SMMM Ruhsat Alma İşlemleri

Ynt: SMMM Ruhsat Alma İşlemleri

Ben başvuralı 1 ayı geçti ankara odasında tören ne zaman olacakmış soran oldu mu?

ruhsatı hakedipte acelesi olmayanlar beklesin bence , ücretlerde düşme olacağı söylenior , cumhurbaskanlıgına intikal etmiş fahiş ücretler.

bizim burada 4000 tl yı buluyor herşey dahil... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları

Bekliyoruz bakalım. O şans bize de vuracak mı merak ediyorum???

Valla bence o şans size vurmazda biraz daha beklerseniz ocaktan sonra zamlı fiyatlar size vurabilir ona dikkat edin :)

MeslekiPaylasim ' Alıntı:
ruhsatı hakedipte acelesi olmayanlar beklesin bence , ücretlerde düşme olacağı söylenior , cumhurbaskanlıgına intikal etmiş fahiş ücretler.
bu konu en üst makama cumhurbaşkanlığına ulaştıysa bizler için iyi sonuçlar cıkma olasılığı yüksek diye düşünüyorum ama cumhurbaşkanlığından nezaman bir sonuç cıkar tahmini olan varmı acaba... sonuçta ruhsat olmadan çalışma belgesida alabiliyoruz diye biliyorum... yani ücretler düşecekse çalışma belgesi ile bir süre idare edilebilir diye düşünüyorum...

nur@L ' Alıntı:
MeslekiPaylasim ' Alıntı:
bu konu en üst makama cumhurbaşkanlığına ulaştıysa bizler için iyi sonuçlar cıkma olasılığı yüksek diye düşünüyorum ama cumhurbaşkanlığından nezaman bir sonuç cıkar tahmini olan varmı acaba... sonuçta ruhsat olmadan çalışma belgesida alabiliyoruz diye biliyorum... yani ücretler düşecekse çalışma belgesi ile bir süre idare edilebilir diye düşünüyorum...

Ruhsat olmadan odadan hiçbirşey alamazsın.

istediğimiz bir standart gelsin istanbul odası 2300 tl ankara 2500 eskişehir 4000 kocaeli 4250 vs. bunlar olmasın.. ayrıca 1500-2000 tl masrafla mükellef şirket kuruyor... biz bir ruhsat alamıyoruz..

Perşembe günü Ankara Odasının ruhsat töreni var arkadaşlar. Katılacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

21 aralık 2009 tarihinde istanbul odasında ruhsat töreni var...merak ettiğim katılım zorunlu mu? Daha sonra odadan teslim alabilir miyiz?

bu istenen bedeller çok yüksek resmen soygun bu

oldukça yararlı bilgiler var
yeni kazanan arkadaşların okumasında fayda var ::)

Arkadaşlar Gaziantep'de gider ortağı olarak çalışabileceğim Muhasebeci arkadaşlar arıyorum.

arkadaşlar bişiy sormak istiyorum , konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, dün itibariyle bende smmm oldum, şu anda nişanlıyım haziranda evleniyorum , kendi soyadımıda kullanıcam evlendikten sonra ama şu anda ruhsatı alırsam kendi soyadımdan almış olucam,sonrasında ruhsatımı değiştirmesem sorun olur mu? yada değiştirmem için neler gerekir? bilgisi olan var mı?

arkadaşlar bana ismmmo dan ruhsat müracatında bulunmam için başvuru formları geldi.
oda kayıt 315 tl
maktu aidat 210 tl
türmoba ödeneni yazmamış bilen arkadaşlar varmı ne kadar acaba?

o zaman 315+210+1465 olsa 1990 tl ödeyeceğiz yani.
bu işi 5 6 ay içinde halletmek lazım.

evet türmob dan bana geldi.odadan da mı geliyor?
1465 TL ödenmesi gereken tutar

Arkdaşlar ben istanbul odasına kayıtlıyım ama sonucum hala ulaşmadı