fonradar

Sigortalı İşe Giriş ve İşten Ayrılış Bildirgeleri

OmErKuLu

Katkı Sunan Üye
Üyelik
6 Haz 2008
Mesajlar
143
Konum
İstanbul
"Sigortalı İşe Giriş ve İşten Ayrılış Bildirgeleri" nde sorun yaşıyorum.

Sayfa başlı başına bir dert, ilk açılışta güvenlik kodu ekrana gelmeyebiliyor. Sisteme giriş yaptıktan sonra; sayfanın sekmesinde yer alan sayfa yükleme logosu devamlı dönüp duruyor, yani sayfa tam anlamıyla yüklenmiyor. Giriş ve/veya Çıkış formunu yazdıramıyorum. Yazdır tıklanınca yazıcıya komut gitmiyor. Bütün tarayıcılarda aynı sorunu yaşıyorum.

Yazıcı ve Bilgisayarda sorun yok, çünkü diğer web saylarında html çıktısı alabiliyorum.
:banghead:

Bunun gibi sorunlarla karşılaşanlar var mı?
 
Sorunu çözdüm.

Anti-Virüs programı (Kaspersky İnternet Secrurity) yapıyormuş. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa;

Kaspersky' da Ayarlar-Genel Koruma Ayarları-inetnet Koruması-Ayarlar-İstisnalar-Ekle' yi tıklayarak web adresinin URL' sini girin.

Geçerli olması için bilgisayarı yeniden başlatın.
 
arkadaşlar üniversite öğrencisi işe girecek fakat 15 gün sigortalı görünecek girişini yaparken kısmi süreli yapıp gün belitmeli miyim yada normal giriş yapıp puantaj mı vermem gerekiyor?
 
Ay sonu geldiğinde bu sgk sistemi çöküyor. Şuan 10 tane adamı işe griş yapacağım sistem kitleniyor. Ödemeleri sistem kitlendiği için 04.09.2012 tarihine ertelediler. Bu gün milyonlarca kişi facebook ve youtube' da zengin içerik paylaşıyor hiç bir sorun yok. Devlet kendine doğru düzgün bir silikon vadisi kurmuyor, :confused: alt yapı trafiği yetersiz. Arkadaşlar bu sorundan şikayetçi olanlar devamlı sgk ya mail atsın. Alo 170 çağrı merkezinden şikayet bildirsin.
 
Üst