SMMM Yeterlilik itiraz sonuçları.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencay07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Smmm yeterlilik itiraz sonuçları.?

phoboss ' Alıntı:
yok öyle bişey arkadaslar ya:) şaka..20 alıp da ıtıraz edenın nerde görülmüş 50 oldugu

her kimsen artık git başka sitelerde dalganı geç,burda adam gibi soru soruyoruz ama senin gibilerin galiba keyfi yerinde olduğu için dalganı geçiyorsun,bilmiyorsan yorum yapma,nelere kaldık yaa...

nevermind ' Alıntı:
phoboss ' Alıntı:
yok öyle bişey arkadaslar ya:) şaka..20 alıp da ıtıraz edenın nerde görülmüş 50 oldugu
[/quote
ben 12ye itiraz edip de 50 alanı gördüm denetimden bu şaka değil ama :):)
inanmayan zeyna78 e sorsun

herşey olabiliyor herkesin hayatı emeği bilgisayar başındaki 1 kişinin elinde. 12 alıp 50 ile itirazla geçen kişi ya bir başkasının notunu bu kişiye yazdılar yanlışlıkla ya da torpille geçti başka bir şık göremiyorum.

evet itiraz paramı yatırdım bugün finansal muhasebe tek dersim 35 aldım bakalım ne olacak.

benimde maliyetten tek dersim vardı ama aralıkta kalmışım itiraz edicem ama bir değişiklik olacağını zannetmiyorum.çünkü itirazlarda sadece kağıtta olan puanları tekrardan topluyorlar,ancak mahkemeye verirsen kağıdını tekrar okuyorlarmış..yani toplama hatası yapılmamışsa ve torpilinde yoksa sonuç değimiyor

finansal muhasebe için bugün itiraz ettim 35 aldım.dikkatimi çeken notlar genellikle 30-35 de yoğunlaşıyor anlamıyorum bu gidişle 8 yıldır yaptığım işi bırakacam o kadar sinir bozucu ki bildiğin şeyleri yapıyorsun ve kalıyosun ben çalışmaktan kaçan biri değilim herkes çalışarak geçmeli ve inanıyorumki çoğu arkadaşta aynı benim gibi ben ilk girişimde temmuz sınavında 7/6 da yaptım geçtiğim derslerde notlarım yüksek yani bu 50 şartı olmasa şu an ortalama 60 ın üzerinde bence yusuf hoca biraz insaflı davranmalı hakeden geçmeli

FOREVERSMMM ' Alıntı:
arkadaşlar 43 aldım muhasebeden ve tek dersim.nolursun biraz yorum yapın itiraz sonucunda değişip değişmeyeceği hakkında...

benimde tek dersim finansal 42 aldım sonucun değişeceğini sanmıyorum ama yine de bir umut diyerek itiraz ettim. benim önerim çelişkide kalmaktansa 15 tl.. ver gitsin sonra acaba itiraz etseydim sonuç değişirmiydi demezsin.

Bende 36 aldım. itiraz için Pazartesi sabahı saat 9,15 de parayı yatırdım.

hadi bakalım itiraz sonuçları açıklansında hakkımızde ne hayırlıysa o olsun.

arkadaşlar ben dün öğleden sonra itiraz paramı yatırdım işbanka ama bugun itibarıyle hala gozukmedı sıstemde..

katamaran ' Alıntı:
arkadaşlar ben dün öğleden sonra itiraz paramı yatırdım işbanka ama bugun itibarıyle hala gozukmedı sıstemde..
2 gün sonra sisteme aktarılacak o zaman görürsün

sisteme aktarılanlar itiraz başvuru yerinde tarihleriyle yazıyor

montecarlo yani ismi klas olan arkadaş siz naptınız sınavlarda dersiniz kaldımı?

merhaba arkadaşlar...
henüz itiraz etmedim, bugün itiraz etsem geç kalmış olur muyum, yani dekont bilgilerini 2 gün içinde sisteme yüklüyorlar ya o açıdan bugün parayı yatırsam, itiraz başvurusuna yetişebilir miyim dersiniz ??? ??? ???

naztuğ ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar...
henüz itiraz etmedim, bugün itiraz etsem geç kalmış olur muyum, yani dekont bilgilerini 2 gün içinde sisteme yüklüyorlar ya o açıdan bugün parayı yatırsam, itiraz başvurusuna yetişebilir miyim dersiniz ??? ??? ???

işbankasına yatır parayı yarın sisteme yüklenir..iş bankası 1 günde sisteme geçiyor

nevermind ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar...

işbankasına yatır parayı yarın sisteme yüklenir..iş bankası 1 günde sisteme geçiyor
teşekkür ederim. inşallah geç kalmamışımdır. deneyip görücez ;)

2010/3.Dönem Yeterlilik itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?

Arkadaşlar 2011/1. SMMM yeterlilik sınavına son başvuru tarihi 21 Şubat 2011 Pazartesi olarak görünüyor. Ancak henüz itirazların sonucu belli olmadı, bu nedenle muhtemelen başvuru süresi uzatılır diye düşünüyorum. İtirazların ne zaman açıklanacağı konusunda fikri olan var mı?

Ynt: 2010/3.Dönem Yeterlilik itiraz sonuçları ne zaman açıklanır?

ben çalışmaya başladım , bugünde sınav parasını yatırdım. itirazlar olumlu olmazsa çalışmak için vaktimiz kalmayacak

itiraz sonuçları muhtemeln 07 mart 2011 günü açıklanır. başvuru süreside uzayacaktır buna göre. geçen sınavda p.tesi açıklandı c.tesi-pazar sınava girilmişti.

4-5 Aralık 2010 tarihli SMMM sınav sonucuna itiraz eden adayların itiraz sonucunu öğrendikten sonra, 12-13 Mart 2011 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavına başvuru yapabilmleri için, başvuru süresi 28 Şubat 2011 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.

bu açıklama bugün tesmerin sitesinde yaynılandı.

atakansah ' Alıntı:
4-5 Aralık 2010 tarihli SMMM sınav sonucuna itiraz eden adayların itiraz sonucunu öğrendikten sonra, 12-13 Mart 2011 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavına başvuru yapabilmleri için, başvuru süresi 28 Şubat 2011 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.

bu açıklama bugün tesmerin sitesinde yaynılandı.

Arkadaşlar bi konuya açıklık getirmenizi rica ediyorum, şu anda 5 ders seçmemiz gerekiyor bunlardan sadece 1'i için itirazda bulunduk, ve tesmere 5 ders ücretini yatırdık, tüm ders seçimlerini 28.02.2011 de yapabiliyormuyuz yoksa sadece itiraz ettiğimiz dersimi seçebileceğiz ayın 28'inde?