SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

yok arkadaşlar tamam hiçbiri değişmemiş allah belasını versin bunların

bil57 ' Alıntı:
ya arkadaşlar itiraz sonucunu görüntüleme diye bi yer eklenmiş ve diğer notlarda gözükmüyo bu online smmm sınav bşavurusu yerinde çıldıracağım valla diğer notlarıda mı sildiler yoksa

bence dedilerki sizmisiniz itiraz eden alın size son aldığınız notlardanda kaldınız ;D

aynen 2 itiraz elde var kocaman bir 0

Finansal Muhasebe sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (25) almış olduğunuz görülmüştür.

Vergi Mevzuatı ve Uygulaması sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (35) almış olduğunuz görülmüştür.

Finansal Muhasebe sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (34) almış olduğunuz görülmüştür.

Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (35) almış olduğunuz görülmüştür.

bendede sonuç aynı değişmemiş 40 la bırakmışlar. insan 50 yapardı belgemide alırdım. artık mart sınavına kaldım.

Vergi Mevzuatı ve Uygulaması sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (40) almış olduğunuz görülmüştür.

Tek ders. Allah b*lalarını versin.

arkadaşlar nerden bakıyosnuz ben bulamadım yaa :(

finansal muhasebe den itiraz sonucu geçen var mı?

Aynen bende de değişen birşey yok.Allah yardım etsinde haftaya bitsin bu iş...

evet malesef değişen bişey yok.
Allah yardımcımız olsun.son hakkıma giricem ve de tek dersim finansal muhasebe.

battibalikyangider ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
bugün hiç sonuç öğrencek havamda değilim... kdv filan vericez açıklamasalar bari:P
size kaç puan gerekiyo?
belli mi olur bir itirazınız olumlu olsa tamamdır bu iş. ömrümüzden ömür yediler, bu kadar insanın hakkını nasıl ödeyecekler merak ediyorum...
şu elliyi bana verseler olmazmıydı. bu dönem kimsenin dağişmedi anlaşılan.

valla 8-10 puan beni pek bi mutlu edicek. yani yazisi güzel diye bir 5 puan verse
5 puanda soruda güzel hayal kurmuş diye verse geçtik gitti işte:)

çok güldüm valla... soruda hayal kurmak; özellikle vergide benim inanılmaz hayallerim oluyo sınav anında . hoca da bu hayal dünyasına kapılıp giderse kağıdı okurken geçtik gitti işte.
SMMM ye on var demek inşallah olumlu sonuç alırsınız. bi de tüm derslerden geçtiğiniz halde itiraz edişinizi göz önünde bulundurup durumunuzu tahmin edip tölerans tanırlar inşallah

Maliyet Muhasebesi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (50) almış olduğunuz görülmüştür.

hehe şimdi de ben çok gülüyorum kendime:))))

'tek ders varsa illa itirazda geçirirler' efsanesi tarih oldu yani..
tek ders muhasebe olanlar geçememiş..
benim de tek ders muhasebeydi ve itiraz etmedim..bişey değişmeyecekmiş yani..