netlook arkadaşım, sen şu bi msn adresi vardı oradaki maliyet notlarını çıkardın mı, eğer çıkardıysan şahsıma çook faydasını gördüm sende onlarada bi bak ve sınav sabahı erkenden uyan ve güzelce tekrar et ve gir sınava ben bayaa bi faydasını gördüm...
TEMEL HUKUK
Hakkın korunmasında dava türleri nelerdir?
Hısımlığın sonuçları nelerdir?
Borçlunun temerrüdünü anlatınız.borcu sonu erdiren haller nelerdir?
iptal ve tam yardı davası arasındaki farklar nelerdir?
Ticari defterlerin lete ve aleyhe delil olmasını anlatınız
poliçede bulunması gereken zorunlu haller nelerdir?
iş güvencesi nedir?
kısa vadeli sigortadan sağlanan yardımlar nelerdir?
vergi mevzuatında soru tahhminleriniz varmı
Muhasebe Denetimi nasıl olacak acaba?
malesef tek dersim finansal tablolar analizi kaldı. Trend analizi gelir diye düşünüyorum. Aynı zamanda oran analizlerindende gelir. Tabi yorumlarıyla birlikte. Sözel olarak muhasebenin temel kavramları maddeler halinde ya da bir kaç tanesinin tanımı gelir diye düşünüyorum...başka fikri olan arkadaş varmı???
yaa şu meret fin. tablolardan bi ben mi kalmışım acaba) kimsede ne bi yorum ne bi tahmin var
![]()
merhaba arkadaşım ;
analizi matamatiksel hs ları yaptıktan sonra ..örneğin gelir tablosu ise onun ana kalemleri brüt satış şöyle , net satış bu olmuş şu etkilemiş diye mutlaka yazın , ara hesaplama kalemleri vercektir. Devir jızı falan gibi onlarıda yapın soru sırasına göre ama en sona sonuç : Koyup ... Kendi fikrinizi net olarak değil ... Analiz de pat pat pat yapılmaz .. Dolandıra dolandıra oplabilir şu da şöyledir diye mutlaka sonuç belirtin...
50 den yukarı alırsınız.. Yorum iyi sallamışsan 70,80 garanti derim...
Nacizane fikrim arkadaşımm..
Bol şans diliyorum...
Benimde tek ders maliyet , sanırım maliyet şans işi... Eee.. Bakacağız...
sizin tek dersini kalmıştı sanırım . bence 2.girişniz olduğu için daha bir tecrübelisiniz konulara daha hakimsinizdir. ilk sınavda eksiklerinizi görüp çalışmalarınızı ona göre yaptıysanız bence geçersinizben ilk kez gireceğim . ayrıca 7/6 yaptığınıza göre başarılı bir çalışma yaptığınız ortada.