Sicil numarasından Şirket bilgilerine ulaşma

Ynt: Sicil numarasından Şirket bilgilerine ulaşma

direk ulaşmanın bir yolu yok, ssk bazı durumlarda bilgi veriyor (mahkemelik bir durum vs).

Aslında bir yol olduğu söyleniyor ama denemedim, internetten banka ödeme sisteminden ödeme yapacak gibi işyeri sicil no ile sorgulama yapın, işyeri adını görebilirsiniz.

teşekkür ederim ama çıkmıyor evet arkadaşımın durumu mahkemelik ama sgk yazıyı vermemiş avukatın istemesine rağmen.Şimdi kendi araştırıyor bana sordu ama bende bilmiyorum bilenlere danışmak istedim

konu biraz karışık sanırım insan mahkemelik olduğu şirketin adını ve adresini nasıl bilmez?

sanırım başka amaçlar var bu işte

Gider sskya borcunu ödersiniz, size verdikleri tahakkukta adresi de yazar, adı da.

Bilgiyi istemiyormuydunuz.Alın size yöntem.
Bilgi pahalı birşeydir.İşinize gelirse kullanırsınız.

Borcunda hepsini ödemek zorunda değilsiniz, sadece damga vergisini de ödeyebilirsiniz.

Sgk hizmet dökümünde yer alan işyeri no bilgisi ödeme yapabilmek için yeterli değildir ve bu yolla öğrenilemez diye düşünüyorum..

Doğru, biraz zor olur ancak İl biliniyorsa bulunabilir.
İstanbul da ise, bütün ssk müdürlüklerini (7 tane) gezmek gerekir.!

slm ne olursunuz bana yardım edin 5 aydır şu işyeri için adres aramaktayım işyeri sicil no = 38/01 1040067 T.Ş.K AYSUN YALÇIN

sessizmavi38 ' Alıntı:
slm ne olursunuz bana yardım edin 5 aydır şu işyeri için adres aramaktayım işyeri sicil no = 38/01 1040067 T.Ş.K AYSUN YALÇIN

Kayserideki 01 numaralı Sgk müdürlüğüne gidip, 1040067 işyeri sicil numarasını söyleyerek borç ödemesi yaparak size verilen tahakkuktaki adresi görmekten başka yasal yollardan ssk dan üçüncü kişi olarak bilgi alamazsınız.
Yukarıda açıkladım.

İşkur sitesine girerek bu iş yapılamaz.Orada 26 haneli işyeri sicil numarasının tamamı isteniyor arkadaşlar.7 haneli rakam ile bu yapılamaz.
SMMM FATİH ' Alıntı:
http://www.iskur.gov.tr/Ortak/IsverenKayit.aspx

Bu siteye gir. okudum kabul ediyorum seç
ssk işyeri sicil noyu yaz.
Sgk unvanımı ala tıkla
unvan çıkacaktır.

şirketin adını biliyorsan neden ticaret sicil gazetesi sorgulamadan girmeyi denemiyorsun şirrketin gelmişini geçmişini bulabilirsin