uyumsoft

SMMM lerin Mevzuat takip yöntemleri...

logo isbasi
Selamlar,

Benim merak ettiğim bir konu var Mali Müşavirler mevzuatı nasıl takip ediyor. Yani büronuzda cilt cilt kanunlar varmı yoksa bir yayın organına abonemisiniz? Mevzuatı sadece internettenmi takip ediyorsunuz?

Sisteminiz konusunda beni aydınlatırsanız bende kendime o yönde bir şekil vereceğim.

Ynt: SMMM lerin Mevzuat takip yöntemleri...

mevzuatı alomaliye.com dan takip ediyorum, gib in mail listesine üyeyim, aylık yayın yapan bir mesleki dergi abonesiyim, ayrıca başka bir mesleki siteden günlük makaleleri takip ediyorum. Cilt cilt kanun kitaplarım yok. bir tane tüm vergi kanunları cep kitabım var. Yetiyor şimdilik

ben sadece alomaliyeden takip ediyorum
kendini internetten güncelleyen
bir programa aboneydim bu sene onuda kullanmıdığım için iptal edeceğim.

marpaci1984 ' Alıntı:
muhasebe bürolarında durum nasıl acaba...
-Kemal abi bir teşvik çıkmış işverenler prim mi ödemiyor muş neymiş,
-Haa bende duydum onu da bilmiyorum nedir ne değildir bizim cumhur abi vardı sgk da çalışan , hamdullah abi ona soracak öğrenince sana söylerim davut.
-Sağolasın kemal abi,
-Ya davut, bu duvara asılan levhalar var ya onlar için asılma zorunluluğu kalktı diyorlar, o konu hakkında fikrin var mış?
-Ya kemal abi tahsilata koşmaktan inan 15 yıldır mevzuatı takip edemiyorum, biliyorsun bizim burda çağdaş var, ona bir sorar söylerim sana.

çok güldüm yaaa.... :D süperdi..

ayrıca tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.. :)

Genel olarak alomaliye.com ve alomaliye forum, Lebib Yalkın, arasıra araştırma gerekirse herşey her kaynak. :) :) SGK ve gib siteleri.

Internet Explorer' ı açtığımda açılış ana sayfası olarak "Google-Gib/Yeni-İsmmmo-Alomaliye-Türmob-Resmi Gazete" olarak gelir, bunlar yeterlidir, hatta fazla bile.
Bunun yanında İsmmmo' nun yayınları, kitapları ve Yaklaşım dergisi alıyoruz.

Birde uyarı programım var "AloHaber" programı.Kesinlikle tavsiye ederim.Yıllık bedeli birşey değil.Yeni bir kanun internet sitelerine düşmeden haberdar olabilirsiniz.

Üye olmak için tıklayınız.

http://www.alomaliye.com/alohabers/index.htm