalanım varsa; Defter-i Kebir çarpsın.

Lütfen bu Muhasebeciyi kırma.......!!!

A L I N T I D I R.............

sedat bu meraklı üzüntülü halimde bile beni güldürdün kardeşçok güzel yazmış yazan.

Arkadaş sınav açıklandı hala ne işiniz var şafak başlığında ;D ;D ;D
Dün sevincimden kutlayayım dedim aldım bir şişe camino tekila 2 de limon şişenin yarısına geldim baktım hiçbirşey yok ulen dedim bu meksikalılarda bizimkilerin misali tekilaya su katmış vay dedim meksikada bozulmuş artık arkadaş ;D ;D ;D

stonhand ' Alıntı:
Arkadaş sınav açıklandı hala ne işiniz var şafak başlığında ;D ;D ;D
Dün sevincimden kutlayayım dedim aldım bir şişe camino tekila 2 de limon şişenin yarısına geldim baktım hiçbirşey yok ulen dedim bu meksikalılarda bizimkilerin misali tekilaya su katmış vay dedim meksikada bozulmuş artık arkadaş ;D ;D ;D

Sınav sonuçlarına müteakip etkisini görmeye başlarsın :) Erkek adam evde tekila içer mi yaw :)

stonhand üzerimde hakkın olduğuna inanıyorum hem finansal da hemde maliyette payşaltığın notlar ve anlatımların için çok emek harcadın Allah razı olsun seni kutlarım.hakkını helal et kardeş darısı bizim başımıza.

ne yapayım ağbi, dışarda içsek hanım eve sokmaz , içerde içsem Allahtan hanım kafa, eskiden beraber bir kaç duble içerdik ama şimdi hanım hamile yahu dedim bari çakır keyif olayım o bile olmadı.
Bu meksikalılarda bozdu kardeşim kendilerini şişede %40 alkol yazıyor, yarım şişe içtim hiçbirşey yok ne yaptı bizim biraya su katan tayfa orayadamı gitti bozdular adamları ;D ;D ;D

taner.. ' Alıntı:
stonhand üzerimde hakkın olduğuna inanıyorum hem finansal da hemde maliyette payşaltığın notlar ve anlatımların için çok emek harcadın Allah razı olsun seni kutlarım.hakkını helal et kardeş darısı bizim başımıza.

Hakkım varsa helali hoş olsun forumun hakkı varsada helal etsin artık inşallah artık önümüzdeki maçlara bakmanın zamanıdır şu sınav stresi bitti gitti artık çok büyük bir yük kalktı üzerimizden