Son hakkı olup Maliyet Muhasebesine Aralıkta sınava girecek olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan father
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Son hakkı olup Maliyet Muhasebesine Aralıkta sınava girecek olan var mı?

Saolun arkadaşlar bende sizin sayenizde girdim bu sınava kolay olacak gibi duyunca en azından temel konulara çalıştım yeterli oldu emeğinize sağlık

yorum yazan arkadaşlara tşkler

Nursimel ' Alıntı:
geçmiş olsun arkadaşlar, belki de tarihin en kolay maliyet muhasebesi sınavlarından biriydi..İronik değil mi, Bu sınavı yapan kurum ne yazık ki bir çok arkadaşımızın başını yakan kurum ile aynı kurum..Yazıklar olsun diyorum, üzüleyim mi sevineyim mi karar veremedim.. Sınavımın iyi geçmiş olması hiç bir şeyi değiştirmez, Bu onları benim gözümde asla yüceltmiyor..Evet iki soruda çok kolaydı, evet baskılar telefonlar şikayetler bu para düzeni tezgahını bize kuran kurumumuzu geri atmaya yöneltti, ama bir çok arkadaşımız bizim kadar şanslı değildi.Son hakkımız olabilirdi, sorular böyle kolay olmayabilirdi, ya sonra? yazık değil mi bu kadar insanın emeğine? Temmuz sınavında haklarını dolduran arkadaşlarımızın suçu neydi? Eminim farkettiniz, dün vergi hukukunda bize yeni bir rol biçildi..Yeni sıkıntınız Vergi Hukukudur denildi. Çok korkuyorum arkadaşlar ve bu zalim insanların iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum.
evet arkadaşım yazın için teşekkür ederim. forumu okuyunca birçok arkadaş havalarda uçtuğunu gördüm. tabi ki sevinecekler en doğal hakları. hayırlı uğurlu olsun ama bu beyfendiler bizleri çok iyi tanıyorlar. biraz baskı kurunca hemen o dersle ilgili çocuk oyuncağı gibi sorular sorup ortalığı yumuşatıyorlar. arada son hakkı olup dosya yakanlar olmuş kimsenin umrunda değil. yücel efendi sınava herkes girsin demiş ,sistem kendini temizleyecek demiş, demiş demiş.... buraya yazamayacağım düşüncelerim için allah affetsin. yücel .... bizim gibi canımızı yaktıklarınızıda temizledi mi sistem? haklarını yedikleriniz, emeklerini çaldıklarınız, çoluğumuzun çocuğumuzun zamanından çaldıklarınız ,maddi manevi tüm haklarımızı allah bu dünyada acısını sizlerden çıkartır umarım....

arkadaşlar bende 2 dönemdir maliyet ve vergi mağdurlarındanım maliyeti hallettik gecen sınavdan bu yana odaya turmoba tesmere dilekçeler gonderdik (maliyet için) burada bir cok arkadaş cabaladık ve sonuç ortada ancak dosya yakan arkadaşlarımızın hakkı havada kaldı.tek temennim son hakkı olup sadece maliyeti kalanların hepsi bu sınava inşallah girmişler ve gecmişlerdir.
şimdi esas soru şu vergi bu sorular bole devam edecekse nasıl geçicez.

Son hakkı olup sınava girenlerin gözü aydın. İnşallah herkes girme fırsatı bulmuştur. Bu sınavı geçemeyen olmaz herhalde. Yalnız önceki birkaç sınava bakınca, böyle bir sınavı insan anlayamıyor. Böyle olacaktı da niye öncekilerde insanları o kadar kastınız. O sınavlarda dosya yakan arkadaşların suçu ne. Bir sınavda soru kağıdına 20 dakika bakıyorsun soruyu anlamak için, diğerinde yarım saatte 100'lük kağıt yapıp çıkabiliyorsun.
Bu durumdan sonra odaya düşen, o malum sınavlarda dosya yakan arkadaşlara ek bir sınav hakkı tanıyıp, 4 Aralık'taki sınav evsafında sorular sormaktır. Yoksa bunun vebali altından kalkamazlar.

Arkadaşlar yanlışsam söyleyinde bence oda değil burada hesap sorulması gereken
(odanında yanlışları var orası ayrı tabiki)
sınavda sorulan soruyla ilgili odanın nasıl yaptırımı olabilir ki
ancak aynen maliyette oldugu gibi kolay sorulacağının duyumunu alıp bizimle bunu paylaşabilirim
yani o kadar çalışmıştım vergiye tüm emeklerim heba oldu
tabiki 100 alacak kadar çalışmamıştım ama çalıştığım yerlerden soru gelmesi gereken tüm konulardı
60-70 alırdım belkide
hatta en çok kötü olan benim için vergide o kadar sinirlendimki buyüzden sonraki hukuk sınavımda kötü geçti :(
şimdi ne yapmalıyız kursa gitsek kurslarda başarılı olamadı ki bu durumda
kendimiz çalışsak nereye kadar çalışabiliriz ya yine aynı şey olursa
lütfen bir arada olup paylaşım yapalım, teşekkürler.

kardeşim aynen size katılıyorum sabah sorulara bakınca şaşırdım bu nasıl adalet 5 aydır kitap yüzü açmadan 20 dakikada 2 soruyuda çözdüm ama önceki sınavlarda çıkan sorularla bu soruların kıyası dahi yapılmaz dosya yakanların ne günahı vardı. hakkımın son kuruşuna kadar helal etmiyorum allaha havale ediyorum.

Bu sorularla vergiden elimizdeki notlardan çalışıp 100 kere girsek kalırız.

acaba martta aynen böyle kasarlar mı yoksa maliyet gibi günah çıkartırlar mı
maliyet gibi kolay olmasına da gerek yok aslında normal sorular sorsunlar yeter
ne yapmalıyız mart sınavı için 100 günümüz var
kurs mu ? Kaynak değiştirmek mi ? Bir an evvel buna yönelmeliyiz zaman kaybetmeden

ben bu derste kursun bir faydasının olcağını düşünmüyorum.kanunu indireceğiz tek tek okuyacağız,başka çare yok.

Anlamadım ciddimi siniz dalga mı geçiyorsunuz?

bu bizim eğitim cd lerinin linki mi işyerinde olduğum için tıklayamadım.
ayrıca ben diyrum ki eğtiiö cd si göndermişlerid ya hiç te tam olarak dinlemdim işin gerçeği onlrdan çalışsak karşımıza açıp acaba etkili olur mu?

ben zamnım yoktu maliyete çalışamam diye bu sınava girmedim ama ben ne yapcğaım şimdi.nereden çalışacğaım. ders çalışma şansım yoktu. uzak kaldım derslerden.
sadece vergiye çalıştım. denetime şöyle bir baktım. finansaldan bir soruların gelişine baktım
çalıştığım vergiden döküldüm resmen .
denetim kurtarır
finansal muhteşem

of ne yapcğaız nasıl bir sistem u ya
maliyete gireyim mi. sizce evde çalışıp da gelecek dönem acaba kurtarır mıyımn

bana öyle geliyor ki bir daha maliyet sınavı böyle hayatta gelmezz,gerçekten girmeyip es geçen arkadaşlara çok yazık oldu...ama böyle kolay geleceği de aldığımız duyumlarla belliydi zaten...bende yücel beyle konuşanlardanımm..sınava zaten girecektim hatta 3 hakkım daha vardı ama yıne de baya korkuyodum öyle çok çalıştık ki maliyete ,çocuk ouncağı gibiydi sorular ,allaha çok şükür son dersimdi ve bittiii...iki ay bekleyip resmi sonuçlardan sonra artık smmm yim inşallahh...

madem görüşüyorsunuz sınav sonrası neden açıklıyorsunuz 50 kere yazdık buraya görüşen varsa yazsın diye ama herkes kendini düşündüğü için normaldir tabi.... biraz düşünceli olsan sınavdan önce paylaşırdın düşüncelerini okuyup geçmiş millet yazık neyse ya olan oldu geçtik allaha şükürrrrrr