bu konu en üst makama cumhurbaşkanlığına ulaştıysa bizler için iyi sonuçlar cıkma olasılığı yüksek diye düşünüyorum ama cumhurbaşkanlığından nezaman bir sonuç cıkar tahmini olan varmı acaba... sonuçta ruhsat olmadan çalışma belgesida alabiliyoruz diye biliyorum... yani ücretler düşecekse çalışma belgesi ile bir süre idare edilebilir diye düşünüyorum...MeslekiPaylasim ' Alıntı:ruhsatı hakedipte acelesi olmayanlar beklesin bence , ücretlerde düşme olacağı söylenior , cumhurbaskanlıgına intikal etmiş fahiş ücretler.
nur@L ' Alıntı:bu konu en üst makama cumhurbaşkanlığına ulaştıysa bizler için iyi sonuçlar cıkma olasılığı yüksek diye düşünüyorum ama cumhurbaşkanlığından nezaman bir sonuç cıkar tahmini olan varmı acaba... sonuçta ruhsat olmadan çalışma belgesida alabiliyoruz diye biliyorum... yani ücretler düşecekse çalışma belgesi ile bir süre idare edilebilir diye düşünüyorum...MeslekiPaylasim ' Alıntı:ruhsatı hakedipte acelesi olmayanlar beklesin bence , ücretlerde düşme olacağı söylenior , cumhurbaskanlıgına intikal etmiş fahiş ücretler.