uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

stonhand ' Alıntı:
ne yapayım ağbi, dışarda içsek hanım eve sokmaz , içerde içsem Allahtan hanım kafa, eskiden beraber bir kaç duble içerdik ama şimdi hanım hamile yahu dedim bari çakır keyif olayım o bile olmadı.
Bu meksikalılarda bozdu kardeşim kendilerini şişede %40 alkol yazıyor, yarım şişe içtim hiçbirşey yok ne yaptı bizim biraya su katan tayfa orayadamı gitti bozdular adamları ;D ;D ;D

Zafer sarhoşluğu daha ağır basmış o zaman. :)

stonhand ' Alıntı:
taner.. ' Alıntı:
stonhand üzerimde hakkın olduğuna inanıyorum hem finansal da hemde maliyette payşaltığın notlar ve anlatımların için çok emek harcadın Allah razı olsun seni kutlarım.hakkını helal et kardeş darısı bizim başımıza.

Hakkım varsa helali hoş olsun forumun hakkı varsada helal etsin artık inşallah artık önümüzdeki maçlara bakmanın zamanıdır şu sınav stresi bitti gitti artık çok büyük bir yük kalktı üzerimizden

Bence sen artık kitap yaz stonhand kardeş, daha öncede söylemiştim, maliyet muhasebesinin yeni palası sen ol bence

kazandığımı öğrendim ama hala odadan aramadılar ses yok bakalım ne zaman haber verecekler.

hangi odaya bağlıydın ve odadan değilse nerden öğrendin kardeş bi ümit var içimde belki benimde senin gibidir:) merak ettim şimdi

hala bir umut .. belki şafak vakti bazıları için saat 16,00 dan sonradır.. :)

oztemiz80, nisay, barthez, stajer34, sinanyucel, sserpil, muhasib, Allegro, actroses, zirve006, nevermind, merkose, sm³, tuuba58, akseker, serkanbulut, paok83, hakan_alt, idealist, taner.., neslihanak, stonhand, SerbestMüşavir, fidandurmaz, fıstık, tayka, ilhan82, sedateroglu, deren_, AKINB, taşkın06, Serkan Özdemir, cemcenk, MGS, tealight, yankov, kibelesr, sinem81, oky, stj pnr, caglardem, yahyausta, duman1907, uğurum, OSMAN_55, accor, cakmasmmm, uzunhan, serkan4174, cuma_01, servetciftci, emrah33, snowflake, shark62, furbyy, seyhan0001, s3m, NURETNS, SERHAT123, soner_son, KENAN52, kokenk, canem, 1economist, sleepingcat, aydinay, kepen, katamaran, sule1984, bdaggecen, battibalikyangider, hakanakay, cagatay, deniz06, caillou, sürrealistt, Gebirgsjager, es.esen, sss, eda07, CENGİZ YÜKSEL, dnzsafak, f_kara, matlup, Batista, mkoksoya, mevzuat, ç.sibel, vakkasozkin, mhmtgngr38, smmm38, pn21, bareco1, gencay07, muhasebe-ci, sezgink, ececan, serap81, montecarlo, consultant, cetinyurt, mine858, okan_38, handesis, ftelmen, atellia, temmuzda_smmm, esk26 (+ 1 Gizli) ve 578 Ziyaretçi bölümü incelemekte.

Şşşş sessiz olun yine izliyo :o :o ;D ;D

Arkadaşlar birçok kişinin mesajı telefonları Odada kayıtlı olmadığı için gelmiyor. Aynen benim olduğu gibi.

kepen ' Alıntı:
Arkadaşlar birçok kişinin mesajı telefonları Odada kayıtlı olmadığı için gelmiyor. Aynen benim olduğu gibi.

;D ;D

normaall ben telefonumu kaydettirmek için 3 ay uğraştım sonra önüme gelene kızdım nası iş yapılıyor diye sonra odadan mesajlar gelmeye başladı...

tesmerin ne yapacagı belli olmaz ..konturu bitmiştir belki ::)))

bekleyin sonuçlar açıklanmadan hiçbirşeyden emin olamayız ..

oztemiz80 ' Alıntı:
(+ 1 Gizli) ve 578 Ziyaretçi bölümü incelemekte.

Şşşş sessiz olun yine izliyo :o :o ;D ;D

O +1 gizli evet o bir başkan. Kanımca o başkan, forumun onursal üyesi Tamer Başkandan başkası değildir. :)

ayyy çok mutlu oldum bir arkadşaım şekerli kurabiyeli çiçeklerden yollamış bana : )))

sonuçlarını ögrenmek için saatin 16:00 olmasını bekleyen benmiyim sadece
herkesler oldumu SMMM

sessizlik çöktü diyecektim ki...ateş çıktı yine bir yerlerden :)