Ynt: Staja Hazırlık Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler
ansiklopedi büyüklüğünde derken kaç sayfa?
ansiklopedi büyüklüğünde derken kaç sayfa?
AKINB ' Alıntı:yeterlilik sınavında 2 dersim kaldı biride Denetim , yarında sınavına giriyoruz yanlız son yapılan staj sınavındaki denetim sorularına bir bakıyım dedim 63.sorunun cevabı D olarak verilmiş , C şıkkı olması gerekmiyormu ?
Finansal denetim, uygunluk denetimi ve
faaliyet denetimini kapsayan denetim türü
aşağıdakilerden hangisidir?
A) Vergi denetimi
B) Kamu denetimi
C) Bağımsız denetim
D) İç denetim
E) YMMlerin gerçekleştirdiği denetim
censelcuk ' Alıntı:Smmm Staja başlama mart sınavına hazırlanıyorum hangi kaynakları ve nasıl bir çalışma sistemi uygulamamı önerirsiniz?
Konu çalışmalarım bitti şubat ayında bol bol soru çözümü ve son tekrarlarımı yapıcam başka neler yapmalıyım???
oztemiz80 ' Alıntı:censelcuk ' Alıntı:Smmm Staja başlama mart sınavına hazırlanıyorum hangi kaynakları ve nasıl bir çalışma sistemi uygulamamı önerirsiniz?
Konu çalışmalarım bitti şubat ayında bol bol soru çözümü ve son tekrarlarımı yapıcam başka neler yapmalıyım???
Yol yakınken dön taktiği en iyisidir.
Şaka bir yana Tesmerin hazırladığı sınav cd lerini mutlaka edinin ve oradan soru çözün.
censelcuk ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:censelcuk ' Alıntı:Smmm Staja başlama mart sınavına hazırlanıyorum hangi kaynakları ve nasıl bir çalışma sistemi uygulamamı önerirsiniz?
Yol yakınken dön taktiği en iyisidir.
Şaka bir yana Tesmerin hazırladığı sınav cd lerini mutlaka edinin ve oradan soru çözün.
Ben 2008 Eylülde kazanmıştım o zaman tesmerin cd lerinden birebir sorular çıkıyordu bol miktarda.
Teşekkür ediyorum en kısa zaman da temin edicem inşallah faydası olur...
Kasım sınavı çok basit olmasına rağmen işten fırsat bulupta çalışamadığım için hüsrana uğradım mart sınavından ümitliyim inşallah kazanacağım) ;D
censelcuk ' Alıntı:Ne güzel kazanmışsınız darısı başıma diyorum)
Bitirme sınavlarına girdiniz mi? Yani ruhsatı aldınız mı?
censelcuk ' Alıntı:6 dersi vermeniz gerçekten Çok iyi) Tebrik ediyorum
Staj başlatmaya nasıl hazırlanmıştınız nelere dikkat etmiştiniz nelere önem vermiştiniz yardımcı olursanız sevinirim... Hangi kaynaklardan çalıştınız kursa gittiniz mi??? Ayyy ne çok soru sordum)
censelcuk ' Alıntı:Hımmm anladım epey zorlu bi süreçten geçmişsiniz anlaşılan oysa ki davulun sesi uzaktan hoş geliyordu... Evet ben de kasım sınavında dikkatsizlik yüzünden epey bi soru yanlış yapmışım halbuki soruyu dikkatlice okusam istediği şeyin aslında soruda gizli oluacağnın farkına varıcakmışım... Ama şimdi çalışmalar iyi gidiyor evde kitaplarla hazırlanıyorum kursa gitme ye zamanım yok çünkü...