Ynt: Staj yapacağım ama iş bulamıyorumm....!!!
Evettttt çok haklısınız
bazı insanlar bunu anlamıyorlar işte komik...
Ya adımız stajyer diye..yapmayın arkadaşlar stajyer değiliz bizler.. normal bir personeliz.neden kendinizi tic.lisesi stajı yapan biri gibi görüyorsunuz bunu anlamıyorum.
Bu stajı yapan çoğu kişi yılların tecrübesine sahip.
Ki bende öyleyim.sadece geçici ve kurumları tümüyle yapamadığımı söylüyorum.
Stajyer gözüyle bakmayın sadece SMMM adaylarıyız.....bu bizim ücretimizi düşürecek bir durum asla asla ve asla değil...
Benim önceliğim de ücret değil yanlış anlaşılmış olablirim. önceliğim kariyerim 2.planda ücret
Ücret konusunda söylüyorum: Herkes gibi normal bir işte normal bir maaşla çalışıyorken, yılların tecrübesi ve emeklerle bir yerlere az çok gelmiş insanlar olarak bir de bu zorlu sınavı verdikten sonra daha değerli bir personel olacakken, bir stajyer muamelesimi görmek istiyorsunuz yani..
komik yorumlar yapılıyor nedense. ama çok diyenler heralde bu işe yeni başlayan arkadaşlar olmalı.
Örn: bir arkadaş tic.lise mezunu ve bir büroda 1800 tl çalışıyor.Bizler enn azz lisans mezunuyuz ve herkesin kolay başaramadığı bir sınavı verdik.. Şükretmekle falan olmaz bu arkadaşlar şimdi ben gidip 800 tl yi kabul edip 'sen stajersin' gözüyle bakıp yığınla işimi yapmalıyım.
kusura bakmayın bu beni her konuda zedeler...
en fazla stajım ertelenir işsiz kalmaya razıyım bu şartlarda..
İstanbulda
mesele maaş konusu oldu aslında bu değildi ama..
kusura bakmayın ama 1400 tl ye smmm yapılmaz.bugün hiçbirşey bilmeyen bir eleman 1000 tl ile işe başlayabiliyorken, bir sekreter dahi 1500 tl alıyorken, bence siz bu düşünceyle bir yere varamazsınız ki....
medcezir ' Alıntı:ya arkadaşlar siz ne diyorsunuz emeğinizi bedavaya satıyorsunuz yok mali müşavir arkadaşım 1500 e çalışıyor yok
1300 -1400 çok para dalgamı geçiyorsunuz bunlar paramıdır.eğer bu paralara çalışmaya razı iseniz ne saygı bekleyin nede itibar.bu meslek harbiden beş paralık olmuş.
muhasebecilere neden değer verilmediğini anladım şimdi.çünkü çalıştıranlar 1000tllik adam gözüyle bakıolar demekki.bu paralar gerçekten az
Evettttt çok haklısınız
bazı insanlar bunu anlamıyorlar işte komik...
Ya adımız stajyer diye..yapmayın arkadaşlar stajyer değiliz bizler.. normal bir personeliz.neden kendinizi tic.lisesi stajı yapan biri gibi görüyorsunuz bunu anlamıyorum.
Bu stajı yapan çoğu kişi yılların tecrübesine sahip.
Ki bende öyleyim.sadece geçici ve kurumları tümüyle yapamadığımı söylüyorum.
Stajyer gözüyle bakmayın sadece SMMM adaylarıyız.....bu bizim ücretimizi düşürecek bir durum asla asla ve asla değil...
Benim önceliğim de ücret değil yanlış anlaşılmış olablirim. önceliğim kariyerim 2.planda ücret
Ücret konusunda söylüyorum: Herkes gibi normal bir işte normal bir maaşla çalışıyorken, yılların tecrübesi ve emeklerle bir yerlere az çok gelmiş insanlar olarak bir de bu zorlu sınavı verdikten sonra daha değerli bir personel olacakken, bir stajyer muamelesimi görmek istiyorsunuz yani..
komik yorumlar yapılıyor nedense. ama çok diyenler heralde bu işe yeni başlayan arkadaşlar olmalı.
Örn: bir arkadaş tic.lise mezunu ve bir büroda 1800 tl çalışıyor.Bizler enn azz lisans mezunuyuz ve herkesin kolay başaramadığı bir sınavı verdik.. Şükretmekle falan olmaz bu arkadaşlar şimdi ben gidip 800 tl yi kabul edip 'sen stajersin' gözüyle bakıp yığınla işimi yapmalıyım.
kusura bakmayın bu beni her konuda zedeler...
en fazla stajım ertelenir işsiz kalmaya razıyım bu şartlarda..
neslihanak ' Alıntı:hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum.Bu dediğin rakamlarla çalışan mali müşavirler var çevremde.Ve geçiciden de kurumlardan da haberdarlar.Bence bu beklentiyle işsiz kalmaya devam edersin.
İstanbulda
mesele maaş konusu oldu aslında bu değildi ama..
kusura bakmayın ama 1400 tl ye smmm yapılmaz.bugün hiçbirşey bilmeyen bir eleman 1000 tl ile işe başlayabiliyorken, bir sekreter dahi 1500 tl alıyorken, bence siz bu düşünceyle bir yere varamazsınız ki....