Stajer Maaşları???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan o_nur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar slm. ben staj başlatma sınavını 2009/kasım da kazandım özel bir şirkettede 2 yıldır çalışıyorum (muhasebe işinde toplam 6. yılım doldu) bu ay zam bekliyoruz. şuan 1050 tl maaş almaktayım. sakıncası yoksa arkadaşlardanda bu seviyedeki birinin ortalama maaşını öğrenmek istiyorum. patronla ona göre pazarlık yapcamda. teşekkürler

Ynt: stajer maaşları???

o_nur ' Alıntı:
arkadaşlar slm. ben staj başlatma sınavını 2009/kasım da kazandım özel bir şirkettede 2 yıldır çalışıyorum (muhasebe işinde toplam 6. yılım doldu) bu ay zam bekliyoruz. şuan 1050 tl maaş almaktayım. sakıncası yoksa arkadaşlardanda bu seviyedeki birinin ortalama maaşını öğrenmek istiyorum. patronla ona göre pazarlık yapcamda. teşekkürler
vallahı onur kardeş hiç sorma daha iyi burdaki stajyerlerin çoğu beleşe ve sigortasını kendi cebinden ödüyor bence kendini şanslı kıl ok ;)

Senin seviyende bizde de biri var 1000 alıyor. 2010 da 1070 olacak. Normal yani

ama arkadaşlar ben buraya stajer olarak girmedim burada çalışırken staj yapmaya karar verdim ve muhasebe ve personelle ilgili bütün işleri tek kişi olarak yapıyorum mali müşavirimiz beyannameyi göndereceğim zaman gelir yüzeysel bi kontrol yapıp tekrar bana gönderttirir. tabi standart muhasebe işlerinin dışında akşam çalışanların veznelerinin kontrolü ve genel kasada bende. o yüzden bana ücret düşük geliyo. piyasada böyleyse belge alana kadar bize doğrudürüst para yok demekki öylemi?

kimse maaşını söylemek istemiyormu ya? bi anket gibi bişey bu benden çıkmaz söyleyebilirsiniz arkadaşlar ;)

benim maaşım yeni 1200 oldu. düşük ücretle girmiştim.patron memnun kaldı artırdı.bence az söylemişler sana .sonuçda kaç yılındeneyimi var ve mali müşavir olacaksın

nguroy ' Alıntı:
Belge alsan ne olucak.?? :'(
arkadaşım belge alsan nolcak demişsin ama patronla şuanki konuşmamız ve taahhüdü belge alıncaki maaşım 3500-4000tl bana güvendiği ve beni kaybetmek istemediği için. ben tanıyorum ve güveniyorum

Ynt: Stajer Maaşları???

valla stajyerken bende 1100 alıodum, işbankası kökenli oldugum halde..
senin dedigin işlerin dısında bir de patronun özel işlerini yapıyordum + karısının cocugunun özel işleri ..
inşaat sirketi oldugu icin 200 kişinin puantajları + yevmiyeleri+ mesaileri + bitmek bilmeyen sorunları da cabasıydı..

cogu stajyer ücret alamadan calısıyor maalesef..
sabır sadece sabır.. patronun madem bu kadar seviyor seni sen cık ücret olarak yukarı nasılsa ortada bulusursunuz :D

Merhaba Arkadaşlar.

1995 yılından beri 4 şirktet değiştirdim. İnşaat şirketinde muhasebe şefi olarak çalışıyorum.. Ayrıca otelcilik gibi hizmet alanlarımızda var... 2009 / Eylülde stajımı başlattım. yaşımda 31.

2100 tl. maaş alıyorum. 500 tutarında benzin. 100 tl. civarında telefon ft. , yemekte şirketten..

Şunu söylemek istiyorum. Sadece stajyer olarak düşünmeyin. Mesleğe yeni başlamışsınızdır yada yıllarınızı bu mesleğe vermişsinizdir ama aynı dönemde stajyerlik yapıyorsunuzdur... Yaptığınız iş, mesleki deneyim ve en önemlisi kendinizi pazarlama kabiliyetine göre ücretler değişir.

Sevgi ve Saygılar.

o_nur ' Alıntı:

Valla arkadaşım benim 6,5 senem bitti işyerimde. 2 yıllık stajım önümüzdeki ay bitiyor ve ben şuan 3700 brüt maaş alıyorum.
İnşallah belgemi alınca daha da iyi olacağını tahmin ediyorum

Mrb ben 6 senedir bir şirkette çalışıyorum net 1800 maaş alıyorum stajım mayıs ayında bitecek. Belgemi alınca bu maaşa iyi bir zam yapacaklarına inanıyorum. Kendinizi nerde görmek isterseniz orda olursunuz.

2000-4000 tl kazanan arkadaşlar siz ciddi misiniz? walla bu rakamları görünce göz kapaklarım uçukladı :) sorması ayıp çalıştığınız şirketler hangi alanda faaliyet gösteriyor. ayrıca iyi bir yabancı dil gibi extra özelliklere sahip misiniz?

maaş almadığım gibi sigortamıda kendim ödüyorum 6 ay oldu ama tabi dqhq önceden iş tejrübem yoktu uzun bir süre böyle devam edeceğe benzer ...

slimshady ' Alıntı:
2000-4000 tl kazanan arkadaşlar siz ciddi misiniz? walla bu rakamları görünce göz kapaklarım uçukladı :) sorması ayıp çalıştığınız şirketler hangi alanda faaliyet gösteriyor. ayrıca iyi bir yabancı dil gibi extra özelliklere sahip misiniz?

ben amerikan ortaklı otomotiv yan sanayi firmasında çalışıyorum. Yabancı dil sormuşsunuz. İngilizcem biliyorum.

stajim gecen eylul bitti;
yeterlilik sinavlarina giriyorum.

y.l.dan dolayi 1 yil staj yaptim.

calistigim sirkette 5 yilim doldu. 3200 brut maasim var (yilda 16 maas)

bilmiyorum piyasaya gore iyi mi kotu mu ama bu kriz ortaminda yerimden kipirdamaya da korkuyorum acikcasi.

Ücretler deneyim ve pazarlama gücüne göre değişir. Herkes hak ettiği yeri bilir ve ona göre kabul görür.

Saygılar.

Gayet normal maaslar .2000-2500 uzeri alanlar uluslarasi bir firmada ve iyi derecede yabanci dil biliyorlarsa tabi .Egitim tecrube ve calisilan sektor faktorleri de eklendikce katsayi artiyor tabi .