denetimzede
Katkı Sunan Üye
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?
vay halimize vay ki vay....
hakkımı helal etmiyorum...
vay halimize vay ki vay....
Şaka yapıyor olmalısın arkadaşım, o kadar da değil... Bir şekilde odanla irtibat kur.Bu zamana kadar vermiş olduğun emeğe yazık.Gerçekten üzüldüm...rapunzell ' Alıntı:benim tek ders ve son hakkımdı maliyet muhasebesi. itiraz sonuncunda bi degişiklik yok. aynı notu vermişler. 2 yıl bekliyecem şimdi malesef.hanmiroğlu ' Alıntı:Tek ders ve son hakkı olan var mıydı?
stonhand ' Alıntı:sysyphus ' Alıntı:Tek dersi olanları geçirseler 3-5 milyar para girecek kasalarına, 70 tl ile mukayese kabul etmez ruhsat paranız.
İşte iyide geriden gelen stajer olmadımmı herkese belge verseler gelecek sınav kimi sınav yapacaklar ???
Cevap : kimseyi çünkü aradaki 1 yıllık boşluktan dolayı geriden gelen stajer yok.
Adamlar çoktan kazananların ödeyeceği ruhsat paralarının bütçesini çıkarmış hatta o paraları kullanmışlardır bile şimdi geride kalanları yavaş yavaş bütçeleyecekler daha 2011 geliyor hem ruhsat paralarınada zam yaparlar bunlar herşeyi yaparlar.
sedateroglu ' Alıntı:2 yıl beklemezsiniz zannediyorum, yeni yönetmelik yılbaşı itibarıyla yürürlüğe girer diye düşünüyorum.
Evet herkesin hakkı yenildi.Kimse de bu şerefsizlere hakkını helal etmesin.Trilyonlar yediler ama doymadılar.Bizleri de hala sömürüyorlar.Kapitalist sistemin leş kargaları...Yazıklar olsun hepinize...denetimzede ' Alıntı:vay halimize vay ki vay....
rapunzell ' Alıntı:benim tek ders ve son hakkımdı maliyet muhasebesi. itiraz sonuncunda bi degişiklik yok. aynı notu vermişler. 2 yıl bekliyecem şimdi malesef.hanmiroğlu ' Alıntı:Tek ders ve son hakkı olan var mıydı?
bu yaptıkları adilikten başka bir şey olmaz tek ders ve maliyet muhasebesi yazık arkadaşım üzüldüm adına tesmer türmob civarından bu forumu okuyan varsa onlara bir tek diyeceğim var piyasadaki tüm ama tüm mali müşavirleri yenisi eskisi fark etmez bize sınav adı altında yaptığınız o art niyetli sınav kağıdını koyun önlerine kaç kişi yapıp geçecek o sınavı kimse bana hikaye okumasın o sınavdan geçen hiç kimse soruların sonuçlarını bulmuştur..serdar36 ' Alıntı:Şaka yapıyor olmalısın arkadaşım, o kadar da değil... Bir şekilde odanla irtibat kur.Bu zamana kadar vermiş olduğun emeğe yazık.Gerçekten üzüldüm...rapunzell ' Alıntı:benim tek ders ve son hakkımdı maliyet muhasebesi. itiraz sonuncunda bi degişiklik yok. aynı notu vermişler. 2 yıl bekliyecem şimdi malesef.hanmiroğlu ' Alıntı:Tek ders ve son hakkı olan var mıydı?
Meslek ahlakı budur işte...Bu kervana katılacağım için utanıyorumstonhand ' Alıntı:sysyphus ' Alıntı:Tek dersi olanları geçirseler 3-5 milyar para girecek kasalarına, 70 tl ile mukayese kabul etmez ruhsat paranız.
İşte iyide geriden gelen stajer olmadımmı herkese belge verseler gelecek sınav kimi sınav yapacaklar ???
Cevap : kimseyi çünkü aradaki 1 yıllık boşluktan dolayı geriden gelen stajer yok.
Adamlar çoktan kazananların ödeyeceği ruhsat paralarının bütçesini çıkarmış hatta o paraları kullanmışlardır bile şimdi geride kalanları yavaş yavaş bütçeleyecekler daha 2011 geliyor hem ruhsat paralarınada zam yaparlar bunlar herşeyi yaparlar.
sysyphus ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:2 yıl beklemezsiniz zannediyorum, yeni yönetmelik yılbaşı itibarıyla yürürlüğe girer diye düşünüyorum.
Yeni yönetmelikte değişecek olan nedir? Bilgim yok şahsen.
battibalikyangider ' Alıntı:Allahım...
Bu meslek için yaptığım staja başvuru, staja başlama, staj süresi boyu, staj bitimi, yeterlilik dönemi ile ilgili sınav vb bütün süreçlerde, bana hatalı bilgi vermek, konuları yeterince izah etmeyerek bilerek veya bilmeyerek gerekli özeni göstermeyip yanılmama sebebiyet veren, beni herhangi bir şekilde en küçük anlamda mağdur eden, bu saydığım meseleler hakkında hardal tanesi kadar hakkımın geçtiği hiç bir Tesmer, Türmob, Maliyesiymiş Şuymuş buymuş, Oda personeli dahil yöneticilerine hakkım var ise helal etmiyorum. Ölüp dirildiğimde haklarımı helal etmediğim yönünde sorgulamanı dikkate alman yönünde saygılarımla yalvarırım.
Bu acı bekleyişte gol olarak sonuçlandı...
8-0 biten İngiltere Türkiye maçında 90+2 de yediğimiz golden sonra spikerin dediği gibi..
Maç bitti biz hala gol yiyoruz sayın seyirciler...
0-8 biten türkiye İngiltere maçında başka bir spikerin dediği gibi..
Bir Tesmer Atağını daha gol yiyerek savuşturuyorum))))
herkese eyvallah saygılar sevgiler..