Aynı semtte oturan iki kişi
MEYHANEDE iki kişi sohbet ediyorlarmış. Genç olanı sormuş:
- Arkadaş, sen hangi semtte oturuyorsun?
- Ben mi? Aydınlıkevler'de oturuyorum.
- Yapma yahu.. Ben de Aydınlıkevler'de oturuyorum. O halde aynı semtte oturmamızın şerefine içelim...
Kadehler boşalınca, diğeri sormuş;
- Sen Aydınlıkevler'de hangi sokakta oturuyorsun?
- Uzayan Sokak'ta oturuyorum.
- Yapma yahu... Ben de Uzayan Sokak'ta oturuyorum. O halde, gel aynı semtte ve aynı sokakta oturmamızın şerefine içelim.
Kadehler boşalmış. Ardından;
- Arkadaş, sen Aydınlıkevler'de Uzayan Sokak'ta hangi apartmanda oturuyorsun?
- Ben mi? 10 numaralı Gül Apartmanı'nda oturuyorum.
- Yapma yahu, ben de 10 numaralı Gül Apartmanı'nda oturuyorum... O halde aynı semtte, aynı sokakta ve aynı apartmanda oturmamızın şerefine içelim.
Biraz sonra kadehler yine boşalmış. Ardından;
- Yahu arkadaş, sen 10 numaralı Gül Apartmanı'nda kaç nolu dairede oturuyorsun?
- Ben mi... 7 nolu dairede oturuyorum.
- Yapma yahu... Ben de 7 numaralı dairede oturuyorum. O halde aynı semtte, aynı sokakta, aynı apartmanda ve aynı dairede oturmamızın şerefine içelim.
Konuşmaları izleyen bir müşteri dayanamayıp, barmene sormuş;
- Bu nasıl oluyor? Aynı semtte, aynı sokakta, aynı apartmanda ve üstelik aynı dairede oturdukları halde birbirlerini tanımıyorlar!
- Sen onlara bakma arkadaş. Onlar aslında baba ile oğul ama iki kadeh içince, sarhoş oluyor ve birbirlerini tanımıyorlar!..
kaynak: hürriyet gazetesi
MEYHANEDE iki kişi sohbet ediyorlarmış. Genç olanı sormuş:
- Arkadaş, sen hangi semtte oturuyorsun?
- Ben mi? Aydınlıkevler'de oturuyorum.
- Yapma yahu.. Ben de Aydınlıkevler'de oturuyorum. O halde aynı semtte oturmamızın şerefine içelim...
Kadehler boşalınca, diğeri sormuş;
- Sen Aydınlıkevler'de hangi sokakta oturuyorsun?
- Uzayan Sokak'ta oturuyorum.
- Yapma yahu... Ben de Uzayan Sokak'ta oturuyorum. O halde, gel aynı semtte ve aynı sokakta oturmamızın şerefine içelim.
Kadehler boşalmış. Ardından;
- Arkadaş, sen Aydınlıkevler'de Uzayan Sokak'ta hangi apartmanda oturuyorsun?
- Ben mi? 10 numaralı Gül Apartmanı'nda oturuyorum.
- Yapma yahu, ben de 10 numaralı Gül Apartmanı'nda oturuyorum... O halde aynı semtte, aynı sokakta ve aynı apartmanda oturmamızın şerefine içelim.
Biraz sonra kadehler yine boşalmış. Ardından;
- Yahu arkadaş, sen 10 numaralı Gül Apartmanı'nda kaç nolu dairede oturuyorsun?
- Ben mi... 7 nolu dairede oturuyorum.
- Yapma yahu... Ben de 7 numaralı dairede oturuyorum. O halde aynı semtte, aynı sokakta, aynı apartmanda ve aynı dairede oturmamızın şerefine içelim.
Konuşmaları izleyen bir müşteri dayanamayıp, barmene sormuş;
- Bu nasıl oluyor? Aynı semtte, aynı sokakta, aynı apartmanda ve üstelik aynı dairede oturdukları halde birbirlerini tanımıyorlar!
- Sen onlara bakma arkadaş. Onlar aslında baba ile oğul ama iki kadeh içince, sarhoş oluyor ve birbirlerini tanımıyorlar!..
kaynak: hürriyet gazetesi