nguroy ' Alıntı:Fizik tedavi sonraki aşamadır. Eğer diğer doktorlar gerek görürse fizik tedaviye yollarlar.
Bence öncelikle ortopediye gidin. Onlar sizi yönlendirir.
Bir arkadaş Acıbadem demiş. Türkiyenin en pahalı hastanesidir. Paranız çoksa ve dert etmiyosanız gidin.
gcatar ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:Fizik tedavi sonraki aşamadır. Eğer diğer doktorlar gerek görürse fizik tedaviye yollarlar.
Bir arkadaş Acıbadem demiş. Türkiyenin en pahalı hastanesidir. Paranız çoksa ve dert etmiyosanız gidin.
Maalesef işçiyim emekçiyim ssk lıyım bu nedenle sigorta hastanesine gidebilirim. Herkese teşekkür ederim. Bu durumda ortopedi yada beyin cerrahiye gideceğim sanırım. Ama Hangisi?
battibalikyangider ' Alıntı:gcatar ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:Fizik tedavi sonraki aşamadır. Eğer diğer doktorlar gerek görürse fizik tedaviye yollarlar.
Maalesef işçiyim emekçiyim ssk lıyım bu nedenle sigorta hastanesine gidebilirim. Herkese teşekkür ederim. Bu durumda ortopedi yada beyin cerrahiye gideceğim sanırım. Ama Hangisi?
İstanbuldaysanız bahçelievler medicanayı öneriyorum. 20TL fark + mri ücretsiz. Beyin cerrahları da süper.
fakat biraz fırça atıyor ayrı mesele![]()
gcatar ' Alıntı:Bilemiyorum süre veriyorlarmı ne kadar süre veriyorlar ama okmeydanı ssk ya gidebiliyorum. ???
battibalikyangider ' Alıntı:gcatar ' Alıntı:Bilemiyorum süre veriyorlarmı ne kadar süre veriyorlar ama okmeydanı ssk ya gidebiliyorum. ???
bilmiyorum fakat mr istemeden teşhis yapmaz ki, okmeydanı ssk bu yani sıra süre vermez ki, inşallah çabuk alırsınız.
o ağrılara 1 hafta bile dayanmak cidden zulüm.
gcatar ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:gcatar ' Alıntı:Bilemiyorum süre veriyorlarmı ne kadar süre veriyorlar ama okmeydanı ssk ya gidebiliyorum. ???
bilmiyorum fakat mr istemeden teşhis yapmaz ki, okmeydanı ssk bu yani sıra süre vermez ki, inşallah çabuk alırsınız.
o ağrılara 1 hafta bile dayanmak cidden zulüm.
Çok teşekkür ederim ben yaklaşık 4 aydır çekiyorum bu ağrıları artık durulamayacak bir hal aldı son hadde ulaştı. Bu durumda beyin cerrahi ye gidince gerekli işlemleri yapıp yönlendirirler değilmi.