Site üyelerinin maaşları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CFO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aylık ortalama net geliriniz ne kadar?

• 0-750

Kullanılan: 0 0.0%
  • 751-1500

• 1501-2000

• 2001-3000

• 3001-4000

• 4001-5000

• 5001-7000

• 7000 +

• Kullanılan toplam oy
    0

CFO

şehir, deneyim, poziyson, büro olup olmama gibi kriterler yok ama genede ortalamayı gösterebilir

Ynt: site uyelerinin maaslari

böyle bi konu açılmıştı zaten. oraya bakabilirsin...

7.000 (+) pardon...? hımm ve üzeri demek istediniz :D

champell59 ' Alıntı:
böyle bi konu açılmıştı zaten. oraya bakabilirsin...

benim gordugum forumda anket yoktu. isim vererek maas bildirmenin mantigi nedir? burda en azindan daha rahat cevap verilebilir.

Tebrikler sende ne demek istediğimi anlamamışsın

NİSANLI ' Alıntı:
Tebrikler sende ne demek istediğimi anlamamışsın

anladim anlamasina da, 7000 +'yi secen uye olduguna gore sizin cıkışınız anlamını kaybetmis :)

ps: sen degil, siz!

Arkadaşlar gereksiz anketler bunlar,burdan bir sonuç çıkaramayız.Kişinin gelirini etkileyen zeka,şans,deneyim,çevre,bilgi,eğitim vb.birçok faktör bulunmaktadır.Bir mali müşavirin maaşının
ortalama olarak 1.500-TL ile 7.000-TL arasındaki bantta seyretmektedir.Bu şekilde yapılan anketlerden
net bir sonuç çıkaramassınız.

Ynt: Site üyelerinin maaşları.?

Şu yüksek alanlar 5-7 + kendi öz geçmişlerini bir açıklarsa çok yararlı olabilir. Bakalım fark neymişş?* :)

bende şans faktörü diyorum

İnsanlar da genel de şöyle bir beklenti var, üniversiteyi okudum (örgün veya aöf), ruhsatı da aldım benim iyi ücret almam lazım vb.... Bu beklentiye biraz da sosyal ortamlar , üniversite ortamı, çaresizlik etken. Kişilere iyi yaşam koşullarına erişmek için üniversite eğitimi ve/veya ruhsatın gerekliliği yönünde telkinlerde bulunuluyor veya sunuluyor. Aslında madolyona ters bakılıyor. İyi yaşam koşullarına sahip insanların ortak özellikleridir bunlar yoksa bu özelliklere sahip olduklarından değil. Siz istediğiniz eğitimi alın, ruhsatlarla donatın odanızı, esas olan sizin piyasada sağlayacağınız katma değerdir. Eğer katma değeri sağlayacak değerleri donanımları pratiğe dönüştüremediyseniz veya dönüştüremiyorsanız aldığınız diploma ruhsat sadece duvarda güzel durur hepsi o.

İyi eğitim demek derslerin tamamını yalayıp yutmak , ezberlemek, hatim etmek, 4 üzerinden 4 ortalama ile eğitimi tamamlamak değildir. Bir öğretim üyesi derdi bölüm birincisi olanı almaktansa 3. yü asistan almayı tercih ederim, en azından biraz daha sosyaldir derdi.

kanunkaide ' Alıntı:
İnsanlar da genel de şöyle bir beklenti var, üniversiteyi okudum (örgün veya aöf), ruhsatı da aldım benim iyi ücret almam lazım vb.... Bu beklentiye biraz da sosyal ortamlar , üniversite ortamı, çaresizlik etken. Kişilere iyi yaşam koşullarına erişmek için üniversite eğitimi ve/veya ruhsatın gerekliliği yönünde telkinlerde bulunuluyor veya sunuluyor. Aslında madolyona ters bakılıyor. İyi yaşam koşullarına sahip insanların ortak özellikleridir bunlar yoksa bu özelliklere sahip olduklarından değil. Siz istediğiniz eğitimi alın, ruhsatlarla donatın odanızı, esas olan sizin piyasada sağlayacağınız katma değerdir. Eğer katma değeri sağlayacak değerleri donanımları pratiğe dönüştüremediyseniz veya dönüştüremiyorsanız aldığınız diploma ruhsat sadece duvarda güzel durur hepsi o.

İyi eğitim demek derslerin tamamını yalayıp yutmak , ezberlemek, hatim etmek, 4 üzerinden 4 ortalama ile eğitimi tamamlamak değildir. Bir öğretim üyesi derdi bölüm birincisi olanı almaktansa 3. yü asistan almayı tercih ederim, en azından biraz daha sosyaldir derdi.

Katılıyorum. İş hayatındaki başarı için eğitim ve kendini eğitme temeldir ama işte ancak başlangıç için belki avantaj olur.
sonrası kişsel yeteneklere kalmıştır. Bunun en önemlisi de pazarlamadır. Yani kendini pazarlayabilmek.

Sizce soru eksik sorulmamış mı? mesela apartmanı vs harici gelirleri vardır hepsini toplayınca aylık 20.000 TL eder. ;)
Soru "SM/SMMM çalışmanızdan aylık ortalama net geliriniz ne kadar?" olmalı idi.

kbrs16 ' Alıntı:
Sizce soru eksik sorulmamış mı? mesela apartmanı vs harici gelirleri vardır hepsini toplayınca aylık 20.000 TL eder. ;)

servetin fazla sanırım ;D

hanmiroğlu ' Alıntı:
kbrs16 ' Alıntı:
servetin fazla sanırım ;D
Servetim olsa ne uğraşacam bu meslekle. Gider deniz kıyısında soğuk içeceğimi yudumlarım bu yaz sıcağında. (Oruç vakti harici) ;D ;D ;D