beyza ' Alıntı:fakülte mezunu olmanız gerekir. eğer 2 yıllık mezunsanız aöf e geçiş yaparak 3ve4.sınıfları okuyup 4 senelik mezun olabilirsiniz. Sonrasında da yukarda yazılan sırayı izlersiniz.
Aöf bitirilerek edinilen tek meslek bizim meslek heralde. Başka hiç bi meslekte bu yok. Niye aöf okunarak avukat olunamıyor mesela ?
AÖF konusuna girmem gereksiz. Saygınlık konusuna gelince, benim gördüklerim yeterince saygın, saygı da görüyorlar, tabi bazı smmm lerin saygınlığının olmadı doğru, ancak işiniz ne olursa olsun saygınlığı, insan kendi kazanmalı diye düşünüyorum.ArasTan ' Alıntı:ümit_75 ' Alıntı:meraba ben aöf maliye bolumunden 4yıllık bu yıl mezun oldum smmm olmak istiyorum ne yapmam gerekıyor staj nerde nasıl yapıcam sınavı varmıs nasıl olcak bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaslar tesekkürler
.....smmm liğin saygınlığı yokmuş bu doğrumu?...
Hayır yok illaki lisans mezunu olman gerekiyor.Mandos ' Alıntı:arkadaşlar 2 yıllık ne okursak okuyalım smmm olmak için 4 yıllıga tamamlamak zorundamıyız mesela 2 yıllık muhasebe ve vergi uygulamarı okudugumuz zaman direk staj sınavından sonra staja başlama hakkımız yokmu.