mehmet_kulte ' Alıntı:merhaba arkdaşlar, bu smmm yeterlik sınav sonuçlarına dava açan oldu. dava acan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyiz.
istanbull mart son hakkım.tek dersim kaldı.aralığa kalmayıp itiraz sounucu yükselse ne iyi olur.kağıdınızdan eminmisiniz?kaya34 ' Alıntı:aynen kardeşim benımde tek ders ve vergi nerdensin?
soruları karşılaştırıp .oğunu aynı yaptığımız arkım 70almış.ne kaybetcem yahu açcam dava.kaya34 ' Alıntı:evet en az 55 lık bı kağıt..vergıcının notu bol denılıyodu bıde anlamadım vallahı
tesmer sitesinde var hesap numaraları 15 tl ücret hemen açıklanmıyor itiraz sonucu . yaklaşık 20 günde açıklanıyor ben mart ayında itraz ettim maliyetten bir puan bile oynamadı . martta 45 alanları 50 yaptılar vergiden 40 puanı 50 ye dönmesi küçük ihtimal kağıdına güveniyorsan itiraz et.sysyphus ' Alıntı:tek dersim var vergi 40 hangi hesap nosuna yatırcam ve kaç gün içinde belli olur acaba?
bu dönem pekde bol değildi puanı kıt tı hatta ben 55 beklemiyordum açıkçası düşük geldikaya34 ' Alıntı:evet en az 55 lık bı kağıt..vergıcının notu bol denılıyodu bıde anlamadım vallahı