Sn nane İle İlgili Bilgi

Ynt: Sn nane İle İlgili Bilgi

Merhaba ;

Sn coksen ; bu konu ile katılımın arasındaki ilgiyi pek anlamadım gerçi ama şu an forumu takip eden sayısı 328.

???

coksen ' Alıntı:
foruma katılım düşmeye başladı bence.
nane bir süre ayrıldı diye böyle yazmak başta forum müdürleri (mod.) olmak üzere aktif katılan üyelere hakaret olur.

ben sayın coksen ' e katılmıyorum sayın nane yi aramamızın nedeni forumdan bir üyenin eksileceği değil
değerli bir insanın bir den yok oluşundan endişe etmemizdir sayın coksen merak etmesin biz buradayız
eksilmiyoruz. dostlarımızdan endişe ediyoruz dostlarımızı kaybetmek istemiyoruz. forumumuzun arkasındayız.
iyi çalışmalar tüm forumdaşlara.

Bende sayın kavazlı'nın görüşleriyle hemfikirim. Sayın nane'nin görüşleri hepimiz için çok önemli. Ben şunu çok iyi biliyorumki bizim mesleğimizin ucu bucağı yok ve çok açık... Herşeyi bilmemizin imkanı ihtimali yok. Muhasebe konusunda birçoğumuzun sorunu zaten yok ama mevzuatın yoruma açık olan kısımlarında hele hele o maddeyle ilgili bir yargı kararı bulamamışsak bu sefer sayın nane gibi üstadlarımızın görüşlerine ihtiyacımız fazlasıyla oluyor.

forum un eski ve kıdemli üyelerinden nane hiç bir şekilde artık forumda gözükmüyor. kendisini çok özledik. bir an önce aramızda görmek istiyoruz

nane'den sonra Tamer Başkan'da inzivaya çekildi galiba. :(

nane kırkfırın ekmek yemekle meşgulüm demiş. yoksa engin bilgilerini ymm olarakmı bizimle paylaşacak, yani ymm sınavınamı hazırlanıyor???

nane sizin cevabınıza kadar olan kısmı endişeyele okudum. Sizin yazınızı görünce inanın benim de içim ferahladı. Siz bu forumda benim de birçok soruma cevap oldunuz.