Son hakkı olup Maliyet Muhasebesine Aralıkta sınava girecek olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan father
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Son hakkı olup Maliyet Muhasebesine Aralıkta sınava girecek olan var mı?

başka görüşen varmı arkdaşlar sınava az kaldı ne kadar çok arayıp dert yanarsak halimizi anlarlar,zaten temmuzda birçoğumuzun canı yandı,görüşen varsa paylaşsın lütfen

maliyetten itiraz sonuçları açıklandı değişiklik olmayacağı belliydi zaten,şimdi arkadaşlar özellikle maliyetten son hakkı kalanlar,yücel beyi arayarak itiraz sonuçları için mağduriyetimizi bildirelim ve aralık sınavı için kendisinden görüş alalım lütfen... paylaşırsanız görüşlerinizi seviniriz..ona göre aralık sınavı için girip girmeyeceğimize şekil veririz...

maliyetten çok kalan var ama neden kimse görüştüğü yazmıyor.... eminim bir çoğumuz aradı ama şu sayfaya yazma gereği bile duymayanlar var... her zamanki gibi meslekte birlik yok

arkadaslar yücel beyi arayın isterseniz...

0312 232 50 60

yücel beyle görüşen oldu mu başka sınav yaklaşıyor görüştüyseniz yazın paslaşalım

arkadaşlar bende maliyetten aralıkta son hakkı kalanlardanım. çalmadığım kapı almadığım kitap kalmadı. odadan bilgi almak için gittiğimde bana maliyetten çok yığılma olduğunu ve herkezi geçireceklerini söylediler. ben işi sağlama alıp tüm konuları çalıştım. iki safhalı firesi olan safha sorularını bile çalıştım. inşallah kolay sorarlar. birde çalışan arkadaşlara tavsiyem bence planlı dağıtım ve satışların maliyeti ile ilgili sorular gelecek. yani sınav çok zor olmayacak ama tabiki çalışmayan bu sınavı veremez. yinede son hakkımız deyip tüm konuları hatmetmemiz gerekiyor. yücel bey kim arkadaşlar bende arayayım.

father arkadaşım. yücel beyi aradım ama sekreteri şehir dışında olduğunu söyledi. ben maliyet muhasebesi deyince sekreteri direk sınava girelim mi girmeyelimmi diye mi soracaksınız dedi ve duyumlarına göre bu sınavın çok farklı olacağını ve mutlaka girilmesi gerektiğini söyledi. yığılma olmuş. ve soruları kim hazırlıyorsa çalışmalar devam ediyormuş % 90 değişecekmiş. ama bu sınava mutlaka girin farklı bir sınav olacak dedi.

ya arkadaşlar kusura bakmayında ben de arayacagımda daha yücel beyin kim olduğunu bilmiyorum. nereyi aradınız deseler ne diyecegim:))) bide bu yücel bey kimde onun sözüne göre sınava giriyoruz. yani ben görevini bilmiyorum biri yazarsa sevinirim. ;D

keşkeee dediğiniz gibi olsa şu sınavda bitse artıkk....

benim son hakkım valla ben bu duyumlardan sonra sınava gireceğim zaten (ateş olmayan yerden duman çıkmaz)

yücel bey kim? kimse cavap yazmadı

genel Sekteri Arayıp Görüşmeyi Bu Konuda paylaşan Arkadaşlara teşekkür ederim.
sanırım Maliyet Soruları memnun etti :)

bence bu sınav gelmiş geçmiş en kolay maliyet sınavı....vergide resmen bırakmak için sorulmuş sorular ama maliyette de tam tersi geçirmek için sorulmuş..allahtan bu sınavı atlattım ama vergi çok zordu yaa ondan kesin komik bir rakam alarak kalıcam ...umarım mart sınavı böyle olmazzz

merhaba arkadaşım geçmiş olsun ikimizede ve diğer arkadaşlarada.maliyet sınavı gerçekten çok güzeldi.vergide o kadar kötü.sana birşey sorcam,maliyetten 2 soruyuda yaptım.1.soruda formuller ayrıntılı çözümler,kapasite kullanım oranı formulü hesaplaması herşey doğru.sadece birim maliyetleri hesaplarken,yanlış olmasın diye dikkat etmeme rağmen,900 birimi 9000 birim gibi algılamışım,sonuçlarıda ona göre 5 - 4 ve 4,6 buldum halbuki 50 -40 - 46 olcak .bu şekile 0 sıfır puan vermez değilmi en az 25 verirmi.içime dert oldu:(

yücel bey doğru söylemiş arkadaşlar. bu sınava girmeyen varsa kafayı duvara vurur.

geçmiş olsun arkadaşlar, belki de tarihin en kolay maliyet muhasebesi sınavlarından biriydi..İronik değil mi, Bu sınavı yapan kurum ne yazık ki bir çok arkadaşımızın başını yakan kurum ile aynı kurum..Yazıklar olsun diyorum, üzüleyim mi sevineyim mi karar veremedim.. Sınavımın iyi geçmiş olması hiç bir şeyi değiştirmez, Bu onları benim gözümde asla yüceltmiyor..Evet iki soruda çok kolaydı, evet baskılar telefonlar şikayetler bu para düzeni tezgahını bize kuran kurumumuzu geri atmaya yöneltti, ama bir çok arkadaşımız bizim kadar şanslı değildi.Son hakkımız olabilirdi, sorular böyle kolay olmayabilirdi, ya sonra? yazık değil mi bu kadar insanın emeğine? Temmuz sınavında haklarını dolduran arkadaşlarımızın suçu neydi? Eminim farkettiniz, dün vergi hukukunda bize yeni bir rol biçildi..Yeni sıkıntınız Vergi Hukukudur denildi. Çok korkuyorum arkadaşlar ve bu zalim insanların iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum.

arkadaşlar bende sonucu 50-40-46 buldum.2.soruda da 50 bindi sanırım.ama 1.soruda açık olarak yazın demiş.direkt ilkmadde ve malzemeyi dimmm-gum-diş. gibi yazdım ben acaba bundan da kırarlarmı ki..:(artık çok gözüm korktu bunlardan..

soruyu soranda açık yazmamışki ordan not kırılacağını sanmıyorm. arkadaşlar birde maliyet komisyonu değişmiş olabilirmi. bu eski tarz değil çünkü

sınavdan çok önce bu başlığı açtığımda benim gibi son hakkı olan birçok arkadaştan yorum aldık sınavın kolay mı zor olacağı hakkında özellikle yücel beyle görüşen varsa yazsın diye 50 kere yazmışımdır.... kimi arkadaşlar duyarlı davranıp yorumlarını paylaştı kimi arkadaşlar uzaktan bakmakla yetindi formu okuyup kapattılar... Allaha şükürler olsun sınav çok kolaydı bir çok kişi 90 dan aşağı not almaz...son hakkı olan arkadaşlar inşallah sınava girmişlerdir...bu duyumlardan sonra girmemek hata olurdu zaten....ohhhh be ders yok artıkkkkkkkk:)))) herkese hayırlı olsun................