Saksı!

Hiç başınıza saksı düştü mü?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

• Belkide

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Saksı!

Saksının kabahati yok ki o kadar yüklenirsen (şiştik falan) e kırılır da düşer de :)

ne yapsak kii ;D artık önümüzdeki saksılara bakıcaz :D düşenle düşülmez , hayat devam ediyor arkadaşlar , üzmeyin kendinizi :D

Saksının içini güzel çiçeklerle dolduramazsan sanırım bir süre sonra saksıyı arar olacaksın, kilitlettireceksin başlığı.

Sayın Hevesli,bu işlere hevesli olduğunuz kadar başarılı olduğunuz da aşikar.Ama arada birde normal cümle kurun ki,bunuda başarabildiğinizi anlayalım.Her ne kadar bu forumda kendinize yazık ediyor olsanız da, hadi kendinize yazık ediyorsunuz bari karşınızdakine zulmetmeyin.Sürekli aynı şekilde tekrarlar konuya ilgi çekmekten uzaklaştırır,bir yerden zonra zulme dönüştürür.Özellikle bu forumun ana temasını ve amacını da göz önüne alarak paylaşımlarda bulunmanızı rica ediyorum.

D-smarttaymış hepsi.
Mahallede faroz kahvesi var.Gidip Trabzon maçını izleyelim bari.

içlerinden en seyredilebiliniri Trabzon maçı gibi gözüküyor..
Zaten biz Yunanistanda havada beşliycez seyretmeye gerek yok. Nasıl olsa kazanıcağız.

Mesele şu ki.trabzon-liverpool maçına ömrü hayatında 1 veya 2 kere rastlarsın.çoğu takım taraftarları sanıyorum bu akşam bu maçı izleyecekler.Fener maçı zor.Young boysa içinde çantada keklik diyorladı :) hatırlatırım.

ewet Liverpool-Trabzon mücadelesi çok sık bir eşleşme olmayacaktır gelecekte de. O nedenle bende dahil çoğu futbolsever bu akşam bu mücadeleyi izleyecektir, seyir zevki güzel olacak.

Young Boys maçını hakemler yüzünden kaybettik :) öyle diyim.

Bu akşam daha farklı olacağını düşünüyorum Fenerbahçe adına.

Tüm takımlarımıza başarılar.