SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

vay halimize vay ki vay....

hakkımı helal etmiyorum...

rapunzell ' Alıntı:
hanmiroğlu ' Alıntı:
Tek ders ve son hakkı olan var mıydı?
benim tek ders ve son hakkımdı maliyet muhasebesi. itiraz sonuncunda bi degişiklik yok. aynı notu vermişler. 2 yıl bekliyecem şimdi malesef.
Şaka yapıyor olmalısın arkadaşım, o kadar da değil... Bir şekilde odanla irtibat kur.Bu zamana kadar vermiş olduğun emeğe yazık.Gerçekten üzüldüm...

2 yıl beklemezsiniz zannediyorum, yeni yönetmelik yılbaşı itibarıyla yürürlüğe girer diye düşünüyorum.

stonhand ' Alıntı:
sysyphus ' Alıntı:
Tek dersi olanları geçirseler 3-5 milyar para girecek kasalarına, 70 tl ile mukayese kabul etmez ruhsat paranız.

İşte iyide geriden gelen stajer olmadımmı herkese belge verseler gelecek sınav kimi sınav yapacaklar ???
Cevap : kimseyi çünkü aradaki 1 yıllık boşluktan dolayı geriden gelen stajer yok.

Adamlar çoktan kazananların ödeyeceği ruhsat paralarının bütçesini çıkarmış hatta o paraları kullanmışlardır bile şimdi geride kalanları yavaş yavaş bütçeleyecekler daha 2011 geliyor hem ruhsat paralarınada zam yaparlar bunlar herşeyi yaparlar.

Rapunzell gibi son hakkında da geçemeyen adayların da mı bütçesini çıkarıyorlar? Şimdi 2 yıl bekleyecek kendisi. Belki bizi de aynı yol bekliyor. Geçen bir arkadaş kaldığı takdirde tekrar denemeyeceğini söylemişti. İnsanları canından bezdirmek nasıl bir politikadır? Bırakın yeniden denemeyi, yarına çıkacağımız garanti değilken, neyin bütçesi? Keş para her zaman vadeli satıştan daha değerlidir. Sanmıyorum bu kadar hesaba kitaba girilsin. Yapılan sadece andavallık, bu kadar zeki olduklarını da zannetmiyorum.

sedateroglu ' Alıntı:
2 yıl beklemezsiniz zannediyorum, yeni yönetmelik yılbaşı itibarıyla yürürlüğe girer diye düşünüyorum.

Yeni yönetmelikte değişecek olan nedir? Bilgim yok şahsen.

denetimzede ' Alıntı:
vay halimize vay ki vay....

hakkımı helal etmiyorum...
Evet herkesin hakkı yenildi.Kimse de bu şerefsizlere hakkını helal etmesin.Trilyonlar yediler ama doymadılar.Bizleri de hala sömürüyorlar.Kapitalist sistemin leş kargaları...Yazıklar olsun hepinize...

rapunzell ' Alıntı:
hanmiroğlu ' Alıntı:
benim tek ders ve son hakkımdı maliyet muhasebesi. itiraz sonuncunda bi degişiklik yok. aynı notu vermişler. 2 yıl bekliyecem şimdi malesef.

Mahkeme yoluna başvurmanızı salık veririm eğer engeliniz yok ise.

serdar36 ' Alıntı:
rapunzell ' Alıntı:
hanmiroğlu ' Alıntı:
Şaka yapıyor olmalısın arkadaşım, o kadar da değil... Bir şekilde odanla irtibat kur.Bu zamana kadar vermiş olduğun emeğe yazık.Gerçekten üzüldüm...
bu yaptıkları adilikten başka bir şey olmaz tek ders ve maliyet muhasebesi yazık arkadaşım üzüldüm adına tesmer türmob civarından bu forumu okuyan varsa onlara bir tek diyeceğim var piyasadaki tüm ama tüm mali müşavirleri yenisi eskisi fark etmez bize sınav adı altında yaptığınız o art niyetli sınav kağıdını koyun önlerine kaç kişi yapıp geçecek o sınavı kimse bana hikaye okumasın o sınavdan geçen hiç kimse soruların sonuçlarını bulmuştur..

stonhand ' Alıntı:
sysyphus ' Alıntı:
Tek dersi olanları geçirseler 3-5 milyar para girecek kasalarına, 70 tl ile mukayese kabul etmez ruhsat paranız.

İşte iyide geriden gelen stajer olmadımmı herkese belge verseler gelecek sınav kimi sınav yapacaklar ???
Cevap : kimseyi çünkü aradaki 1 yıllık boşluktan dolayı geriden gelen stajer yok.

Adamlar çoktan kazananların ödeyeceği ruhsat paralarının bütçesini çıkarmış hatta o paraları kullanmışlardır bile şimdi geride kalanları yavaş yavaş bütçeleyecekler daha 2011 geliyor hem ruhsat paralarınada zam yaparlar bunlar herşeyi yaparlar.
Meslek ahlakı budur işte...Bu kervana katılacağım için utanıyorum

sysyphus ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

Yeni yönetmelikte değişecek olan nedir? Bilgim yok şahsen.

evet arkadaşlar yeni yönetmelikte ne değişiyor bu konuyla ilgili benimde bilgim yok.bende aralıkta son hakkıma giricem finansaldan ve çok korkuyorum.marttan beri tekdersim finansal muh ama olmadı işte yaa :(

Muhasebe Denetimi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (38) almış olduğunuz görülmüştür.....sizden başka bir şey beklenmezdi zaten karadeniz teknik saltanatını sür sizede kalmaz bu dünya öteki tarafta çok işin var hasan türedi bu kul haklarıyla...

Muhasebe Denetimi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (34) almış olduğunuz görülmüştür.

son dersim di tekrar gireceğim mecburen

itiraz edenlerden bir tane bile geçen olmadı mı?dosya yakanlar için çok üzücü bir durum

eğer öyleyse bu durum aralıktaki sınav için çok kötü bir sinyaldir.Sınav kolay olmayacaktır.Özellikle finansal muhasebeye girenler için tavsiyem sıkı çalışmalarıdır.Ayrıca sınav da ben şirkette ya da büroda muhasebe kayıtlarını sınav komisyondakilerin istediği gibi değil kendi bildiğim gibi yapıyorum ve doğrusu da benim yaptığım kayıtlardır, diye israr etmemelisiniz.Komisyondakiler o kadar baskı yapılmasına rağmen geri adım atmadılar...

yeni yonetmelıge gore sınav hakkı 9 olacak galiba..ama bende tam bılmıyorum

Beni de geçirmediler ama bekliyordum zaten hiç şaşırmadım. Çünkü geçen dönem 42 ile bıraktılar finansaldan bu dönem 39 u geçirmeyecekleri zaten belliydi.

malesef bende tek ders finansal muhasebe yüzünden 2 yıl ara vermek zorunda oldum.... çok üzgünüm...şöyle bir söylenti duydum acaba aranızda bu konu hakkında bilgisi olan varmı.... yeni yönetmelik gelecekmiş... bekleme süresi 6 aya indiriliyormuş... birde sınav hakkı 9 a yükseliyormuş.. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirlermi...

sınav hakkı 9 a çıkıyor arakadaşlar ve bekleme süresi 6 ay a düşüyor ancak bu sınava girenler faydalanır mı bilmiyorum

battibalikyangider ' Alıntı:
Allahım...

Bu meslek için yaptığım staja başvuru, staja başlama, staj süresi boyu, staj bitimi, yeterlilik dönemi ile ilgili sınav vb bütün süreçlerde, bana hatalı bilgi vermek, konuları yeterince izah etmeyerek bilerek veya bilmeyerek gerekli özeni göstermeyip yanılmama sebebiyet veren, beni herhangi bir şekilde en küçük anlamda mağdur eden, bu saydığım meseleler hakkında hardal tanesi kadar hakkımın geçtiği hiç bir Tesmer, Türmob, Maliyesiymiş Şuymuş buymuş, Oda personeli dahil yöneticilerine hakkım var ise helal etmiyorum. Ölüp dirildiğimde haklarımı helal etmediğim yönünde sorgulamanı dikkate alman yönünde saygılarımla yalvarırım.

Bu acı bekleyişte gol olarak sonuçlandı...

8-0 biten İngiltere Türkiye maçında 90+2 de yediğimiz golden sonra spikerin dediği gibi..

Maç bitti biz hala gol yiyoruz sayın seyirciler...

0-8 biten türkiye İngiltere maçında başka bir spikerin dediği gibi..

Bir Tesmer Atağını daha gol yiyerek savuşturuyorum:)))))

herkese eyvallah saygılar sevgiler..
:))) aynen dediğin gibi...
ben de bi katkıda bulunayım ozamn...rahmetli sadri alışık abimin dedği gibi...bu da mı gol değil sayın seyirciler...