SMMM Yeterlilik 2016/2 İtiraz Hakkında

Arakadaşlar tesmeri aradım telefona bakan kişiyi çok sıkıştırınca '''''''bu gün veya yarın bence açıklanmaz, diğer günler olabilir.''''''dedi

Insanın ömründen ömür gidiyor. Eşek gibi çalış çalış neyini beğenmedilerse 70 lik kağıttan kesse kesseler en kötü 50 ile geçmem gerekirken 45 ile kaldım denetimden şimdi tek dersim hukuk kaldı diye düşünürken tekrar denetim çalışmak çok sıkıcı. Içimden gelmiyor çok soğudum herşeyden. Hem anne hem ev hanımı hem çalışan hem öğrencilik....
Inanın yemek arasında metroda ders çalışıyorum. O kadar net ki hak yedikleri . Bu kadar hayat telaşının içinde çalış çalış 35 puan birden kırıyorlar.bu bir gerçek arkadaşlar kağıdı okuyanın ruh halinede kalmış şansımız.
Gerçekten hakkımı helal etmiyorum

Insanın ömründen ömür gidiyor. Eşek gibi çalış çalış neyini beğenmedilerse 70 lik kağıttan kesse kesseler en kötü 50 ile geçmem gerekirken 45 ile kaldım denetimden şimdi tek dersim hukuk kaldı diye düşünürken tekrar denetim çalışmak çok sıkıcı. Içimden gelmiyor çok soğudum herşeyden. Hem anne hem ev hanımı hem çalışan hem öğrencilik....
Inanın yemek arasında metroda ders çalışıyorum. O kadar net ki hak yedikleri . Bu kadar hayat telaşının içinde çalış çalış 35 puan birden kırıyorlar.bu bir gerçek arkadaşlar kağıdı okuyanın ruh halinede kalmış şansımız.
Gerçekten hakkımı helal etmiyorum

Tamamen aynı şeyleri yaşamışız Canan Hanım, çalışma süreci aynen benimde öyle geçti, çocuğuma ayıracağım vakitlerden kısıp ders çalıştım. Sınav günü kızımı iki gün üst üste tüm gün başkasına emanet etmek bile ayrı bir dertti. Üstelik bizim hatamız değil, onların yanlış cevap anahtarının sonuçları bunlar...

maliyetten itirazlar sonuçsuz kalmış aynı notu tekrar yazmışlar hatalı çözüm düzeltilmemiş
dava hakkını kullanacak olan var mı

Maliyetten sonucu değişen var mı?
Çok çok sinirliyim. Bu hak yemek resmen. Cevap anahtarı düzeltilmemiş.
Biz itiraz parasını sonuç toplamının sağlamasını alsınlar diye vermiyoruz.
Adalet hiç yok. Birebir bir şey yapmayan kişi 50 alıyor. Ben 90 lık kağıt veriyorum sonuç kaldım...

Son düzenleme:
benimki de değişmemiş, ben ayrıca dilekçe de fakslamıştım. İnanılmaz ama gerçek ben topluyorum puanımı her şeyi kırsalar 75 alıyorum. Verdikleri not 15.

Maliyetten sonucu değişen var mı?
Çok çok sinirliyim. Bu hak yemek resmen. Cevap anahtarı düzeltilmemiş.
Biz itiraz parasını sonuç toplamının sağlamasını alsınlar diye vermiyoruz.
Adalet hiç yok. Birebir bir şey yapmayan kişi 50 alıyor. Ben 90 lık kağıt veriyorum sonuç kaldım...

Yok gerçekten hiçbir saygım kalmadı bu kuruma. Kağıtlar insiyatifli okunmuyor. İnsiyatif isteyen de yok zaten. ne ise hakkımız hakkanıyetli olarak onu verin yeter. Ama üzücü çünkü o da yok...

Arkadaşlar bilgi edinme hakkınızı da kullanın. Tesmer sitesinde sol köşe sekmelerde yer alan. Bilgi Edinme Hakkı...

Son düzenleme: