Sırt ve Omurga Ağrısı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gcatar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sırt ve Omurga Ağrısı?

Fizik tedavi her zaman sonraki tedavi yöntemi değildir..

Fizik tedavi uygulaması.. ayrı bir şeydir..fizik tedavi uzmanına kontrol apayrı bir şeydir..

Fizik tedavi uzmanları.. kas ve iskelet sistemini.. kısacası insan vucudunu en iyi tanıyan kişilerdir..

Ayrıca.. bu hastalığı ben yaşadım arkadaşlar..Çapa'ya da gittim.. Haydarpaşa'ya da gittim..Samatya'ya da gittim.. göztepe'ye de gittim.. Çare bulamadım.. çareyi bulduğum tek yer Acıbadem oldu.. bunu da bu arkadaşa söyledim..Türkiye'nin en pahalı hastanesi olması bir şey değiştirmiyor..ya felç olacaksınız..ya da.. 150 TL muayene ücret vereceksiniz.. hepsi bu..

Herkesin iyi niyet ve yardım etme isteği ile bilgi paylaşımından şüpem yok bunun için hepinize teşekkür ederim.

mesleğin getirdiği önemli bir hastalık
aman sağlığınıza dikkat edin

Öncelikle geçmiş olsun.
Anadolu yakası olması sorun yaratmazsa Altıntepe Kızılay var.Tüm bölümler var.Kendi içinde görüntüleme merkezi var...SGK ile anlaşmalı .SGK muayene ücreti ödüyorsun.Birçok bölümüne gittim özel hastane gibi büyük biryer. Ulaşımı da kolay Bostancı'ya çok yakın.

icinar ' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.
Anadolu yakası olması sorun yaratmazsa Altıntepe Kızılay var.Tüm bölümler var.Kendi içinde görüntüleme merkezi var...SGK ile anlaşmalı .SGK muayene ücreti ödüyorsun.Birçok bölümüne gittim özel hastane gibi büyük biryer. Ulaşımı da kolay Bostancı'ya çok yakın.

Evet orası çok güzeldir. Üsküdarda da vardı ama özeller kapttırdı.