Maliyetkabusu
Katkı Sunan Üye
Hayırlı olsun benimde vergi ve ben karamanlıyım istanbul odasına bağlıyım ve kalp krizi geçirmek üzereyim
Betül Hnm aranırsanız yada mesaj gelirse lütfen yazın. Bende istanbul odasına bağlıyım maliyet bekliyorum.
Hayırlı olsun benimde vergi ve ben karamanlıyım istanbul odasına bağlıyım ve kalp krizi geçirmek üzereyim
iskenderun odası
Konya SMMMO dan arandım. Tek dersim vardı. Baş belası vergi ....
Betül Hnm aranırsanız yada mesaj gelirse lütfen yazın. Bende istanbul odasına bağlıyım maliyet bekliyorum.
bende tek vergi bekliyorum sonuç nasıl beklediğin not geldimi
Emeğinizin karşılığını alacağınıza eminim. Eminim aramaya başlamışlardır. Sıra da size gelmek üzeredir.
Benimde vergi ve tek ders
bende tek vergi bekliyorum sonuç nasıl beklediğin not geldimi
şimdi aradılar sonunda vermişim bende
kütahya odası bu arada sınavın çok da iyi geçtiğini söyleyemem ama geçmişim
darısı başınıza
Allahım ölmeden şu mübarek sonucu göster bize umarım burdaki herkes sevinir.İstanbul oda 1 den sonra aramalar başlayacak dedi.kadına sordum bende değil listeler söylemedi[/QUOT
Günlerdir mutsuzum etrafa çatıp duruyorum sınavdan çıktıktan sonra emin gibiydim ama bekledikçe insan kendisiyle şüpeye düşüyor şimdi korku var kalbim duracak gibi çarpıyor bir taraftan ya geçtiysem ortalamam tutmazsa offffffffffffffffff
İstanbul odasından sonuç alan var mı arkadaşlar?
İstanbul odasından sonuç alan var mı arkadaşlar?
1 den sonra aramalara başlıycaklarmış
1 den sonra aramalar başlar dedi sekreter bayan