Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diyar2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

büyük ihtimalle 27-28 ağustosta açıklanır...

sınav sonuçlarını beklerken şarkı söyleyebiliriz,şiir yazabiliriz veya yabancı dil öğrenebiliriz. bugün bişeyler için dönüm noktası olabilir,yeni bir şey için,süzülüp bugününde eriyip gitmesinimi beklesek , umut mu etsek , yoksa yeni bir şeyin başlangıcı mı desek ?!

seni bu kadar strestli yapan nedir ? sadece bu sınav mı ?

strest yaparak bir şeylere ulaşılmaz,bana kalırsa kendine özgüvenin yerine gelsin,sonuçsuz bırakma bunca çabanı

bişey olmaz,strest yapma,nasıl olsa bir kaç ay içinde mali müşavir olursun,şu anı sıkıntı yapma

diyar2 ' Alıntı:
bir dönemde şöyle 40.günde falan açıklasaydınızda bizde bir şaşıraydık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az kaldı ya bu hafta yada haftaya çarşamba tahminlerimce.

sinanyucel ' Alıntı:
diyar2 ' Alıntı:
bir dönemde şöyle 40.günde falan açıklasaydınızda bizde bir şaşıraydık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az kaldı ya bu hafta yada haftaya çarşamba tahminlerimce.
bu dönem kağıtları okumak pek zmanlarını almadı maliyet hocası amacına ulaştı koca sıfır verecek herkese umarım tatmin olmuştur bize özel sorular hazırlayarak. bencede son 1 hafta acaba bütün dersleri verecek babayiğit çıkacakmı temmuz sınavında.beklemek ölüm gibi.arkdaşlar sınavlar açıklansa bile 7 ay daha bekliyeceğiz .aralık sınavı 5 ay iki ay da sınav sonuçları etti 7 aydaha stresden ne hale soktular bizleri

az kaldı evet yaaa :(çok stresli..

Temmuzda ilk girişim olduğundan ve derslerin bazılarınada tembellik edip eksik çalıştığımdan ve nerdeyse kendim denemek için girdiğimden strese girmiyorum. %90 geçeceğim birkaç derste var kesin kalacağımı bildiğim (maliyet,denetim) gibi derslerde var.
Mesela denetimde nasıl bir halt yediysem gittim o kanıt bulma teknikleri yerine denetim tekniklerini yazdım, üstüne tektek açıklamalarınıda yazdım sonra sınavdan kesin geçtim diye merdivenleri indiktne sonra girenlerin ne kadar kolaydı cevabıda bunlardı seslerini duyunca bir baktım kesin kalmışım :o :o maliyeti zaten hiç saymıyorum ruh hastası kişilik bu ego tatmini ona 5 yıl yeterde artar bile.

Bu stresi aralık açıklanırken yaşacağıma inanıyorum çünkü aralığa ciddi ciddi çalışmaya başladım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim.

benım anlamadığım hala sınav sorularının cevaplarını yayınlamadılar bu kadar bekletmelerının bır anlamı yok boş kağıt veren çok olmuş ve olduda benım gırdığım sınıflarda şahıt oldum bende boş vermedım kağıdımı ama yanlış yapmıştım duyduğuma göre şu anda okunmuş bıtmış neden açıklamıyorlar tabı bızlerı bekletmek bayramda bayramı zehır etmek ıstıyorlardır herhalde

sınav kağıtlarının okunup bittiğini nerden duydun acaba bilgi sağlammı. geçen sınav soruların cevaplarını hatırladığım kadarıyla ya sınav açıklandıktan sonra ya da itiraz sonuçları açıklandıktan sonra yayınladılar.

arkadaşlar gördüğünüz üzere en erken 51 günde açıklanmış...buda bizim için en erken ağustos 24 yapar

19-20 Kasım 2005 Yeterlilik sınavı 20/01/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. 51 gün
11-12 Mart 2006 Yeterlilik sınavı 29/04/2006 (c.tesi) tarihinde açıklanmış. 57 gün
08-09 Temmuz 2006 Yeterlilik sınavı 15/09/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. 66 gün
18-19 Kasım 2006 Yeterlilik sınavı 22/01/2007 (p.tesi) tarihinde açıklanmış. 62 gün
17-18 Mart 2007 Yeterlilik sınavı 25/05/2007 (cuma) tarihinde açıklanmış. 67 gün
07-08 Temmuz 2007 yeterlilik sınavı 06/09/2007 (p.şembe) tarihinde açıklanmış. 58 gün
24-25 Kasım 2007 yeterlilik sınavı 04/02/2008 (p.tesi) tarihinde açıklanmış. 69 gün
29-30 Mart 2008 yeterlilik sınavı 12/06/2008 tarihinde açıklanmış. 72 gün
19-20 Temmuz 2008 yeterlilik sınavı 27/09/2008 tarihinde açıklanmıştır. 67 gün
22-23 Kasım 2008 yeterlilik sınavı 12/02/2009 tarihinde açıklanmıştır. 79 gün
14-15 Mart 2009 yeterlilik sınavı 08/05/2009 tarihinde açıklanmıştır. 53 gün
4-5 temmuz 2009 yeterlilik sınavı 27/08/2009 tarihinde açıklanmıştır. 52 gün
5-6 aralık 2009 yeterlilik sınavı 10.02.2010 tarihinde açıklanmıştır 67 gün
13-14 mart 2010 yeterlilik sınavı 08/05/2010 (c.tesi)tarihinde açıklanmıştır 55 gün

bugün odayı arayan var mı..

umutlar pazartesiye kaldı:(

haftaya cumadan önce beklemeyin sınavın açıklanmasını. çarşamba perşembe belge alanlar aranmaya başlar sonuçlarda cuma günü açıklanır gibime geliyor.

bence erken daha.....haftaya cuma bana göre de...

içimden bir ses önümüzdeki hafta sonuna doğru açıklanacak diyor ::)

arkadaşlar merhaba

Arkadaşlar sonuçlar 1-3 Eylüle arası açıklanacakmış. Bende 7 dersten girdim sınava bakalım 7 sinide vermeyi bekliyorum.

7 ' de 7 inşallah olur ..... ama daha az ders verip hüsrana uğramamak için kendınızı yınede haaırlayın derım bende 7/7 diye gırdım sınava ama muhasebe ve maliyetten köü geçtı her zaman herşey düşündüğümüz beklediğimiz gibi olmayabiliyor..

benim bu 2.girşimdi sınava,sınava girdikten sonra dedim 1-2 ders anca vermişim diyordum.bi arkadaşımda dediki ya sorular çok kolaydı fire beklemiyorum sen çalışmamıssın diyince çok moralim bozulmuştu.sonuçlar açıklandı 7/3 yapmıştık ikimizde :-) çok gördüm yani 7/7 bekleyenleri