SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

tembell ' Alıntı:
Akşama kadar itiraz sonuçlarını bekliceklermiş
gelmezse cumaya uzatma vereceklermiş.
söz bitti artık ne desek boş.

bankaların kapanmasına ne kaldı ki şurda..
uzatma bilgisini çoktan vermeleri gerekirdi..

Başvuruyu her halukarda uzatıcaklar.
açıklama için uzatma süresinden bahsettiler
belki cümleyi yanlış kurmuş olabilirim
zor ayakta duruyorum bugün baş ağrısı ve halsizlik ..
malum kdv
demek istedikleri şuydu açıklanma cumaya kadar olabilir.
kusura bakmayın

merhaba arkadaşlar. bankaların kapanmasına 3 saat kaldı ne bi uzama nede sonuçlar var. nasıl bir iş bu anlayamıyorum. itirazım olumsuz bile olsa bu sınavdada kaldım %100 çünkü sadecene 30 sayfa okudum ve tamamen soğudum marttada son hakkım tek dersim vergi kaldı. martta geçtim geçtim yoksa 2 sene bekleyecem sonra tekrar sınav ama o hakkımı kullanmayacam yoruldum yordular artık..

Forumu okumayan yahut birinci elden TESMER'e telefonla ulaşamamış itirazzedeler, başvurunun son günü olması sebebiyle, sınav harcını yatırmışlardır zannediyorum. Bu paralar ne olacak? Bankaların kapanmasına saatler kaldı ve resmi olarak yapılmış nihai açıklama bugünün son başvuru günü olduğu şeklinde. Bu nasıl bir hukuk anlayışı? Yurt dışında olsa idi manevi tazminat davaları dahi açılırdı, ki maddi kayıplar bunun yanında hiçbir şey. Sırf bu belirsizlikten ötürü kendini veremeyip sınavına hakkıyla çalışamayan onlarca aday belki Mart sınavına kalacak. Zincirleme kazaya kurban gideceğiz, Temmuz derken ta öteki temmuzu görerek. Kimimiz son haklarını da kullanıp onu bile göremeyecek. Üstüne 20 ay daha koyup 2 yıl sonra 7 dersten girecek. Bunlar distopik senaryolar değil, mevcut hikayenin olası sonuçlarından yalnızca biri. Aile içi etkilerinden bahsetmiyorum bile.

sonuclar acıklansa., basvuru cumaya kadar uzasada olur neolur acıklansın ya :'(

sysyphus ' Alıntı:
Forumu okumayan yahut birinci elden TESMER'e telefonla ulaşamamış itirazzedeler, başvurunun son günü olması sebebiyle, sınav harcını yatırmışlardır zannediyorum. Bu paralar ne olacak? Bankaların kapanmasına saatler kaldı ve resmi olarak yapılmış nihai açıklama bugünün son başvuru günü olduğu şeklinde. Bu nasıl bir hukuk anlayışı? Yurt dışında olsa idi manevi tazminat davaları dahi açılırdı, ki maddi kayıplar bunun yanında hiçbir şey. Sırf bu belirsizlikten ötürü kendini veremeyip sınavına hakkıyla çalışamayan onlarca aday belki Mart sınavına kalacak. Zincirleme kazaya kurban gideceğiz, Temmuz derken ta öteki temmuzu görerek. Kimimiz son haklarını da kullanıp onu bile göremeyecek. Üstüne 20 ay daha koyup 2 yıl sonra 7 dersten girecek. Bunlar distopik senaryolar değil, mevcut hikayenin olası sonuçlarından yalnızca biri. Aile içi etkilerinden bahsetmiyorum bile.

+1

ececan ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. bankaların kapanmasına 3 saat kaldı ne bi uzama nede sonuçlar var. nasıl bir iş bu anlayamıyorum. itirazım olumsuz bile olsa bu sınavdada kaldım %100 çünkü sadecene 30 sayfa okudum ve tamamen soğudum marttada son hakkım tek dersim vergi kaldı. martta geçtim geçtim yoksa 2 sene bekleyecem sonra tekrar sınav ama o hakkımı kullanmayacam yoruldum yordular artık..

Benim de martta son hakkım. Aralık sınavının şubat gibi açıklandığını düşünürsek bırakın itirazı, olumsuz sonuçta çalışmak için 30-40 gün zaman kalacak (yetersiz demiyorum, sadece 3-4-5 aylık aralar içinde en uzundan -temmuz aralık 5 ay- en kısaya -aralık mart 3 ay- düşmenin ve temmuzda geçeyim derken dosyanın yanıp kül olabilitesinden bahsediyorum). Marta girerseniz o da Mayıs gibi okunur. Alın size 6 ay. Temmuz üzerinden sayarsanız 10 ay. Hayatınızın 1 yılı 10, belki 20 puan yüzünden akıp gitti. Ondan da kalırsanız 2 yıl. Ve yeniden tüm dersler.

Bunun dışında, ececan ve onun gibi düşünenlere şunu da hatırlatırım:

Staja başlama gibi, staj yeri bulmak ve çalışmak gibi yorucu aşamaları atlattıktan sonra, EĞER DOSYA YAKAR İSENİZ en azından en başa dönmemenin (staj bile oldu 3 yıl) avuntusu ve derslere aşina olmanın getirisi ile, 7 sınavlık maratona tekrar katılın. Vazgeçmek bu aşamadan sonra harcadığınız yıllari ve emeği çöpe atmak olacaktır. Sistem kirli çarklarını döndürmeye devam eder, siz kendinize zarar vermiş olursunuz. Ülkenin bütün kurumları bu şekilde işliyor, ben özelde bunu fazlasıyla yaşadım. TESMER ile bunu diğer insanlarla paylaşmak benim için yeni bir deneyim değil, şaşırmıyorum bile artık. Sadece kendi omuzlarınıza tırmanarak yükselebilirsiniz, unutmayın. Şans bazısına güler, bazısı ile dişiyle tırnağıyla kazıyarak kendi aslan payını alır. Siz siz olun, tırnaklarınızı bilemekten asla vazgeçmeyin. Ve unutmayın, öfke çaresizlikten iyidir. Hele de bunu hak eden onlarca kişi ve kurum varken.

arkadaslar ben para yatıracak mıyım karnıma ağrılar girmeye basladı?

saat 4- 4,30 gibi yatıracam mecburen şuraya bakın adamların keyiflerini bekliyoruz. Allahından bulsunlar hepsi ne diyelim..

%100 kasıtlı yapıyorlar...Ama kulakları muhakkak çınlıyordur.Sülalelerinde dişi bırakmadım hepsini çınlattım...

tesmerı aradım yarın sabah bekliyolarmıs,para yatırmanıza gerek yok ek süre verilicek denildi

kaya34 ' Alıntı:
tesmerı aradım yarın sabah bekliyolarmıs,para yatırmanıza gerek yok ek süre verilicek denildi

işlerimi erteleyip bütün gün boyunca beni bilgisayar başına oturtabilen tek kurum tesmer'dir.

Az önce maliye bakanı danışmanı ile görüştüm.Bu durumu 0312 425 00 58 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dikkatine faks ile şikayet dilekçesinde bulunabilirsiniz dedi.Bakan bu tür şikayetleri direkt inceliyormuş arkadaşlar....Herkes bu durumu dikkate alsın ve faxlasın tek dilekçe bi işe yaramaz.Bu rada bulunan herkesin fax yollaması gerekir...

Arkadaşlar ben tek finansal muhasebeden itiraz ettim. Ama geçirmeyeceklerini bildiğimden geçen hafta parayı yatırdım. Geçen sınav 42 ile kalıp itiraz edip geçememiştim.Bundan 39 aldım. Bundan zaten hiç geçirmezler. Hani oldu oldu geçirdiler diyelim, paramın iadesi için dilekçe yazıp vereceğim. Verirlerse ne alaka vermezler o parada onların olsun. Bana yaşattıkları o kadar sıkıntıdan ve bende aldıkları o kadar paradan sonra 70 tl nin arkasına düşemeyeceğim. Sizde eğer böyle tek ders filan bekliyorsanız bence sınav paranızı yatırın. Zaten vergi harici itirazlardan geçmek çok zor. En azından başınız rahat olsun.

kaya34 ' Alıntı:

Bunu sayfada da belirtseler de "24 kasım son gündür" ibaresi ortadan kalksa.

sysyphus ' Alıntı:
kaya34 ' Alıntı:

evet o canımı sıkıyo sitede değişicek demişlerdi halen değişmedi kusucam artık

kaya34 ' Alıntı:
sysyphus ' Alıntı:
kaya34 ' Alıntı:

sitede bunun değişip değişmemesinin hiç önemi yok. sıkıntıya girmeyin lütfen...

kaya34 ' Alıntı:
sysyphus ' Alıntı:
kaya34 ' Alıntı:

ya kardeş bu kadar gerilme sağlığına yazık bende gerildim valla