SMMM Yeterlilik Notları

Paylaşımınız için çok teşekkürler.
Vergi hukuku için mail de ki notlar yeterli mi ? Deha nın notları elinde olan arkadaş varsa onları da mail atabilirse çok sevinirim.

ismmo da eğitime gelen hoca bu notlarla 75 alınabileceğini söyledi.notlar yeterlidir fazlasına gerek yok.temel hukuk haricinde tüm notlar geçmiş yıl sorularıyla beraber yeterlidir

arkadaşlar maliyete sadece maildeki dehanın notlarından çalışarak o da toplasanız 10 saat çalışmamışımdır 90 aldım.notlar son derece yeterlidir bilginiz olsun

arkadaşlar maliyete sadece maildeki dehanın notlarından çalışarak o da toplasanız 10 saat çalışmamışımdır 90 aldım.notlar son derece yeterlidir bilginiz olsun

mailde dehanın 9 syfa bir notunu görüyorum onlarla mı 90 aldınız bahsettiğniz notlar onlar mı yoksa daha varda ben mi ben mi göremedim kafayı yedirtecek bu maliyet bana ya:(

notları kendilerine gönderen arkadaşlar nasıl başardıysalar diğer notları silmişler.dehanın notlarını tekrar yüklüyorum arkadaşlar.geç oldu ama belki işinize yarar

ayrıca notları klasörlere ayırdım isteyen istediği dersi indirsin ama dikkat edin silinmesin arkadaşlar.sizden sonrakilerde faydalanabilsin