SMMM Yeterlilik 2016/2 İtiraz Hakkında

Yok gerçekten hiçbir saygım kalmadı bu kuruma. Kağıtlar insiyatifli okunmuyor. İnsiyatif isteyen de yok zaten. ne ise hakkımız hakkanıyetli olarak onu verin yeter. Ama üzücü çünkü o da yok...

Arkadaşlar bilgi edinme hakkınızı da kullanın. Tesmer sitesinde sol köşe sekmelerde yer alan. Bilgi Edinme Hakkı...

bilgi edinme hakkı nedir göremedim tam olarak tarif edermisiniz

Tesmer sitesine girdikten sonra sol tarafta Menü altında; Bilgi Edinme var. Orada kanunen sınav kağıdınızı görme, nerden puan kırıldığını vb. bilgileri talep edebilirsiniz. Kanuni hak olarak; size mail ya da posta ile bu cevabı vermek zorundalar.

Ben ne beklediysem onu aldım Hukuk dersi için.
Meslek ve Denetim için açık bir şekilde notları kıt diyebilirim.

25 puan almıştım 25-TL verdim 5 puan daha aldım, etti 30 puan.
25 puan almak içinde demek oluyor ki;
25 puan x 25-TL : 625-TL
Demek 625-TL daha yatırsaydım 25 puanı almıştım.
Güzel para baba, hakikatten güzel para.

bu mesleğe karar verdiğim güne lanet olsun. hayatımın en kötü kararı. sınavı kazanınca sanki 2 kat kazanacakmışım gibi ama yeter artık. yazıklar olsun. itiraz etsen ne yazar sonuç değişmedi. acaba o kağıdı alıp ta tekrar okudular mı ?

Canan hanım,ben 6 derside hiç çalışmadan verdim.şansıma çok kolay çıktı sorular. (maliyette ücret tahakkuku gibi) :) sadece hukuk kaldı.şimdi çalışacam ama az süre kaldı. Sadece çıkmış soralara bakabilirim eralde.40 la kalmışım zaten 3 seferdim.biraz bakarsam elli olur heralde. şubatta alırız inş.hepimiz.

Hiç çalışmadan nasıl geçtiniz ? Bazen böyle duyuyorumda çok merak ediyorum. Eleştiri anlamında size bir lafım yok ama eşşek gibi çalışıp sınava girenlerin kağıdında artık beğenmedikleri neyse 40 la 45 le bırakıyorlar. Hiç çalışmadan giren 6 dersi veriyor !! Nasıl bir çelişki bu!!!
Ben denetimde 70 alırım en az diyordum. Metrodan çıktım arkadaşım 45 dedi felç geçirdim sanki.oturup ağladım.
Sorular çok kolay bile olsa bu sınav bilgiye dayalı. Bunlar nasıl okuyorlar bu kağıtları acaba ??????

Maliyette ücret tahakkuku çıktı 55 puan
vergide kira beyennamesi
muhasebeyi zaten verdim.
Tamamen şans. Birde 10 yıldır çalışıyorum tabi onunda eskisi var.