SMMM Yeterlilik Notları

Mart 2013 yeterlilik sınavına gireceğim forumda ve internette yapmış olduğum aramalar sonucu elde ettiğim dökümanları sizlerde aynı zahmeti çekmeyin diye [email protected] adresine gönderdim.Mailin şifresi smmm1234 tür.Dileyen arkadaşlar faydalanabilir.İnşallah işinize yarar ve dualarınızı bu kardeşinizden esirgemezsin

hocam merhaba;

öncelikle bizlerle bu dökümanları paylaştığın için teşekkür ederim.dökümanlara genel olarak şöyle bir baktım ve güzel bir tesadüfle karşılaştım.dökümanların sahibi benim dumlupınar üniversitesi işletme bölümünden muhasebe hocalarından niyazi kurnaz.benim zamanımda hüseyin erginin yardımcısıydı,iyi bir hoca gerçektende.sizin bi ilginiz varmı niyazi hocayla..?

hocam notları internette uzun araştırmalar sonucunda toparladım.Bunlardan başka notlarda vardı elimde ama en işe yararları bunlardı.fazla kaynak kafa karışıklığına neden oluyor.ve insanda gereksiz bir panik oluşturuyor.hangisinden başlasam diye düşünürken hiçbirine başlayamıyorsun.bu notlar ön bilgi niteliğinde olup geçmiş yıl sorularıyla desteklendiğinde yeterli olur diye düşünüyorum.yeterli olmadığı noktalarda tekrar bir araştırmaya koyulacağız inşallah.herkese kolay gelsin

hocam merhaba;

öncelikle bizlerle bu dökümanları paylaştığın için teşekkür ederim.dökümanlara genel olarak şöyle bir baktım ve güzel bir tesadüfle karşılaştım.dökümanların sahibi benim dumlupınar üniversitesi işletme bölümünden muhasebe hocalarından niyazi kurnaz.benim zamanımda hüseyin erginin yardımcısıydı,iyi bir hoca gerçektende.sizin bi ilginiz varmı niyazi hocayla..?

Hocam hangi yıllarda DPÜ de öğrenciydiniz ?

arkadaşlar sınava bir aydan az bir zaman kaldı ve ben nerdeyse sıfır haldeyim.sizce hangi derslere ağırlık vereyim.vergi hukuku yanında analiz ve denetime çalışmamayı düşünüyorum.maliyetten temelim var tekrar edince hatırlarım çoğunu temel hukukla meslek kolay dersler gibi duruyor ne tavsiye edersiniz?

arkadaşlar sınava bir aydan az bir zaman kaldı ve ben nerdeyse sıfır haldeyim.sizce hangi derslere ağırlık vereyim.vergi hukuku yanında analiz ve denetime çalışmamayı düşünüyorum.maliyetten temelim var tekrar edince hatırlarım çoğunu temel hukukla meslek kolay dersler gibi duruyor ne tavsiye edersiniz?
madem son 1 ay kaldı o zaman meslek ve temel hukuk kesin bitirin. kolaylıkla verirsiniz diye tahmin ediyorum. bunun yanında bu derslere 1er hafta çalışsanız yetrerli. finansal muhasebeyide bitirin çıkmış yıl sorularını en azından çözün belki kolay gelir. ve cıkmış yıl sorularından yaparsınız.

elinde temel hukuk notları olan var mı?tüm derslerin notlarını bulmak mümkün ama temel hukukla ilgili doğru düzgün bir nota rastlayamadım henüz.olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum

tyasin46 nın katkılarıyla mail adresine yeni TEMEL HUKUK notları eklenmiştir.ben sınava bu notlardan çalışıyorum yeterli olacağını düşünüyorum.herkese iyi çalışmalar

Arkadaşlar sizden ricam mali analizde ve denetimde hangi sorular çıkabilir tahminlerinizi yazarsanız sevinirim.
Son sınav hakkım mutlaka vermem lazım sınavları

hocam mailde denetim soruları var 13 sayfalık ve orda dehanın notlarıda var oradan çalışman yeterli olur.yerinde olsam denetimde ana başlıkları ezberlerdim altını bir şekilde doldurursun son hakkın olduğu içinde hocalar biraz daha iyi not verirler.mali analize hiç bakmadım bakmayı da düşünmüyorum o yüzden yorum yapmam yanlış olur

bencede maildeki denetim notları yeterli olur herhalde ben ersin güredinin denetim vegüvence hizmetleri kitabını aldım ama mümkün değil bitmez o kitap o yüzden maildeki denetim notları ve geçmiş yılsorularından çalışıyorum inşallah geçeriz

bencede maildeki denetim notları yeterli olur herhalde ben ersin güredinin denetim vegüvence hizmetleri kitabını aldım ama mümkün değil bitmez o kitap o yüzden maildeki denetim notları ve geçmiş yılsorularından çalışıyorum inşallah geçeriz

malideki denetim notları nedir banada gönderir misin denetim benimde başımın belası:(( şimdiden teşekkür ederim.

[email protected]

nota ihtiyacı olan arkadaşlar bir baksınlar isterlerse.vergi,maliyet,meslek,denetim için son derece yeterli notlar başka kaynak gerekmez