Smmm Yeterlilik Sınav Sonuçlarına İtiraz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fiko112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana da bugün yetişmeyecek dediler.
Sanki bir şeyler yapıyorlar gibi eğer öyleyse pazartesi kesin açıklanır.
Sanırım sürecin uzaması maliyet dersi ile alakalı.
Hoş sonuç %99,9 değişmeyecek ama bir umut bekliyoruz işte. :)

SMMM Yeterlilik İtiraz Sonuçları Hakkında | Muhasebe, Hukuk, Mevzuat, Türkiye'nin Muhasebe Sitesi

Böyle bir şey okudum arkadaşlar.
Bu site bunu nereden biliyor acaba?

Tesmer maliyet muhasebesi 2 gün önce dikkate almayın sistemsel demişti az önce tekrar aradım evet yeniden değerlendiriliyor dedi resmen dalga geçiyorlar

İnanın sinirden kuduruyorum. Geçtiğimiz bir dersten kalma ihtimalimiz bile var artık. Üstünden 3 ay geçmiş verdiğim cevabı bile hatırlayıp kendimi rahatlatamıyorum. Bu sefer ki değerlendirmelerinin doğruluğunu nasıl garanti edecekler ayrıca verilen haklar geri alınamaz diye bir kanunumuz var. Daha önceki sonuçlarla belgesini alan arkadaşlar için durum daha fena. Aaaa yanlış olmuş alın 3000 liranızı verin ruhsatınızı mı diyecekler... bu konu ile ilgili ivedilikle birşey yapmak lazım

Kafama birşey takıldı cevap verebilirseniz sevinirim. Örnek ben vergiden 40 aldım ( ki daha fazla bekliyordum) itiraz ettim teos daki sınav sonuç sayfasında rengi kırmızı ve altında .... işareti var not yok. Maliyette kırmızı ve alt satırda da aynı not var. Sizinkinde de not yazılımı yoksa yazmıyormu ????

Valla arkadaşım geçer notum değişirse bu iş mahkemede biter benim için. Geçtiğim ve emin olduğum kağıtta oynama yaparlarsa her yol mübahtır. Az önce sorduğum soruya cevap yazabilirseniz sevinirim. Maliyetin altında sizde not yazıyor mu yazmıyormu

Başka bir soru daha. Maliyetten geçen ve aynı durumda olan arkadaşlar bağlı bulunduğunuz odalardan sınavın tekrar değerlendirildiğine dair bir telefon mail mesaj alan varmı?? Sorumun nedeni şu; burası resmi bir site değil. Tesmerin sayfasında da açıklama yok. Herkes benim veya sizin gibi bu siteyi takip etmiyor. Bir ihtimal geçtiğini sandığı sınavdan kalırsa ne olacak. Nasıl bir uygulamadır bu. Nasıl bir ciddiyetsizliktir. Konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum

Başka bir soru daha. Maliyetten geçen ve aynı durumda olan arkadaşlar bağlı bulunduğunuz odalardan sınavın tekrar değerlendirildiğine dair bir telefon mail mesaj alan varmı?? Sorumun nedeni şu; burası resmi bir site değil. Tesmerin sayfasında da açıklama yok. Herkes benim veya sizin gibi bu siteyi takip etmiyor. Bir ihtimal geçtiğini sandığı sınavdan kalırsa ne olacak. Nasıl bir uygulamadır bu. Nasıl bir ciddiyetsizliktir. Konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum

Dersi geçenlerin dersten kalması gibi bir durum olmaz imkansız yani.
Tahminimce yanlış değerlendirilenler varsa onlara ilave not verilecektir.
Bu sebepten de tüm kağıtların incelenmesi gerekli.
Çünkü kalanların hakkı yendiyse geçenlerin de not olarak hakkı yenmiş olabilir.
Bu durum bazılarının ortalamasını etkileyeceğinden bence yeniden değerlendirilmesi doğru bir yaklaşım.

Yeni hafta, yeni umut.
Herkesin gönlünden geçenin, gerçeğe dönüşmesini diliyorum arkadaşlar.
Vira bismillah.

Yeni hafta, yeni umut.
Herkesin gönlünden geçenin, gerçeğe dönüşmesini diliyorum arkadaşlar.
Vira bismillah.

Amin kardeşim inşallah herkesin gönlüne göre olsun.
Bugün için çok umutluyum inşallah umudumuzu kırmazlar.

Herkese güzel bir hafta dilerim.

Amin kardeşim inşallah herkesin gönlüne göre olsun.
Bugün için çok umutluyum inşallah umudumuzu kırmazlar.

Herkese güzel bir hafta dilerim.

Allah razı olsun, bilmukabele.
Ben sonuçtan umutlu değilim, hoş kağıdımın geçer not hak ettiğini de düşünmüyorum ama dedik ya hep; bir umut.. :)
Ben bugün açıklanır artık diyorum.