SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

Bana özel bir durum galiba.

Kemal Sunal'ın filminin birinde vardı

- Sen gelme ulan a... şeklinde :D :D

oztemiz80 ' Alıntı:
Bana özel bir durum galiba.

Kemal Sunal'ın filminin birinde vardı

- Sen gelme ulan a... şeklinde :D :D

:D:D:D Patronun verimini artırmak için engelli listesine taşımıştır TESMER' i :D

Daha önceden DNS ayarları ile oynamıştım, otomatiğe alınca düzeldi.

itirazın son günü nezaman acaba ??? nereden öğreniyorduk o tarihi

arkadaşlar 43 aldım muhasebeden ve tek dersim.nolursun biraz yorum yapın itiraz sonucunda değişip değişmeyeceği hakkında...

FOREVERSMMM ' Alıntı:
arkadaşlar 43 aldım muhasebeden ve tek dersim.nolursun biraz yorum yapın itiraz sonucunda değişip değişmeyeceği hakkında...
arkadaşım yorum yaparsak rahatlayacaksan şöyle söyleyeyim 45 itiraz edip kalanıda gördüm 35 le geçenide o yüzden sen itirazı yap beklemekten başka yapabileceğin bişey yok. inşallah hayırlısı olur senin için

gerçekten 35 itiraz ile 50 olan varmı

gencay07 ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
arkadaşım yorum yaparsak rahatlayacaksan şöyle söyleyeyim 45 itiraz edip kalanıda gördüm 35 le geçenide o yüzden sen itirazı yap beklemekten başka yapabileceğin bişey yok. inşallah hayırlısı olur senin için

aynen katılıyorum.

fakat tabi beklerken kaldığınız derslere şimdiden çalışmaya başlamışsınızdır değil mi?

maliyetten 42 aldım itiraz edicem,bu dersten itiraz edip geçen var mı..??

ben 20 ıle ıtıraz ettım 50 aldım

dün hem itiraz hemde sınav parasını yatırdım. Bugün hem maliyette itiraz ettim hemde maliyetten sınava başvurdum. Aslında bunu yapmamdaki amaç itirazı beklememek ders çalışmak ve ders çalışmaya adapte olmaktı geçen sınavda itiraz eden arkadaşlarımı görünce yok parayı şimdimi yatırıcaz yok zamanı geçiyo ıvır zıvır adamların psikolojisi bozulmuştu.
İtirazdan geçersem büyük bomba olur veririm tesmere bir dilekçe sehven yatırmış olduğum 70 TL mi şu hesaba iade edin yada ruhsat paramdan düşün derim ben değil onlar düşünür vallahi paramı bırakmam ;D ;D ;D %99 itirazdan hiçbir halt olmazsada zaten sınava çalışmaya başladım bile bakalım inşalah şu itirazdan geçerim be. O maliyet kağıdını kim okusa 50 verirdi ya bunların asistanı okudu yada başka bir şeye kurban gittim

phoboss ' Alıntı:
ben 20 ıle ıtıraz ettım 50 aldım

maliyetten 20 den 50 vermişse bizim havada karada geçmemiz gerek o zaman,inş. iyi sonuçlar gelir,yine de çalışmaya devamm...

yok öyle bişey arkadaslar ya:) şaka..20 alıp da ıtıraz edenın nerde görülmüş 50 oldugu

phoboss ' Alıntı:
yok öyle bişey arkadaslar ya:) şaka..20 alıp da ıtıraz edenın nerde görülmüş 50 oldugu
[/quote
ben 12ye itiraz edip de 50 alanı gördüm denetimden bu şaka değil ama :):)
inanmayan zeyna78 e sorsun