Mrb 07-08 temmuz SMMM yeterlilik sınavında son dersimi vererek ruhsat almaya hak kazandım bu kadar çalışmanın sonucunu nihayet aldım.TURMOB tarafından bana tebrik yazısı ve bunun yanı sıra bu yazıda yapmam gereken ödemeler sıralanmış toplam 1.240,00 YTL ayrıca 500,00 ytl ve 120 ytl kaşe ücretide de sanırım oda isteyecekmiş.
Bana bu istenen ödemeler biraz abartılı ve anlamsız geldi.Sizinde düşüncelerinizi almak isterim.İçinizden bazı SMMM adayları mutlaka diyecek ki-(Ya ruhsatı almıssın daha ne istiyorsun ben olsam hemen öderdim) falan diyebilir o da onların fikirleri saygılıyım ama ortada bir haksızlık olduğununda farkındayım benim gibi farkında olan arkadaşlarda vardır eminim.
İyi Çalışmalar.Kolay gelsin Arkadaşlar...
Bana bu istenen ödemeler biraz abartılı ve anlamsız geldi.Sizinde düşüncelerinizi almak isterim.İçinizden bazı SMMM adayları mutlaka diyecek ki-(Ya ruhsatı almıssın daha ne istiyorsun ben olsam hemen öderdim) falan diyebilir o da onların fikirleri saygılıyım ama ortada bir haksızlık olduğununda farkındayım benim gibi farkında olan arkadaşlarda vardır eminim.
İyi Çalışmalar.Kolay gelsin Arkadaşlar...