Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diyar2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

HaCkHaN ' Alıntı:
vergiden notlar çok bol,merak etme

ya hackhan bırak allah aşkına yaa, finansal muhasebede de bana öyle demiştin kaldık >:(

bence notlar bol değil senin kese bol, bol keseden sallıyosun :D

sm³ ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
vergiden notlar çok bol,merak etme

ya hackhan bırak allah aşkına yaa, finansal muhasebede de bana öyle demiştin kaldık >:(

bence notlar bol değil senin kese bol, bol keseden sallıyosun :D

:D yahu finansal muhasebeden komisyonun değiştiğini nerden bilebilirdim,eski komisyonda kolaydı sorular.

vergide değişmediyse notları bol , ben 35 beklerken 50 geldi ;)

keyf puanlama var burası kesin onun için mi denetim ve meslek hukukundan mart döneminde geçmeyi beklerken binlerce insan kaldı. herkes kağdından emindr neler yaptığı konsunda kendi şahsi görüşüm kağıtları adil okumuyorlar sırıf bu yüzden mart döneminde kalan insanlar neçabukda unutuldu .mart döneminde kağıtlarımdan emindim ummadığım notlar geldi. benim gbi bir sürü insan var şans meselesi ne diyebilrimki bekleyin ve görün nekadar adil davrandıklarını sınav açıklanınca ben maliyet yüüznde iki dönemim gitti aralıkda kolay olsa da maliyet hocasından geçmek sorun .30 puan kafadan kırıyor . mart dönemine girip de bazı derslerden notları düşük gelen hatta geçmeyi beklerken kalan insanların sesi çıkmıyr hiç

HaCkHaN ' Alıntı:
yanlış tespit,hocaların puanları tam,hakkettiğin puan neyse onu veriyorlar,hatta müsamaha bile gösteriyorlar,45 leri,47 leri 50 ye tamamladıkları bile oluyor.

cevapları algılayış tarzın farklıdır,ondan yüksek beklerken düşük alıyorsundur,çok şey yazmak önemli değil önemli olan az ve öz cevap verebilmek.

ben denetimden ilk girişimde 60-70 arası bekliyordum 65 aldım,sadece yarım sayfa cevap vermiştim.

meslek hukukundan yarım sayfa 60 , finansal muhasebeden sırf yevmiye kayıtlarını yaptığım için 60,temel hukuktan 3-5 satıra 65 vermişlerdi

vergi hukukundan kesin kaldım gözüyle bakıyordum,hatta kitap almıştım 50 gelmişti.eminin bu dersi 45 ten tamamladılar.
bencede sizin tesbitiniz yanlış.hocaların her verdiği puan kişilerin hakettiği gerçek puanlar değil.bizzat ben yaşadım ve bir çok arkadaş yaşadı bunu ve burda insanlar yeni sınava giren girecek arkadaşlarla tecrubelerini paylaşıyor.hocalar hak ettiğim puanı verselerdi 40 ile marta maliyetten kalmazdım.hakettiğim puan olsa itiraz etmezdim.itiraz edipte 50 ile geçmezdim.geçebildiğime göre demekki marta hocalar haksız yere bana 40 vermişler ve daha sonra 2 ay bu sitresi bana yaşattıktan sonra ve zamn kaybı yaşadıktan sonra 50 verip geçirmişler.kaldıki kağıdımdan çok emindim ve 70-75 arası bekliyordum.hadi beklediğim olmasın 60-65 arası gelsin.verilen 50 puan bile hocaların adil olmadığını gösteriyor.ve burda birçok arkadaş biliyorki kalsaydım itiraz sonucu avukatla bile görüşmüş dava acacaktım ve kazanacağımada emindim.dava acıp kazan örnek ise kurumun tepesindeki isimlerden biri ,yahya arıkan.kendiside bir dersten böle kalmış itiraz etmiş sonuç alamamış ve dava etmiş ve dava sonucunda kazanıp hakkını alabilmiş.şimdi durum buyken otorite gibi kesin hükümle hangi örneklere dayanıp hocaların notlarının adil olduğunu sölüyorsun.insanları yanıltıp haklarını aramalarına engel olma.senin yazdıklarını okuyup geçmeyi beklerken kalan arkadaşlar nasılsa hocalar adilmiş biz itiraz bile edip ümitlenmeyelim deyip geçebilecekken, senin yanlış mesajlarınla itirazlada olsa, davaylada olsa gecebilecek arkadaşların geleceğinde olumsuz payın olmasın.
ayrıca 45-47 lileri tamamlıyo olabilirler ki bu bile kesin değil 49 kalan kişiler var.49 a itiraz edip gene kalanlar var .bunlar örneklerle sabit.sen kafana göre inandığını yazıyorsun.bırak bizzat bu sorunlarla karşılaşan örnek arkadaşlar yassın.sen tüm notlarını hakkınla almış olabilirsin hakkınla kalmış olabilirsin,bu herkesinde aynı adaleti paylaştığı anlamına gelmiyor.

arkadaşım aynı dert bende de var kimi insanlar çıkıp hocalr insaflı okuyor diyor . insaflı olduğu için mi çok kalan insan var sendeki aynı durum bende var maliyette 80 beklerken 40 aldım . temmuzda vahim kesin kaldım .
aslında her şey ortada kimseye hocalrı ne kadar adil olduğu konsunda bir şey ispat etmek zorunda değiliz. smmm sınavını ticarete dökmüşler kasıtlı bırakıyorlar

Temmuz ilk girişimdi bakalım hayırlısı olsun herkes için...bu koşturmacada zaman ayırıp çalışabildiğimiz derslerden geçmiş oluruz umarım.. sınav sonucu açıklandığında da en azından benim gibi askerde olacak smmm adayları içinde moral olmuş olur

Sayın MGS: askerdeyken açıklanacak dediniz de aklıma geldi. 2009 aralık sınavına maliyetten ve vegiden girip askere gitmiştim. Kars Sarıkamış... Askerdeyken sonuçlar açıklandı,dağ başlarında smmm sınav sonucu almak çok garipti ya. vergiden geçip maliyetten kalmıştım.. gece nöbete gidiyorum elimde tüfek eksi bilmem kaç derece soğukluk lapa lapa kar ve aklımda: maliyetten yine kaldım.ben mahvoldum, bittim :) insan kafaya takacak şey arıyo zaten o durumda :) neyse aklıma geldi yazdım.inşallah siz sevindirici haberler alırsınız. hepimize bol şans ve başarılar.. can sıkmak yok pes etmek te... yolumuza devam edelim bakalım :)

bu arada mart sınavına gelemediğim için o nispeten kolay maliyet sınavını da kaçırdım içime dert oldu.. sonra tek dersi olanların çoğu itiraz etmiş geçmiş onu öğrendim yine üzüldüm.. velhasıl bu işler beni çok üzdü :) Ama olsun vatan görevi, ülkemiz için bi sınav belge şu bu değil canımız feda ...

temmuz dönemi sınav sonuçlarının açıklanmasna kaç gün kaldı arkadaşlar agustos sonu gibi açıklanma ihtimali varmı mart dönemi iki ay dolmadan açıklandı.şafak kaç :)) tahminen

ben agustos sonuna kadar kesinlikle açıklanır diorum...

Belli derslerden zaten stajerlerin alayı kaldı bencede ağustosun sonuna kalmadan açıklanır artık açıklamazlarsada vay halimize sınav stresi üstüne birde açıklama stresi ??? ???.

Ağustosun 23 ünden sonra hergün olabilir bence...yani şafak 33 civarı ;)

Ağustosun son haftası açıklanır diye umuyorum ,tabi gayri resmi şafağa göre :)

stonhand ' Alıntı:
Belli derslerden zaten stajerlerin alayı kaldı bencede ağustosun sonuna kalmadan açıklanır artık açıklamazlarsada vay halimize sınav stresi üstüne birde açıklama stresi ??? ???.

maliyet muhasebesi

maliyet ten hepimiz kaldk. hocanın kağıt okumasına gerek yok bol bol sıfrları basacak boş kağıdı okumakda ne var istesede bir gündede bitirir. en azından diğer girdiğimiz derslerden geçme umuduyla şafak sayıyoruz. hocalar insafa gelse de pualarımızı kırmasalar . bu mübarek günlerde allah içlerine biraz merhamet adaletli olma duygusu versin .temmuzda 3 dersen girdim .maliyet 0 sifır aldım . vergiden geçtim kesin tek geçme umuduyla beklediğim muhasebe allah hayırlı sınav sonuçları nasip etsin cümlemize. geçen sene temmuz sınavda iki ay dolmadan açıklanmış yoksa iki ay beklemek ölüm gbi

çok haklsın arkdaşım herkes kağıdından emin olsada hocaların insafına kalmış artık . ben tam anlamıyla kağıtları okuduklarına inanmıyorum baştan sağma .biraz insafa gelseler bu dönemde de herkesin hakkını verseler. işallah herkes umduğu notları alır .geçme umuduyla beklediği derslerden geçer.

yeterlilik sınavlarında çok ders çalışmak da yetmiyor soruların acizliğine ugradınmı kalem bile oynatamıyorsun örnek temmuz maliyet hepmizi çalıştığımız halde topyekün kaldık.mart vergi hukuku .arkdaşlar biraz şans işi .bir dersden geçmeyi beklerken kalıyrsun yadatam tersi kalmayı beklerken geçiyorsn herşey kısmet .

en zor dersleri vermissin bak herkes maliyet vergi muhasebden sorunlu meslek hukuku ve mali tabllolar verilmiyecek kadar zor dersler değil .senin kalmanın nedeni çok puan kırmaları meslek hukuku ve mali tablo hocası çok puan kırıyor. martta bende aynısını yaşdım meslek hukuku 4 soru tam yapmıştım 50 aldım mali tablolar 100 lük verdim 67 aldım . kısacası ortada hak yeme var allah yardımcın olsun işallah temmuzda geçersin

gözün aydın ozman. ben temmuzdada kurtulamıyorum 3 dersden girdim maliyet vergi muhasebe kesin olarak kurtulduğum dedim tek ders vergi maliyet yüzde 100 kaldım muhasebe geçme umudu .senin yaşadığın not krizini ben martta maliyetten yaşadım geçmeyi beklerken kaldım . 80 likdi kağdım bütün işlemlerin doğruydu temmuzda soruların acizliği kısacası smmm olmak için 7 aydaha bekliyeceğim

arkadaşlar,
temmuz sınavına girdik hep beraber. benim ilk girişimdi bu sınava.yaklaşık kaç ayda açıklanıyor sınav?