Sgk Dosyası Açma

Rmuhasebe

Katkı Sunan Üye
Üyelik
21 Eyl 2012
Mesajlar
254
Konum
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ; yeni bir şube SGK dosyası açacağızda internetten mi yapılıyor / ne evraklar gereklidir güncel olarak birisi yazarsa sevinirim. İnternetten aratıp baktığımda hep eski tarihli yazılar buldum da güncel olarak sormak istedim.
 
İnternetten sgk işyeri bildirgesi doldurmak yetmiyor. Bir hafta içinde internet çıktısı+işyeri bildirgesi+ekleri sgk müd götürmelisiniz. İnt ne faydası var derseniz; diyelimki bugün işe başlama tarihli işyeri bildirgesi vermeniz gerekiyor ama sgk müd gidemeyeceksiniz int doldurup çıktı alıyor ve zaman kazanıyorsuınuz.
 
Ayrıca internetten doldurunca işlemler daha hızlı oluyor SGK'da. 10 dakika içinde alıyorum şifreyi. Memur sadece benim girdiğim bilgileri kontrol edip onay veriyor çünkü baştan herşeyi giriş yapmıyor.
 
Her ikinize de teşekkür ederim , şahsen düşünüp duruyordum internetten başvuru yapsakta neye yarıyorki yine evrakları elden götüreceğiz diye onunda yanıtını bulmuş oldum. Ama mesela zamanım var şu an o yüzden int.ten başvuru yapmadan tüm evrakları elden götüreceğim sgk ya sıkıntı yok değil mi ? Bir de mesela çalışan yok ama ileride personel alınacak ben şimdi sgk dosyası açsam çalışan sayısını 0 yazsam olmaz mı ille dosya açılması için çalışan mı olmalı ?
 
İnternetten giriş yapmak zorunlu değil. Evrakları hazırlayarak götürebilirsiniz direk. Mecburen işçi girişi yapmak zorundasınız 0 yazamazsınız. Eğer işçi çalışmayacaksa dosya açmanında bir anlamı yok. İleride personel alınacağı zaman açın dosyayı ve giriş yapın.
 
Arkadaşlar Merhaba bir konu hakkında bilgi almak istiyorum sgk da iş yeri sicil numarası 1268634 numarasi çıkıyor bu işyerinin unvanını adresini öğrenebilir miyim acaba ??
 
Arkadaşlar Merhaba bir konu hakkında bilgi almak istiyorum sgk da iş yeri sicil numarası 1268634 numarasi çıkıyor bu işyerinin unvanını adresini öğrenebilir miyim acaba ??

Bu yetmez 26 haneli tam sicil no lazım. Veya sgk ya sormanız lazım ama tanıdık memur yoksa bilgi vermez.
 
Üst