Staja Başlama Sınavı Artık Çok Kolay...

Ynt: Staja Başlama Sınavı Artık Çok Kolay...

Acaba diyorum bu kişi, "ne kadar çok siteme giriş yapılsa kardır, oraya aldığım reklamlarla köşeyi dönerim." mantığı içinde mi? ;D

yalnız farkettim ki bu "tıklayıcının" şöyle bi tarzı var; gün içinde hemen müdahale edildiği için gece geç saat foruma yazıyor genelde, sabah olup moderatörler gelene kadar kaç kişi düşürürsem kardır diye heralde ;D ama içimizde gece kuşları da var hani, işi zor ;D

Sabah daha Beşiktaş hakkındaki haberleri okuyamadan, üyelerin mesaj yorumları sayesinde haberdar olduğumuz tıklatıcının linklerini sildim. :)

çarşı tıklatıcıya karşı! ;D ;D

Sil sil bitmiyor maşallah bende bugün 4 tane falan sildim. ??? ??? 8)

yakında banlanmaktan dolayı nick bulamaz bir dahada gelmez ;D
birde şarkı varda bunla ilgili sanırım banlaya banlaya ye beni ;D

Değerli Arkadaşlar Staja Başlama Sınavı Artık Çok Kolay... uyarısı ile reklam veren bu site Tamamen sahtekardır internette yayınlanan arkadaşlarımızın yardımlaşma amaçlı staja başlama dosyalarını derlemiş ve de İnternette yayınlanan Geçmiş Dönem staja başlama sınavlarının soru ve cevaplarını yeni soru bankası adıyla Bu 2.CD de göndermekte olup insanları kandırmaktadır Kesinlikle İnanmayın

aslında cd lerı elınden almalı bu şahsın:))
sonrada nette yayınlamalı ;D ;D

evet haklısın.. bi tesmerden kurtulamadık, bi de sizden!!

nasl insanlarsınız siz.. insanları kandırrarak ne yapmaya çalışıyorsunuz.. madem bu kadar iyisinzi kardeşim.. basın parayı verin gaztelere, internetlere, tv lere ilnaları satın satabildiğiniz kadar, ortalıkta fazlalık yapıp insanların gelecekleri ile oynamayın. bu işin sonu adli mercilerde bitecek artık siz uslanmadığınız sürece.

bu işerin çok basit olduğunu biliyosrusn herhalde, savcılık vasıtasıyla IP tespiti ve insanların aciziyetinden ve iyiniyetinden yararlanma, reklam ve rekabet kurallarına uymama vs. gibi nedenlerle şuç duyurusnda bulunmak kadar basit.

Acaba diyorum bu ne olduğu belirsize karşı atakmı yapsak. Sipariş formunu sallama bilgilerle (isim vs) doldurup bombardımana tutsak ne dersiniz.
smiley15.gif

bizim değil forum yönetiminin tedbir alması daha yerinde olacaktır.
ancak yine de teklif fena değil ;D

bu şekilde pazarlama yapılan şeyden hayır gelmez.

sadece kandırmacadan ibaret bir şey.

ergintotal ' Alıntı:
..................

Sabah sabah bi spor gazetemi okutmadın.

Mail yolu ile durumdan haberdar eden forumdaşa teşekkürler.