SGK sitesi problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan T U R K O
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: SGK sitesi problemi

işyeri bildirgelerini ptt ye bırakın da der bunlar yakında :)

1200 tane çıkış yapmam lazım üstelik ihaleli iş aynı işçilere bide giriş yapacam bu ay henüz 250 çıkış yapabildim oda gece çalışarak ayın 10 u son çıkşlar için ne yaparız bilmem acil bişeyler yapılması gerek

İşiniz zor, Allah kolaylık versin demekten başka elden birşey gelmiyor.

iki gündür uğraşmaktayım lakin ne bir işçi girişi ne de çıkışı yapabilmekteyim. Devamlı suretle de üzerinde işlem yapmam gereken personel sayısı artmakta. Nasıl bir bilgi-işlem anlayışıdır ki biz işverenleri adına işlem yapanları böylesi zor durumlarda bırakmakta. Ne herhangi bir bildiri, ne de herhangi bir açıklama bulabildim sorunun tam olarak ne olduğu ve ne zaman giderileceği ile alakalı.

Zemini sağlam olmayan yapılar üzerine yeni yatırımlar inşa edilmesi fikri ve oluşabilecek aksaklıkların önüne derhal geçilememesini kabulleniş; sanırım büyüklerimizin mottosu haline geldi.

Hadi hayırlısı.

12.01.2010 yani bu gün sgk sitesine giriş yapabilen varmı? yine sorun var anlaşılan...

arkadaşım gece çalış başka çaren yok ben 1200 kişinin çıkışını tamamladım ama sabahlara kadar çalışarak şimdide aynı kişilere giriş yapacağım ama nasıl olur bilmiyorum geceler uzun olacak

işte zafer benim... bu harfta sitede problem yoktu ve ben 1200 girişi tamamladım şu an kuş gibi hafif hissediyorum kendimi