Şirket ve ofislerde çalıştım kendi işimi yaptım(İnşaat al-sat ) daha önce yazdığım gibi 2 tarafta da bulundum her iki tarafında sıkıntıları var. Arkadaşlar her işte sıkıntı var, ben ofis açmak isteyip herhangi bir mükellefi olmayan (benim gibi) birileri olunca ben seviniyorum. evet biraz bütçeye ihtiyaç var doğru bunları kaldırabilecek insanlar için geçerli ne yazık ki bu konuşmalar ofis açma. açtınız en az 2 sene doğru dürüst para kazanılacağını düşünmüyorum ben de dayanamadınız mı şirkete her zaman geçiş yapabilirsiniz. En azından denemedim demezsiniz ben öyle düşünüyorum bir de şans olursa ya da araştırmalarınızı bu yönde de yapabilirsiniz ofisiniz açıkken bir şirkette sigortasız danışmanlık şeklinde yerinde hizmet gibi de anlaşabilirsiniz. Aylık danışmanlık ft. kesersiniz hem de zaman kaldıkça mükellef bulmaya çalışırsınız.Her zaman olabilecek bir şey değil ama ofis açıkken iş görüşmelerini en azından bu yönde yapabilirisiniz. Daha önce avukatlık ve danışmanlık firmalar ile yakın ilişkiler kurun diye yazmıştım evet a.ş firma paslama ihtimalleri yüksektir.