SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

tesemeri aradım ve sitemizi takip edin gün içinde itirazlarla alakalı bir gelişme olabilir dedi. inşallah açıklanır arkadaşlar.

hala olabilir diyolar ya olur diyemiyolar, bugün açıklanacak ya da yarın açıklanır diyin be pes...

ben hiç çalışamadım arkadaşlar ya bu itiraz sonuçları beni bitirdi bir hafta da bu dersleri verebilirmiyiz acaba

battibalikyangider ' Alıntı:
hakanakay ' Alıntı:
Bu nebiçim bir kurum. Böyle rezillik yok. İnsanı meslekten soğutuyorlar. Bari biraz kıyak yapsalar bu kadar bekledeniz hepiniz geçtiniz deseler:) Bütün yük kalklar üstümden:)))) Tabiki sadece hayel.:(

valla meslek kurumumuz insanları ne zaman böyle çok bekletse sonuç iyi oluyor. bu daha öncede defalarca kere tekrarlanan tecrübeyle sabit bi durum. Allah izin verirse bu dönemde bir çok kişi itirazdan beklemediği güzel notları alabilecek. Bu sözleri burada bir arkadaş yazmıştı yeterlilik sonuçları açıklanmadan önce. Ben o zaman üye değildim belki doğrudur diye ümitlenmiştim. Dediği gibi de oldu, çevremdeki herkes beklediğinden yüksek notlar aldı. ama malesef bu değerlendirme finansal muhasebeyi dahil edemiyorum. Orada biraz tabiri caizse soykırım oldu:)

iİNŞALLAH SÖLEDEĞİN GİBİ OLUR BU KADAR İNSAN BOSA BEKLEMEMİŞ OLUR :) OZAMAN İŞTE ODAYA OLAN BÜTÜN ÖFKEM SİNİRİM GİDER :)

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

haftaya perşembe cuma izin aldım
bu h.sonuda kamp yapıcam evde artık ne kadar olursa :o
bi açıklansada derse verebilsem kendimi

arkadaşlar itiraz sonuçları açıklandıktan sonra akıbet ne oldu yine bu foruma yazabilirmisniz çok merak ediyorum hem kendi akıbetimi hemde benim gibi itiraz eden arakadaşların hepsini...

itirazlar açıklanmış denetim 30 idi yine aynı demişler hata yok muş

Sonuçlar açıklanmıştır. Ama değişen bisey yok bu kadar boşa mı bekledik yanı. ne biçim bir kurum bu yaa.

bende hiç bir şey görün müyor

benim online işlemlerde temmuz sonuçlarını kaldırmışlar,ama açıklanan bişey yok

ya benim diğer notlarda gözükmüyo

sm³ ' Alıntı:
benim online işlemlerde temmuz sonuçlarını kaldırmışlar,ama açıklanan bişey yok

bende baktım temmuz sonuçlarım yokk en azından hukuktan geçmiştim geri versinler notumu :):)

acıklanan bısey yok bazı arkadasların canı sıkılmıs oyun oynuyo heralde acıklandı dıyerek???

benim de eski notlarım gözüküyo, temmuz notları uçmuş gitmiş

yok yok siteye yüklüyolar, bizim temmuz notları kayboldu çünkü

ya arkadaşlar itiraz sonucunu görüntüleme diye bi yer eklenmiş ve diğer notlarda gözükmüyo bu online smmm sınav bşavurusu yerinde çıldıracağım valla diğer notlarıda mı sildiler yoksa

hiçbir değişiklik yok 2 itiraz elde var 0