merhaba herkese yardımcı olur musunuz lütfen bir firmanın aralık tahakkukunu iptal edip ek verdik ancak o eki tekrar iptal edebilmemiz mümkün müdür.iptal edebilirsek o eki asıl olan tahakkuk mu geçerli olur yoksa üstüne yine ek mi vermemiz gerekir.
Eki iptal edip tekrar ek verebilirsiniz, Fakat damga vergisini toplamda 3 tane tahakkuk için ödersiniz.merhaba herkese yardımcı olur musunuz lütfen bir firmanın aralık tahakkukunu iptal edip ek verdik ancak o eki tekrar iptal edebilmemiz mümkün müdür.iptal edebilirsek o eki asıl olan tahakkuk mu geçerli olur yoksa üstüne yine ek mi vermemiz gerekir.
Teşekkürler Üstad.Yeni düzenlemeye göre beyannamenin kanuni verilme süresi içinde yapılan düzeltmelerde tekrar damga vergisi alınmıyor.
Bu maliye için geçerli, sgk için değil.Yeni düzenlemeye göre beyannamenin kanuni verilme süresi içinde yapılan düzeltmelerde tekrar damga vergisi alınmıyor.
Yeni düzenlemeye göre beyannamenin kanuni verilme süresi içinde yapılan düzeltmelerde tekrar damga vergisi alınmıyor.