arkadaşlar artık smmm oldum.tek dersim maliyetti kesin geçerim demiştim 40 ile kaldım itiraz sonucu şükürler olsun 50 yapmışlar.bütün arkadaşlara da aynı sevinci allah nasip etsin sınavlarda başarılar dilerim.
kaç almıştınFinansal muh itiraz etmiştim hiç de bakmadım daha( bu dersten nasıl kalıyorum aklım almıyor zaten...
kaç almıştın
Hadi ya aynı puanı almışız.46 alan bi arkadaş vardı onu değişti mi acaba42 almıştım
Hadi ya aynı puanı almışız.46 alan bi arkadaş vardı onu değişti mi acaba
hayırlı olsun..
Geçen dönem 40 ve 44 alan arkadaşları geçirmişlerdi muhasebeden.demek bu dönem canları geçirmek istemedi.öyle bi kağıt verebilir miyim bilmiyorum ama başımın belası oldu bu ders benim resmen.44 almıştım benim de değişmedi. Finansal Muhasebe çok adaletsiz bir ders nasıl bir puanlama yapılıyor anlamıyorum. Arkadaşlarımdan 2-3 yevmiye maddem yanlıştı Arkadaşlar 65 lerda puan alırken ben 44 alıyorum. Yevmiye Maddeleri kendi aralarında farklı şekilde puanlandırılıyor galiba..
teşekkür ederim.sınavlar için sizlere (kitap,görüş vs)yapabileceğim bişey varsa yardımcı olmaya hazırım
Vergicinin notu çok kıt değil biraz yazınca puan veriyor.bende muhasebeden korkuyorum bu ders yüzünden dosyam yandı benim ya.
O bela beni bıraktı zaten beni ve birçok kişiyi.şimdikiler onun kadar değiller şükürler olsun.kağıdıma son hakkım tek dersim yazdığım halde adam israrla bıraktı beni.Laz muhasebeci Yusuf Sürmen gibi bir bela karşımıza çıkmaz ise için rahat olsun verirsin..