Sınav Sonuçları

sizce kaç günde açıklanır?

• 50

Kullanılan: 0 0.0%
  • 55

• 62

• 68

• 75

• 80

• 85

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Sınav Sonuçları

Dikkat ettiniz mi? Herkes, her kurum bizleri bazı kurallar yumağına uymaya zorluyor. Uymazsak stajımız yanıyor, belgemiz iptal ediliyor ve burada da forumdan uzaklaştırılıyoruz. Olmasın demiyorum elbette olsun, bu bir arada yaşamamızın bir gereği zaten bu kurallar.

Ama sıkıntıdan geberen ve sağ işaret parmağıyla boğazını göstererek "burama kadar geldi" diyen bir topluluktan kurallara uymasını beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Herşeye rağmen benim gibi sinirden kudurmuş olan değerli yol arkadaşlarımdan biraz daha sakin olmalarını ve sayın forum yöneticilerinin de içinde bulunduğumuz durumu göz önüne alarak biraz daha esnek olmalarını rica ediyorum.

Sonuçta sizlerin de bildiği gibi; kurallara uyun deyip, kendi koyduğu kurallara uymayan Tesmer'i eleştirebildiğimiz tek yer bu forumlar. O yüzden değerli yol arkadaşlarım bu platformu da kaybetmeyelim ve eminim değerli forum yöneticileri biraz sert olsada karşı duran ve eleştiren seslerin çıkmasına müsaade edeceklerdir.

http://forum.alomaliye.com/index.php?topic=23552.1755 bu linkte böyle yazmıştım. Yönetici;

Merhaba,

Yeteri kadar esnekliği sağladığımızı düşünüyorum. Sadece burada ortamı geren, birbirine hakaret eden üyeler görmek istemiyoruz.

Böyle söylemişti.

Konuyu kitmeyi gerektiren hiçbir hareket yapılmamıştır. Yapılan muhabbetleri biryere çekmek hele hele sanki ilk defa duymuş gibi davranmak abesle iştigaldır. Olay tamamen TESMER'in eleştirilmesidir. Sadece eleştiri tarzı değiştirilmiştir.

Hayırlı işler...

muhabbette tamamen kahve muhabbetine dönmüştü ama

Gerçekten bu sefer savunulacak bir konu değil,Tamam bizler şaka olduğunu biliyoruz ancak foruma giren bayan arkadaşlara bunu anlatamayız.Bence seviyesizdi.Tabiki benim görüşüm.

Sayın ehk; Tam sizin bayan olduğunuzu düşünerek ve yanlış anlamınızı gerektirecek birşeyler yazıldı ise; sizden özür dilemek için mesaj yazıyordum ki, konu kilitli uyarısı aldım.

Kahve muhabbeti bu kadar kötü müdür? Kapatılmasıni gerektirecek birşey yazılmadı.

Kahve muhabbeti o kadar kötümüdür bilemem ama konu gerçekten kapatılacak kadar kötüydü. bu benim şahsi fikrim. esprinin dozu kaçmıştı

hasan kanka ben sana durman gerektiği yerde durmayı ne zama nöğretecem ya:) bi ara gel çayımı içmeye kahve muhabbetini burda yaparız. ama halı saha maçı na dönmesin bu da :D

ehk ' Alıntı:
Kahve muhabbeti o kadar kötümüdür bilemem ama konu gerçekten kapatılacak kadar kötüydü. bu benim şahsi fikrim. esprinin dozu kaçmıştı

İyi o zaman sessiz sessiz beklemeye devam.

Yanlız birşey dikkatimi çekti.

1- TESMER'e sesimizi duyurmak için dilekçe yazıyorum. Birlik olalım diyorum, dilekçeden birşey çıkmaz boşuna uğraşmayın deniyor.

2- Olayları ciddi ciddi konuşuyoruz. Olay TESMER'in eleştirilmesinden çok kendi kendimizi eleştirip aşağılama boyutuna getiriliyor.

3- Yeterli sayıda dilekçe yok diye sesimizi medyada duyurmak için Radyoya uzunca bir mail atıyorum. Cevap geldiğini söylüyorum. Yine kimse umursamıyor. Birşey çıkmaz deniyor.

4- Sinirler gerilince, ortam yumuşasın diye espri yapmaya çalışılıyor. Bu da yadırganıyor. Sanki kendi aramızda İstanbul ağzıyla konuşuyormuş edası takınıp "aman efendim, sevgili cancağızım namüsait durumlar yaratılmaya çalışılıyor. Nerede eski kıraathane muhabbetleri. Devlet-i ahali bu kelamları pek güzel karşılamayabilir" Sadece şunu soracağım size, siz hiç film izlemezmisiniz kuzum. Yoksa sizin hala eski Türk filmlerindeki gibi dadılarınız mı var?

Değerli forum yöneticileri konuyu kilitleyecek birşey yoktu. Lütfen konuyu açın. Yoksa sizi de radyoya şikayet ederim ;)

hasanvolkan ' Alıntı:
ehk ' Alıntı:

İyi o zaman sessiz sessiz beklemeye devam.

Yanlız birşey dikkatimi çekti.

1- TESMER'e sesimizi duyurmak için dilekçe yazıyorum. Birlik olalım diyorum, dilekçeden birşey çıkmaz boşuna uğraşmayın deniyor.

2- Olayları ciddi ciddi konuşuyoruz. Olay TESMER'in eleştirilmesinden çok kendi kendimizi eleştirip aşağılama boyutuna getiriliyor.

3- Yeterli sayıda dilekçe yok diye sesimizi medyada duyurmak için Radyoya uzunca bir mail atıyorum. Cevap geldiğini söylüyorum. Yine kimse umursamıyor. Birşey çıkmaz deniyor.

4- Sinirler gerilince, ortam yumuşasın diye espri yapmaya çalışılıyor. Bu da yadırganıyor. Sanki kendi aramızda İstanbul ağzıyla konuşuyormuş edası takınıp "aman efendim, sevgili cancağızım namüsait durumlar yaratılmaya çalışılıyor. Nerede eski kıraathane muhabbetleri. Devlet-i ahali bu kelamları pek güzel karşılamayabilir" Sadece şunu soracağım size, siz hiç film izlemezmisiniz kuzum. Yoksa sizin hala eski Türk filmlerindeki gibi dadılarınız mı var?

Değerli forum yöneticileri konuyu kilitleyecek birşey yoktu. Lütfen konuyu açın. Yoksa sizi de radyoya şikayet ederim ;)
bak esprilierin böyle olursa moderatör bile gülüyo ;D

kusura bakmayın ama size de bişey demeye gelmiyo hiç...
hemen kilit, hemen yasak...

hasanvolkan beye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum
onun yazdıklarına gülen bazı kişileri de kınıyorum neresi komik acaba

Arkadaşlar en son aldığım duyuma göre yarın açıklanacakmışşşşşş

Kaynak ; G.antep SMMMO