Sizce İtirazlar Ne Zaman Sonuçlanır? Kalan Süre Yeter mi ?

Finansal muh itiraz etmiştim hiç de bakmadım daha:(( bu dersten nasıl kalıyorum aklım almıyor zaten...

arkadaşlar artık smmm oldum.tek dersim maliyetti kesin geçerim demiştim 40 ile kaldım itiraz sonucu şükürler olsun 50 yapmışlar.bütün arkadaşlara da aynı sevinci allah nasip etsin sınavlarda başarılar dilerim.

Hadi ya aynı puanı almışız.46 alan bi arkadaş vardı onu değişti mi acaba

44 almıştım benim de değişmedi. Finansal Muhasebe çok adaletsiz bir ders nasıl bir puanlama yapılıyor anlamıyorum. Arkadaşlarımdan 2-3 yevmiye maddem yanlıştı Arkadaşlar 65 lerda puan alırken ben 44 alıyorum. Yevmiye Maddeleri kendi aralarında farklı şekilde puanlandırılıyor galiba..

be temmuzda girmiştim finansal muhasebe sınavına sadece yevimeye maddeleriniyapmıştım kapanışlar gelir tablosu yetiştirememiştim 35 almıştım
değişik bir puanlama sistemleri var sanırım

Son düzenleme:
44 almıştım benim de değişmedi. Finansal Muhasebe çok adaletsiz bir ders nasıl bir puanlama yapılıyor anlamıyorum. Arkadaşlarımdan 2-3 yevmiye maddem yanlıştı Arkadaşlar 65 lerda puan alırken ben 44 alıyorum. Yevmiye Maddeleri kendi aralarında farklı şekilde puanlandırılıyor galiba..
Geçen dönem 40 ve 44 alan arkadaşları geçirmişlerdi muhasebeden.demek bu dönem canları geçirmek istemedi.öyle bi kağıt verebilir miyim bilmiyorum ama başımın belası oldu bu ders benim resmen.

teşekkür ederim.sınavlar için sizlere (kitap,görüş vs)yapabileceğim bişey varsa yardımcı olmaya hazırım

finansal muh için yöntem nedir?? çözemedim neye göre puanlama yapılıyor aklım almıyor hergün yaptığım kayıtları sınavda yapamıyorum demek ki böyle puan geliyor....

aynen benim de başımın belası oldu finansal ve denetim...yani neden kalıyorum çözemedim?

Muhasebe den 80 alan arkadaşım var Bilanço yu tutturamayıp Aktif toplamını Pasif toplamına yazıp teslim eden. Sayfalarca muhasebe cevaplarının hesapların tek tek okunduğunu düşünmüyorum. Muhasebeden korkmuyorum Vergi Hukukundan korktuğum kadar...

Vergicinin notu çok kıt değil biraz yazınca puan veriyor.bende muhasebeden korkuyorum bu ders yüzünden dosyam yandı benim ya.

finansal muhasebeyi 2.sınavda verdim.ilk sınav için kitaptan çalışmadım geçmiş yıl sorularını çöözdüm zatende bilgim vardı.ilk sınavda 45 le kaldım.2.sınavda nalan hocanın kitabını aldım geçtim gerçekten güzel bir kitap.zannedersem artık komisyonda aydın karapınar hoca var diyolar finansal için ama kesin bilmiyorum.