Ynt: SMMM Yeterlilik Sınavında Yenilikler
sanki şimdi sınavı türmob-tesmer yapıyor da çok mu adaletli, politik bir kurum diyosunuz peki türmob başkanı kim acaba, benim bildiğim dsp genel başkanı, artı dsp lilerin akrabalarından sınava girmeden bile geçen olduğunu tahmin ediyorum, geçirmek istemeseler alırlar ellerine silgi silerler cevaplarımı gene geçirmezler bu kadar basit yani
stonhand ' Alıntı:Test usulunu bilmem ancak benimde odadan duyduğum artık sınavı maliye bakanlığı yapmak istiyormuş.
Eğer ki bu sınavı politik bir kurum yaparsa ister test olsun ister yazılı tam anlamıyla bittiğimizin resmidir.
KPSS de olanları gördük yani alenen soruların servis edildiği ortada , yök başkanı bile yalan söyleyemiyor '' Soruları bir kaç kişi almış olabilir'' diyor, aynı evde oturan arkadaşlar,evli çiftler 120 de 120 yapıyorsa ve bu adamların politikası her sektörde yandaş yaratmaksa, gelen gideni aratırmış yanarı ki ne yanarız.
sanki şimdi sınavı türmob-tesmer yapıyor da çok mu adaletli, politik bir kurum diyosunuz peki türmob başkanı kim acaba, benim bildiğim dsp genel başkanı, artı dsp lilerin akrabalarından sınava girmeden bile geçen olduğunu tahmin ediyorum, geçirmek istemeseler alırlar ellerine silgi silerler cevaplarımı gene geçirmezler bu kadar basit yani